<< Vorige - Volgende >>


De machtsparadox


Dacher Keltner

Artikelcode: 9789000316984


PRODUCT INFORMATIE
Product
e-books
Formaat
ePub met digitaal watermerk.
Deze e-books worden voorzien van een watermerk beveiliging. Hierbij wordt het e-book gemarkeerd met zichtbare (uw naam op iedere pagina) en onzichtbare kenmerken
ePub versie
ePub 2
Bestandsgrootte
1778 kb
Pagina's
149
Categorie
e-books-Psychologie algemeen
Uitgever
Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Spectrum
Kopieerrechten
Het kopiëren van (delen van) de pagina's is niet toegestaan
Printrechten
Het printen van de pagina's is niet toegestaan
Voorleesfunctie
De voorleesfunctie is ingeschakeld
Druk
1
ISBN13
9789000316984
ISTC
500019948
Subtitel
een radicaal nieuwe visie op leiderschap
Verschijningsdatum
18-8-2016Beschrijving

Hoe krijg je macht en kun je deze behouden?

Er zijn vele handboeken geschreven over het uitoefenen van macht; Machiavelli&rsquo;s De Heerser is de bijbel voor menig strateeg en Robert Greene&rsquo;s 48 Wetten van de macht is een everseller onder managers. Maar over de werkelijke betekenis en psychologische werking en effecten van macht is verrassend weinig geschreven. Wat is macht? Hoe krijg je macht en kun je deze behouden? Wat doet macht met je? En wat betekent machteloosheid voor een individu en een groep? Gebaseerd op ruim twintig jaar onderzoek naar het verschijnsel &lsquo;macht&rsquo; geeft Dacher Keltner in zijn boek De machtparadox antwoord op deze vragen.
Ben Tiggelaar, auteur van o.a. Dromen, durven doen en Mooi werk - Een intrigerend, belangrijk boek. Niet alleen voor leiders, maar voor iedereen die meer wil begrijpen van menselijke relaties en oprecht een positieve bijdragen wil leveren in deze wereld.
Dacher Keltner is professor in de Psychologie aan de gerenommeerde Berkeley universiteit in Californië. Zijn onderzoek richt zich op de biologische en evolutionaire oorsprong van compassie, macht, sociale klasse en ongelijkheid.


EPUB versie: ePub 2Euro 12.99
Voorraad: Direct te downloaden


Aantal