Verwachte titels

 | 

Cadeauboeken

 | 

Cadeauboeken algemeenIk vind de koningin een geweldig mens

Ik vind de koningin een geweldig mens
Gerd De Ley

`Ik vind de koningin een geweldig mens; soms zou je haar een ander volk gunnen. Wim Kan Dit citaat en vele andere citaten over de monarchie zijn opgenomen in deze uitgave. Leden van Het Koninklijk Huis getuigen met hun uitspraken vaak van maatschappelijk inzicht en persoonlijke betrokkenheid. Soms ligt er ook humoren zelfspot in hun woorden verscholen. En natuurlijk laten veel schrijvers, acteurs, cabaretiers en politici zich uit over de Koninklijke familie en de monarchie in het algemeen. Zoals van Johan Cruijff: `Een presidentsdag bestaat niet, dus je leg met Koninginnedag toch een stap voor op de rest. Zoals van Jos Collignon: `Het kapsel van Beatrix ís de monarchie. Zoals van Herman van Veen: `Papa, wat doen koningen en koninginnen? Die staan op postzegels, mijn jongen. 

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Steeds blijf ik u beminnen
Mark Traa

Een boeiende en ontroerende verzameling liefdesoproepen uit de tijd van je grootouders

Toen kranten eind negentiende eeuw een steeds groter bereik kregen, gingen lezers liefdesoproepen en contactadvertenties plaatsen. Een vrouw smeekt haar man, weggelopen van huis, terug te komen. Een man is wanhopig op zoek naar een jonge dame met een groen hoedje die hij op straat passeerde. Een boerenzoon met kapitaal is op zoek naar een boerendochter met kapitaal.
  
 Samensteller Mark Traa raakte geïntrigeerd door deze hartverscheurende en soms ook raadselachtige verhaaltjes. Ze laten stemmen uit het verleden weerklinken maar hebben ook iets van poëzie. Ze bieden een uniek inkijkje in het liefdes leven van onze voorouders.
  
 Steeds blijf ik u beminnen is een ontroerende verzameling liefdesoproepen uit vervlogen tijden. Als je eenmaal begint te lezen, kun je niet meer ophouden.


 EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal