e-books

 | 

Mens en maatschappij

 | 

AndragogieDe 7 essenties voor geluk in je relatie

De 7 essenties voor geluk in je relatie
Gerard Korver

In dit boek beschrijft de auteur op een krachtige, positieve en doeltreffende wijze de essenties voor een gelukkige partnerrelatie. Het is een leerzaam en liefdevol geschreven boek, met als belangrijkste thema dat er tal van wezenlijke mogelijkheden zijn om je relatie gezond te houden of te herstellen. De inspirerende essenties dragen ertoe bij om samen in liefde verder te groeien. Een boek om van te leren en van te houden.

EPUB versie: ePub 2


Euro 8.50


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Zoals een mens denkt
James Allen

Het boekje “Zoals een mens denkt” (As a man thinketh) uit 1902 en geschreven door James Allen, is al sinds vele decennia een klassieker. Hij behandelt hierin de invloed van ons denkgedrag op onze eigen leven. Het is een beknopt boek, maar bevat niettemin een grote schat aan wijsheid.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.67


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Supervisie / deel Uittreksel

Supervisie / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Supervisie (7e druk; ISBN 9789023232933) van W. Regouin. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal