e-books

 | 

Mens en maatschappij

 | 

AgogiekDeskundig hulpverlenen

Deskundig hulpverlenenDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Deskundig hulpverlenen' (6e druk; ISBN 9023240219 ) van Gerard Egan. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Professioneel hulpverlenen
Irene Slaats

Dit boek biedt een frame waarmee zorgprofessionals werken in contact met hun cliënten en patiënten. De methodiek werkt van inzicht naar oplossing, zodat de persoon de begeleid wordt zélf manager wordt van problemen die op zijn pad komen. In de volledig herziene editie is extra aandacht voor de niet wetenhouding van de professional. Het uitgangspunt is namelijk dat de cliënt de expert is, als is ze dat zelf tijdelijk uit het oog verloren. Aanbod komen de 10 basiselementen van hulpverlening. Duidelijk wordt welke ingrediënten zorgen voor het slagen of falen van een contact, een samenwerking of een therapie. Het boek staat opnieuw bol van de praktijkvoorbeelden, casusbesprekingen waarbij de cliënten de route van de methodiek doorlopen en van handige schema's voor eigen gebruik. De toepassing van de methodiek zal voor de cliënt leiden tot een zelfstandige aanpak van problemen, het benutten van kansen en tot meer greep op wat komen gaat. Met als resultaat een groter gevoel van welbevinden. Dit boek is geschikt voor hulpverleners en hulpverleners in opleiding variërend van verpleegkundigen tot therapeuten en van leerkrachten tot woonbegeleiders. Bij Hupper kunt een online college Professioneel hulpverlenen volgen voor een erkend certificaat. Kijk voor meer informatie op www.hupper.nl.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 22.50


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Sociaal agogisch werk

Sociaal agogisch werkDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Sociaal agogisch werk' (3e druk; ISBN 9023232852 ) van Olga Houweling-Meijers en Kees Visser. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Veranderkundige modellen / uittreksel

Veranderkundige modellen / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Veranderkundige modellen' (9e druk; ISBN 9024414822 ) van Gerard Donkers. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Zinvol hulpverlenen en begeleiden / uittreksel

Zinvol hulpverlenen en begeleiden / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Zinvol hulpverlenen en begeleiden' (1e druk; ISBN 9789024414635 ) van Han Banning. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal