Verwachte titels

 | 

Muziek

 | 

Biografieën van musiciLou Reed
Anthony DeCurtis

Compleet en intiem portret van Lou Reed als kunstenaar en als mens

Auteur Anthony DeCurtis over zijn Lou Reed-biografie:
‘De gedachte om dit boek te schrijven ontstond kort na Lou’s dood in 2013. Maar ik aarzelde. Het is niet iets wat hij op prijs zou hebben gesteld, en ik zou het, toen hij nog leefde, niet geschreven hebben. In mijn boek wordt Lou niet altijd afgebeeld zoals hij zelf gezien wilde worden. Aspecten van zijn seksleven, zijn drugsgebruik en zijn wreedheid waar hij zich later voor schaamde en die hij het liefst had uitgevlakt, worden tot in detail besproken. Maar dat geldt ook voor zijn gulheid en goedheid, zijn talent, zijn visie en zijn genialiteit. Dus ook al laat dit boek hem niet zien zoals hij gezien wilde worden, ik laat hem zien zoals hij was. En – daar ben ik van overtuigd – zoals Lou zelf wist dat hij was. Het is een compleet en intiem portret van Lou Reed als kunstenaar en als mens, het soort portret dat iemand van zijn klasse verdient.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Queen Unseen
Peter Hince

PETER HINCE - QUEEN UNSEEN - MIJN LEVEN MET DE GROOTSTE ROCKBAND VAN DE 20E EEUW

Een persoonlijk en uniek verslag van de opwindende jaren waarin Peter Hince als jonge man optrok met één van 's werelds grootste rockbands.
Een leven met Queen on tour, in opnamestudio's, tijdens videoshoots en in het dagelijks leven thuis bij de bandleden. Met veel nieuw materiaal en verrassingen voor Queen-fans en voor iedereen die geïnteresseerd is in verhalen over het rock & roll-leven in de jaren '70 en '80.
'Living the rock and roll lifestyle - to the full!' Peter Hince
'Voor iedereen die wil weten hoe het nou écht is om te werken met een beroemde rockband.' MOJO


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 6.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
The Rolling Stones  / 50

The Rolling Stones / 50
Rolling Stones

Dit is ons verslag van 50 fantastische jaren. Toen we begonnen waren we een bluesbandje dat optrad in kleine clubs. Nu vullen we de grootste stadions van de wereld met een show die wij al die jaren geleden nooit voor mogelijk hadden gehouden. In dit boek, samengesteld door onszelf, staan de mooiste fotos en anekdotes uit ons eigen, en alle andere archieven. Mick, Keith, Charlie & Ronnie    Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de grootste rock 'n roll-band ter wereld verschijnt dit volledig verrijkte e-book met videos, meer dan 1200 fotos en afbeeldingen, een heel scala aan gebruiksvriendelijke mogelijkheden:  schaalbare fotoseries, een interactieve wereldkaart met alle optredens van de afgelopen vijf decennia, oproepbare playlists van de concerttournees, en concertposters en andere affiches. Deze digitale editie is verrijkt met `De Kluis met 100 fotos uit het uitgebreide archief van de Britse krant The Daily Mirror.;

geen inkijk exemplaar beschikbaar

Euro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Thom Yorke - Radiohead & solocarriere
Trevor Baker

THOM YORKE: RADIOHEAD & SOLOCARRIÈRE

Een biografie over één van de meest raadselachtige persoonlijkheden uit de rockwereld. Met exclusieve diepte-interviews met vroegere klasgenoten, producers, videomakers en andere belangrijke mensen in het leven van Thom Yorke.
Een verhaal over buitengewone drive, ambitie en perfectionisme. Een fascinerend portret van een band en een man die nooit tevreden is met second best.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 6.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal