e-books

 | 

Informatica

 | 

Besturingsprogramma'sDe kleine overstappen naar Windows 10 voor Dummies
Andy Rathbone

Ben jij overgestapt naar Windows 10, maar raak je helemaal de weg kwijt? Geen paniek! Dit boekje is speciaal geschreven voor iedereen die al bekend is met Windows, maar wel een handje geholpen wil worden bij de overgang naar Windows 10. Windows 10 wordt het nieuwste paradepaardje van Microsoft, een besturingssysteem dat het beste uit Windows 7, 8 en 8.1 combineert. Tot vreugde van velen wordt het 'oude' startmenu weer opgenomen. Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het bestverkochte computerboek ooit.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies

De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies
Andy Rathbone

Heb jij Windows 8 aangeschaft, maar raak je helemaal de weg kwijt? Geen paniek! Dit boekje is speciaal geschreven voor iedereen die al bekend is met Windows, maar wel een handje geholpen wil worden bij de overstap naar Windows 8. Bovendien wordt er aandacht besteed aan splinternieuwe functies, van het vernieuwde startscherm tot nieuwe diensten als SkyDrive en de Window Store voor apps. Dit boek is ook geschikt voor laptop- en tabletgebruikers én voor alle edities van Windows 8. Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het bestverkochte computerboek ooit.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De kleine overstappen naar Windows 8.1 voor Dummies

De kleine overstappen naar Windows 8.1 voor Dummies
Andy Rathbone

Heb jij Windows 8.1 aangeschaft, maar raak je helemaal de weg kwijt? Geen paniek! Dit boekje is speciaal geschreven voor iedereen die al bekend is met Windows, maar wel een handje geholpen wil worden bij de overstap naar Windows 8.1. Bovendien wordt er aandacht besteed aan splinternieuwe functies, van het vernieuwde startscherm tot nieuwe diensten als SkyDrive (OneDrive) en de Window Store voor apps. Dit boek is ook geschikt voor laptop- en tabletgebruikers én voor alle versies van Windows 8.1. Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het bestverkochte computerboek ooit.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
PS voor Mac OS Mavericks

PS voor Mac OS Mavericks
Bob Timroff

Mac OS X is een schitterend, uiterst stabiel en zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Lees in dit e-book hoe je beter en sneller gebruik kunt maken van Mac OS X Mavericks. Met de honderden tips en trucs uit dit e-book leer je om comfortabel te werken met Mac OS X 10.9 en ontdek je vele - soms verborgen functies. Leer effectiever te werken met programma's zoals Teksteditor, Contacten, Agenda, Safari, Mail, Berichten, iTunes en Terminal. Dit e-book is onmisbaar voor iedere Mac-gebruiker, zowel voor beginners als voor gevorderden en experts. Mac-expert Bob Timroff schrijft, spreekt en doceert al meer dan twintig jaar over internet, applicaties, computers in het algemeen en over de Mac in het bijzonder.

EPUB versie: ePub 2


Euro 6.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Windows 10 voor Dummies
Andy Rathbone

Windows 10 wordt het nieuwste paradepaardje van Microsoft, een besturingssysteem dat het beste uit Windows 7, 8 en 8.1 combineert. Tot vreugde van velen wordt het 'oude' startmenu weer opgenomen. Bovendien komt er een duidelijkere scheiding tussen desktopapparatuur en tablets, waar met een touchscreen wordt gewerkt. Of je nu voor het eerst met Windows werkt, upgradet van een oudere versie, of alleen van Windows 8 of 8.1 naar Windows 10 overstapt, dit boek helpt je bij alles wat je wilt doen. De nieuwe functies in Windows 10, de verschillende interfaces, goochelen met mappen en bestanden, internetten en e-mailen, spelen met muziek, foto's en films, alles komt aan bod. Ook diensten als Windows SkyDrive en de Windows Store voor apps worden niet overgeslagen. Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van 'Windows voor Dummies', het best verkochte computerboek ooit. Zijn boeken hebben miljoenen mensen, thuis en op het werk, met Windows op hun computer geholpen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 23.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Windows 8 voor Dummies

Windows 8 voor Dummies
Andy Rathbone

De leukste manier om alles uit Windows 8 te halen! Heb jij Windows 8 aangeschaft, maar raak je helemaal de weg kwijt? Geen paniek! Dit boek helpt je bij alles wat je wilt doen in Windows 8. Van de eerste kennismaking met het vernieuwde startscherm, tot het goochelen met mappen en bestanden, internetten en e-mailen, spelen met muziek, fotos en films en het opzetten van een netwerk.Geen enkel ander boek bevat zoveel informatie over Windows 8. Bovendien worden nieuwe diensten als Windows SkyDrive en de Windows Store voor apps niet overgeslagen. Dit boek is ook geschikt voor laptop- en tabletgebruikers en is te gebruiken voor alle edities van Windows 8. Over de auteur Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het best verkochte computerboek ooit. Zijn boeken hebben miljoenen mensen, thuis en op het werk, met Windows op hun computer geholpen.

EPUB versie: ePub 2


Euro 23.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Windows 8.1 voor Dummies

Windows 8.1 voor Dummies
Andy Rathbone

Hét Windows 8.1-naslagwerk geschikt voor pcs, laptops en tablets. De leukste manier om alles uit Windows 8.1 te halen! Of je nu voor het eerst met Windows werkt, upgradet van een oudere versie, of alleen van Windows 8 naar Windows 8.1 overstapt, dit boek helpt je bij alles wat je wilt doen. De nieuwe functies in Windows 8.1, de verschillende interfaces, goochelen met mappen en bestanden, internetten en e-mailen, spelen met muziek, fotos en films, alles komt aan bod. Ook diensten als Windows SkyDrive en de Windows Store voor apps worden niet overgeslagen. Geen enkel ander boek bevat zoveel informatie over Windows 8.1. Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het best verkochte computerboek ooit. Zijn boeken hebben miljoenen mensen, thuis en op het werk, met Windows op hun computer geholpen.

EPUB versie: ePub 2


Euro 23.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Tips voor Mac OS X Mountain Lion

Tips voor Mac OS X Mountain Lion
Bob Timroff

Mac OS X is een schitterend, uiterst stabiel en zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Lees in dit e-book hoe je beter en sneller gebruik kunt maken van Mac OS X Mountain Lion. Met de honderden tips en trucs uit dit e-book leer je om comfortabel te werken met Mac OS X 10.8 en ontdek je vele - soms verborgen functies. Leer effectiever te werken met programma's zoals Teksteditor, Contacten, Agenda, Safari, Mail, Berichten, iTunes en Terminal. Dit e-book is onmisbaar voor iedere Mac-gebruiker, zowel voor beginners als voor gevorderden en experts. Mac-expert Bob Timroff schrijft, spreekt en doceert al meer dan twintig jaar over internet, applicaties, computers in het algemeen en over de Mac in het bijzonder.

EPUB versie: ePub 2


Euro 6.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal