e-books

 | 

Cadeauboeken

 | 

CartoonsHet boek van de duivels pinguïns

Het boek van de duivels pinguïns
Elia Anie

Wie houdt er nou niet van pinguïns? Maar heb je ooit geweten hoe gemeen die schattige, waggelende beestjes kunnen zijn? Het boek van de duivelse pinguïns bevat hilarische en onthullende cartoons over schattige pinguïns die het slechte pad op gaan.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Hun verdiende loon!

Hun verdiende loon!
Aled Lewis

Hun verdiende loon! is een hilarische verzameling cartoons waarmee je genadeloos wraak kunt nemen op de graaiende bankiers die ons in de kredietcrisis hebben gestort. Voor iedereen die zn spaargeld heeft verloren, zn baan is kwijtgeraakt of gewoon genoeg heeft van die exorbitante bonussen.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Ik zie u gaarne met een boek

Ik zie u gaarne met een boek
Randall Casaer

Een graphic poem van Randall Casaer over een ménage à trois: een man, een vrouw, een boek. Men poogt elkaar te lezen, men schermt, men manoeuvreert discreet. Hij praat veel, zij haast niet, het boek is van papier. Randall Casaer werkt als regisseur samen met een handvol topcabaretiers. Zijn tekeningen verschijnen in De Morgen, De Standaard, Humo en De Slimste Mens ter Wereld. Zijn eerdere boeken Slaapkoppen en To Do zijn wonderschoon en terecht bekroond, vertaald en geprezen.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.49


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal