e-books

 | 

Paramedisch

 | 

Bewegingstherapie, ergo- en arbeidstherapieAdviseren door ergotherapeuten
Alex de Veld

Een ergotherapeutisch advies heeft altijd te maken met wat mensen (willen) doen, of waaraan ze mee (willen) doen. Hiermee ondersteunt een ergotherapeut mensen met een vraag op het gebied van handelen, participatie of sociale inclusie. Deze derde druk, met de herziene titel Adviseren door ergotherapeuten biedt een verdieping van de eerder beschreven methodiek van adviseren door ergotherapeuten en het ergotherapeutisch adviesmodel. In deze herziene uitgave vormen de adviesrelaties met de adviesvrager en betrokkenen het uitgangspunt voor het methodisch vormgegeven van het adviesproces. Reflectie op de adviesvraag en het adviesproces vanuit het perspectief van de verschillende betrokkenen staat hierbij centraal. De toepassing van het ergotherapeutisch adviesmodel is gericht op de nieuwe contexten, adviesvragen en adviesvragers waar ergotherapeuten in hun beroepsuitoefening mee te maken hebben. Hierbij is aangesloten bij de ontwikkelingen in de maatschappij en binnen zorg en welzijn, die vragen om een ondersteunende en dienstverlenende attitude van professionals. Om die reden wordt in deze herziene uitgave, nog meer dan voorheen, het belang van communiceren, samenwerken, dialoog en gemeenschappelijke besluitvorming in het proces van adviseren benadrukt. Adviseren door ergotherapeuten is primair bedoeld voor studenten ergotherapie en biedt kennis, voorbeelden, inspiratie en handreikingen om te leren wat adviseren is en hoe je kuant samenwerken met alle betrokkenen in het adviesproces om tot een zo effectief mogelijk advies te komen. Daarnaast is het voor ergotherapeuten en andere professionals in zorg en welzijn een actueel en waardevol naslagwerk op het gebied van adviseren.

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 20.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
E-bike fitness
Hein Kuipers

Dik 1 miljoen mensen hebben de E-bike al ontdekt en fietsen daarom met plezier veel grotere stukken dan ooit tevoren. Toch wordt er heel laatdunkend over de E-bike gedaan, omdat verondersteld wordt dat een met elektrische motor aangedreven fiets ongeschikt zou zijn voor training, conditie-opbouw of calorieverbranding. Die visie klopt beslist niet, want het gaat immers om meer dan 'het trappen' alleen zoals namelijk de houding tijdens het fietsen, de wijze waarop je fietst, wat je tijdens het fietsen doet en de duur dat je dat alles doet. Juist met de E-bike kan je die factoren slim benutten om te trainen, conditie op te bouwen en calorieën te verbranden. En dan wordt E-biken nog leuker dus leer ook je E-bike tot "fitness apparaat" te maken & lees in dit boek hoe je dat in eenvoud aanpakt! ;

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Sexercise
Lennert Groos

Wil je een fitter lichaam met een fantastisch orgasme? Met seks kun je op een leukere manier slank blijven dan met welke andere methode ook. Vergeet zwoegen in een fitnesscentrum of het zoveelste dieet om af te vallen. In dit e-book wordt beschreven hoe je fit kunt blijven met seks en hoe je een fantastisch orgasme kan bekomen. Sexercise heeft mij niet alleen een geheel nieuwe kijk op seks gegeven, maar ook op sport in het algemeen. Ik heb ingezien dat sport vaak een stuk sensueler is dan gedacht wordt en dat sexercise niet alleen het nuttige met het aangename combineert. Je leert je partner op een geheel nieuwe manier kennen, je leert veel over het menselijk lichaam en tegelijk werk je aan de algehele conditie van je lijf. Sexercise is een sport waarmee je slank kunt blijven als je de sport vaak en goed genoeg beoefent. Sexercise maakt het mogelijk om fit te blijven door een lekkere vrijpartij en stimuleert het gehele lichaam. De ideale workout maakt de toevoer van bloed naar het hart beter, is goed voor het cholesterol en helpt je om op een gezond gewicht te komen. Bovenal stimuleer je een aantal zeer belangrijke spieren die zorgen voor een fantastisch orgasme.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.97


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Verwen je vrouw oraal

Verwen je vrouw oraal
Lennert Groos

Het bevredigen van een vrouw is een belangrijke manier om de relatie in vuur en vlam te houden. Gebruik de verschillende tips uit dit e-book om samen een fantastische tijd te beleven. Verwennen is niet alleen voor je vriendin of vrouw een geweldige ervaring, het geeft ook jou de gelegenheid om meer van een vrijpartij te genieten. Het goed onder de knie krijgen van deze tips en technieken geeft je ook de mogelijkheid om een heel andere wending en meer waarde te geven aan jullie liefdesspel. In mijn e-book ‘Vroegtijdige zaadlozing voorkomen’ leer ik de lezer een heel aantal methodes en technieken om de ejaculatie te controleren en de penetratie aangenamer te maken. Dit e-book is tevens een aanvulling en geeft je een extra tool om even gas terug te nemen zodra de druk tijdens de penetratie te hoog wordt. Tevens is het gewoon een fantastisch gevoel te weten dat je een aantal geweldige technieken beheerst waarmee je jou partner het helemaal naar haar zin kan maken. In dit e-book hebben we het over hoe je moet beginnen met verwennen, hoe verwennen stap voor stap werkt, op welke manieren je kunt verwennen en hoe je een vrouw tot een orgasme brengt. Een E-book voor man en vrouw.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal