Verwachte titels

 | 

Cadeauboeken

 | 

Cadeauboeken algemeen7 eigenschappen Snapshot Editie
Stephen R. Covey

De zeven eigenschappen is een klassieker in de succesliteratuur over persoonlijke groei én een wereldwijde bestseller. Stephen Covey formuleerde zeven principes, eigenschappen of gewoontes die je helpen te focussen op wat echt belangrijk is. ‘Het is wellicht common sense, maar daarmee nog geen common practice. Het is niet makkelijk om volgens deze eigenschappen te leven. Dat vereist karakter en discipline,’ aldus Covey. Speciaal daarvoor is deze Snapshots-editie: een box met 54 kaarten waarin de principes en eigenschappen van Stephen Covey bondig en beeldend worden gepresenteerd. De kaarten zijn verpakt in een prachtige doos met een wissellijstje waar je steeds een andere eigenschap of les in kunt steken. Zet hem in het zicht en geef jezelf een constante reminder om te leven naar de eigenschappen van Covey. Een echte klassieker in een modern jasje!

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten
Aisha Scheuer

In Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten zijn de beste tweets uit ons taalgebied verzameld. Het is een hilarisch zelfportret van Nederland door de ogen van Nederlanders, met onderwerpen die eenieder zal herkennen.
* Ik heb net bij de IKEA ontbeten en nu heb ik een schroefje over. Wat moet ik doen?
@jsteenwelle
* Een oranje paraplu noem je gewoon een plu d'orange.
@moriesbel
* Reclamespot over de ziekte van lyme wordt waarschijnlijk een tekenfilm.
@RWLamers
Dit is zomaar een greep uit de duizenden tweets die vanuit ons land dagelijks de wereld in worden gestuurd. En daar zit veel moois tussen: de zelfbedachte grappen, woordspelingen en aforismen zijn bij vlagen briljant.
Aisha Scheuer behoedt op haar website de beste tweets voor de vergetelheid. En met succes: haar platform Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten is een begrip geworden. Maandelijks zien meer dan een miljoen mensen haar selectie van het beste van Twitter.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Ik vind de koningin een geweldig mens

Ik vind de koningin een geweldig mens
Gerd De Ley

`Ik vind de koningin een geweldig mens; soms zou je haar een ander volk gunnen. Wim Kan Dit citaat en vele andere citaten over de monarchie zijn opgenomen in deze uitgave. Leden van Het Koninklijk Huis getuigen met hun uitspraken vaak van maatschappelijk inzicht en persoonlijke betrokkenheid. Soms ligt er ook humoren zelfspot in hun woorden verscholen. En natuurlijk laten veel schrijvers, acteurs, cabaretiers en politici zich uit over de Koninklijke familie en de monarchie in het algemeen. Zoals van Johan Cruijff: `Een presidentsdag bestaat niet, dus je leg met Koninginnedag toch een stap voor op de rest. Zoals van Jos Collignon: `Het kapsel van Beatrix ís de monarchie. Zoals van Herman van Veen: `Papa, wat doen koningen en koninginnen? Die staan op postzegels, mijn jongen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal