e-books

 | 

Spannende boeken

 | 

Detective
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Volgende
Aan de vooravond

Aan de vooravond
Leif Davidsen

Het is eind jaren dertig, de financiële crisis is een feit en de Tweede Wereldoorlog dreigt. Magnus Meyer reist vanuit Denemarken zijn jongere broer achterna, die is gaan vechten in de Spaanse Burgeroorlog. Zijn tocht brengt Meyer van het prachtige maar stoffige Spanje en de ontmoeting met de liefde van zijn leven naar de Sovjet-Unie van Stalin.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Baantjer e-bundel
AC Baantjer

Deze e-bundel bevat vijf boeken van Baantjer met rechercheur De Cock in de hoofdrol. Het zijn ‘De Cock en de dood in antiek’, ‘De Cock en een deal met de duivel’ ‘ De Cock en dood door hamerslag’,’De Cock en de dwaze maagden’, en ‘De Cock en de dode tempeliers’

Naast De Cock spelen Vledder, Buitendam en alle andere bekenden van bureau Warmoesstraat een rol in deze verhalen met een verrassende ontknoping, die steeds de zo bekende Amsterdamse sfeer oproepen.

A.C. Baantjer heeft 70 boeken geschreven over De Cock, en sinds enkele jaren na Baantjers dood worden de verdere delen in de reeks geschreven door Peter Römer.

Van de serie zijn miljoenen exemplaren verkocht, en de fans kijken twee keer per jaar uit naar het nieuwe deel.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Beschadigd goed
Murielle J.H. Geypen

Een rugbyploeg met harde mannen die van een ruw spel houden... Een schot dat gelost werd... en een rechercheteam dat met de handen in het haar zit... Wie is het slachtoffer? Wie is de moordenaar? En waarom? Geheimen die langzaam ontrafeld worden. Drie mannen, elk door het leven beschadigd, krijgen de kans om hun gekwetste harten te genezen. Scar (Skylor), een zwaar verminkte man, vindt rust bij Tullia, een blinde keramiste die van hem een "geheelde Man" in klei wil maken. Money (Cédric), een rijke bankier die om zijn geld getrouwd werd maar zijn zoontje niet meer ziet, loopt zijn eerste jeugdliefde Renata tegen het lijf. Bull (Björn) verraden door zijn roodharige ex, krijgt een nieuwe collega Mia... die haar rode haren verstopt. Dit verhaal heeft alle ingrediënten van een detectiveroman met diepe kameraadschap, een grote dosis romantiek en een vleugje erotiek .

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Beter dood

Beter dood
Marcello Fois

Ines Ledda is het vierde meisje dat in drie jaar tijd verdwijnt op Sardinië. Verschillende onderzoekers zoeken, verschillende partijen blijken betrokken, maar naar de samenhang tussen de moorden blijft het lang gissen, tot het Sardijnse zwijgen toch doorbroken wordt en een smerig geheim het daglicht ziet.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Bijbelse wateren

Bijbelse wateren
Arne Dahl

Rechercheur Kerstin Holm wordt bij een verhoor geconfronteerd met een ex van haar, die ervan beschuldigd wordt een Afrikaanse vluchteling te hebben neergeschoten. Dan blijkt dat de man diep verstrikt is geraakt in een intensief spel, een soort bijbelse kruistocht voor rechtvaardigheid. Het hele A-team van de Zweedse politie bestudeert de meest duistere passages uit de Bijbel om de moordenaar, die geen obstakels duldt in zijn kruistocht, te vinden. In het vuur van de strijd graaft Kerstin Holm, niet zonder risico, diep in haar eigen leven en gevoelens. Bijbelse wateren is de vijfde roman in de tiendelige misdaadreeks van Arne Dahl (Zweden, 1963) waarin ‘de speciale eenheid van de rijksrecherche voor geweldsdelicten van internationale aard’, ook wel A-team genoemd, centraal staat. Eerder verschenen bij De Geus Kentucky Killer, Misterioso, Schijnoffer en Europa Blues. In 2005 kreeg Arne Dahl de Deutscher Krimi Preis en in 2004 de Deense prijs voor het beste spannende boek.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Bijvangst

Bijvangst
Goos van Nimwegen

Raquel Kikawa en Friso Feitsma worden vermoord als zij, aan het begin van een erotische nacht in een trendy Amsterdams hotel, samen in een jacuzzi champagne drinken. Kikawa is een peperdure Keniaanse escortgirl, Feitsma parlementair journalist en columnist bij de De Dag. De dubbele moord leidt tot woede en verbijstering bij Feitsma's vriendin Maartje Wester, gêne bij de leiding van de keurige kwaliteitskrant, breed uitgesponnen leedvermaak bij de concurrenten van het ochtendblad, doodsangst bij Kikawa's collega Christel de Vries, razende nieuwsgierigheid bij Friso's collega Freek Groot Wassink en aanvankelijk vruchteloos onderzoek door politie-inspecteur Daan Dorgelo. Feitsma lijkt te hebben gewerkt aan een belangwekkende primeur. Maar het wordt ook duidelijk dat hij corrupte relaties met het bedrijfsleven onderhield en een onvermoeibare vrouwenjager was met veroveringen tot in de hoogste politieke regionen. Als na twee maanden nog twee lijken opduiken komt de zaak in een stroomversnelling. De kiem van het geweld blijkt al meer dan twintig jaar geleden te zijn gelegd.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.00


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Bloedlijn

Bloedlijn
Dan Waddell

Is de drang tot seriemoorden erfelijk? Inspecteur Grant Foster treft een verminkt lijk aan op een Londens kerkhof. De moordenaar heeft een even cryptische als bloederige aanwijzing duidelijk zichtbaar voor hem achtergelaten. Nigel Barnes, gespecialiseerd in stamboomonderzoek, weet na een intrigerende zoektocht door talloze archiefstukken de aanwijzing te herleiden naar de slachtoffers van een seriemoordenaar uit 1879. Dan vindt inspecteur Foster een tweede lijk en rijst direct de vraag: gaat het hier om een copycat, of zijn heden en verleden op een ingewikkelder manier met elkaar verweven?

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 3.49


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Brief van een dode

Brief van een dode
Agatha Christie

Emily Arundell is zich ervan bewust dat haar erfgenamen met ongeduld wachten op de verdeling van haar fortuin. Als ze een eigenaardig ongeluk krijgt, gaat ze vermoeden dat men haar wil vermoorden en ze vraagt Hercule Poirot in een brief om zijn hulp. Door een mysterieuze oorzaak ontvangt Poirot deze brief pas twee maanden na haar dood. Hij besluit een onderzoek in te stellen, maar naarmate hij meer mensen ondervraagt, lijkt het mysterie steeds ingewikkelder te worden.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Buzz

Buzz
Anders de la Motte

HP heeft bijna alles waar hij ooit van droomde: vrijheid, geld en minimale verantwoordelijkheid. En dan ontmoet hij ook nog eens de knappe Anna. Maar achter Anna’s koele verschijning schuilt meer dan hij had kunnen vermoeden. Voor hij het weet balanceert HP op de scheidslijn tussen echt en nep en ontdekt hij dat sommige mensen in geen enkele realiteit te vertrouwen zijn …

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Caviaar & cocaine

Caviaar & cocaine
Havank

Later, - toen hij de Cocaïne zowel als de Caviaar had overleefd, - beweerde de Schaduw dat die Russische machine, waarmee hij van Moskou-Vnukovo naar Parijs-Le Bourget terug was gevlogen, hem niet slechts had doen landen in laatstgenoemde luchthaven, maar tevens in het Avontuur! Feitelijk, echter, was het C.C.-Avontuur reeds begonnen tijdens de vlucht. Immers Daar was die mede-passagier geweest, wiens gezicht de Schaduw net voldoende verdacht-bekend was voorgekomen om hem, onmiddellijk na aankomst in Parijs, te doen schaduwen. Daar waren, aan boord, echter vooràl die drie meisjes geweest! Een donkere Russin, een blonde Française, - en een Schotse Ballerina met Titiaan-rood haar. De blonde Française en de donkere Russin had hij leren kennen op een officiële receptie in het Kremlin waar hij, ambtshalve, bij tegenwoordig was geweest. De Schotse Ballerina, daarentegen, had hij ontmoet nadat hij in het Grote Theater van Moskou de Blauwe Donau had zien dansen. Misschien was het juist dáárom zo merkwaardig dat hij de melodie van de Blauwe Donau opnieuw hoorde, ver en vaag in de mist van die november-avond, toen hij, enkele uren na de landing van die Russische machine, gesteld werd voor de vraag: Moord of Zelfmoord en, in een stille en verlaten straat, plotseling dat dode meisje aan zijn voeten zag liggen. Luttele seconden later stopte er naast hem een blauwe Bentley. En zodoende belandden Silvère en Manon en Aranea in: Caviaar en Cocaine.

EPUB versie: ePub 2


Euro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Cel

Cel
Charles den Tex

Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Michael weet niet waarvoor. Alles wat hij zegt lijkt zich tegen hem te keren. Op het politiebureau krijgt hij te maken met twee spijkerharde rechercheurs, een bizarre aanklacht, een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.49


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Circus Mikkenie

Circus Mikkenie
Havank

Dit is een van de weinige Schaduw-verhalen die in Nederland spelen. Havank schreef het na een langdurig en innig contact met het bekende Circus Mikkenie, dat er dan ook uitvoerig in ter sprake komt.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Clubmoorden

Clubmoorden
Denise Danks

Journaliste Georgina Powers doet onderzoek naar telefoonhacking en heeft in de Londense wijk East End afgesproken met haar informant Abdul Malik. Bij aankomst vindt ze hem echter dood in een metalen vat. Zowel de politie als een Pakistaanse bende denkt dat Georgina met de moord te maken heeft. Georgina zoekt hulp bij haar ex-vriend Tony Levi, een voormalige bokser die de weg kent in het criminele wereldje en die voor Georgina in de bres kan springen. Voor ze het weet zit ze midden in een bendeoorlog.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Code 39

Code 39
Charles den Tex

Jan Stegger wordt naar Dubai gestuurd om te achterhalen wat de oorzaak is van de plotselinge enorme omzetdaling bij de Nederlands-Arabische joint-venture Daretco. Kort nadat Stegger arriveert, blijkt het kantoor van Daretco te zijn opgedoekt. Er is maar een man die daartoe genoeg macht bezit: Abdullah al Majid, de man met wie Stegger juist geacht wordt samen te werken. Al Majid beweert dat Daretco verhuisd is naar een representatiever kantoor. Is dat de enige reden?

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.49


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Costa killer

Costa killer
Pim Faber

Pim Faber Costa Killer Thriller Nederland is in paniek. Tijdens de heetste zomer van de eeuw heeft een seriemoordenaar de Hollandse kust uitgekozen als doelwit. Zijn prooi: jonge blonde vrouwen. Het politieonderzoek rammelt aan alle kanten, de samenwerking tussen de korpsen is een fiasco, de pers schreeuwt moord en brand en politici en advocaten roeren zich. De chaos is compleet. De pers over Costa Killer: De redacteur van Vermist heeft.vaak achter de schermen van het politiewerk mogen kijken. In zijn boek speelt de auteur listig in op die observaties.en vormen een rijke bron van inspiratie voor Pim Faber. (Hendrik Jan Korterink in de Panorama) Spannend en amusant boek. (Wim Kleisen voor Biblion) Zeer goed verhaalZo spannend, zo vol emotie. Dit is een echte krimi die je volledig in zijn greep houd. (Justine op www.detectives.kro.nl) Een debuut dat er mag wezen. Een misdaadroman met spanning. Leest heerlijk wegen daarnaast een fikse dosis humor. Zeer geslaagd debuut! (Jürgen Joosten voor www.ezzulia.nl. 4 sterren)

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
De 7e reünie

De 7e reünie
Siem Lindhoud

Pol Kamman, commissaris van politie in Hoogeveen, moet op doktersadvies voor herstel naar Zeeland. Bovendien heeft hij die rustperiode nodig om de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij gaat wonen in een dorpje waar hij veertig jaar geleden het laatste schooljaar heeft doorgebracht en ontmoet vele klasgenoten op de reünie.
Er vinden enkele bizarre moorden plaats en hoe erg hij ook zijn best doet om niet in het onderzoek betrokken te raken, gebeurt dat toch. En er komen twee mooie en bijzondere vrouwen in zijn leven.
De ontknoping is schokkend en confronterend.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.00


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De ark

De ark
Boyd Morrison

Dilara Kenner, een ambitieuze jonge archeologe, is getuige van de moord op een oude vriend. Zijn laatste woorden waarschuwen haar voor een complot rond de Ark, een historisch artefact dat de kracht zou bezitten om de Bijbelse Zondvloed op te roepen. Hij draagt haar op voormalig militair ingenieur Tyler Locke te vinden, de enige die haar kan helpen. Als Dilara op zoek gaat naar Locke, wordt ook zij het doelwit van de moordenaars. Alleen Lockes ingrijpen redt haar van een zekere dood. In een race tegen de klok moeten ze het geheim van de Ark ontrafelen en voorkomen dat de beschaving opnieuw vernietigd wordt.

EPUB versie: ePub 2


Euro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
De arts die de weg kwijt was
Anne van Doorn

Dokter Thomas van Ooijen heeft pas een huisartsenpraktijk overgenomen in het Laakkwartier in Den Haag. Om één uur 's nachts wordt hij opgeroepen voor een spoedgeval. Zijn vrouw wacht daarna tevergeefs op zijn terugkeer. Als zij de patiënt opbelt die haar man te hulp riep, blijkt deze van niets te weten. De doktersvrouw belt het alarmnummer. De politie vindt dokter Van Ooijen 's ochtends vroeg terug bij het Kurhaus in Scheveningen. De arts is dronken en herinnert zich niets van de afgelopen nacht. Recherchebureau Corbijn moet uitkomst bieden in deze zeer uitzonderlijke zaak. Jaarlijks blijven vele politieonderzoeken onopgelost. Recherchebureau Corbijn - Research & Discover is specialist in onopgeloste mysteries. Zaken waarvoor de politie geen tijd meer heeft en die op de plank blijven liggen. Robbie Corbijn en assistente Lowina de Jong ontrafelen elk raadsel.;

EPUB versie: ePub 2


Euro 1.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De bespieder

De bespieder
Tom Egeland

Op een dag ontvangt Kristin Bye een envelop met videobeelden van een vermoorde vrouw. Uitzending van de gruwelijke beelden op televisie schokt de kijkers diep, maar levert helaas geen bruikbare tips op voor het politieonderzoek. Sterker nog: er worden nieuwe enveloppen met moordvideo’s bezorgd. Dan ontvangt Kristin een band waar ze zelf op staat. Is zij nu het volgende slachtoffer?

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De boerin die niet wilde sterven
Anne Van Doorn

Lowina de Jong loopt stage bij een recherchebureau in Enschede. Daar maakt ze kennis met verpleegster Liberty Pinho, die werk zoekt. Liberty heeft een sollicitatiegesprek gehad met huisarts H.J. de Vries in Bunnik, voor een baan als inwonend verpleegster voor een terminaal zieke patiënte. De arts stelde zeer ongebruikelijke arbeidsvoorwaarden. Na dat gesprek kwam Liberty erachter dat er in Bunnik geen huisarts H.J. de Vries is. Is deze baan wel vertrouwd, of zit er iets anders achter? Lowina de Jong stuit met haar op een duister geheim.

EPUB versie: ePub 2


Euro 1.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De brutale heks

De brutale heks
Paul Kater

Hilda de brutale heks komt door een vreemde samenloop van omstandigheden in onze wereld terecht, een wereld die zij niet begrijpt maar die haar ook niet begrijpt. Het wordt een hele strijd voor de heks om de weg terug naar huis te vinden, met heel wat kolderieke situaties. Let op, door taalgebruik geschikt voor lezers vanaf 17 jaar.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 3.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en danse macabre

De Cock en danse macabre
A.C. Baantjer

Uit een pand aan de Keizersgracht is een kostbare verzameling van oude zilveren gebruiksvoorwerpen verdwenen. De eigenaar moet aan een hartaanval gestorven zijn. Zijn nichtje, en enig erfgename, komt verslag doen bij rechercheur De Cock. Een vreemd, onbestemd gevoel bekruipt de grijze speurder. Hoewel dit ogenschijnlijk geen zaak voor hem is, vermoedt hij dat het met de dood van de zilververzamelaar niet helemaal klopt. Hij gaat met zijn assistent Vledder op onderzoek uit en raakt verstrikt in een van zijn meest bizarre misdaadavonturen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de blijde Bacchus

De Cock en de blijde Bacchus
A.C. Baantjer

Op een late avond meldt zich aan het aloude politiebureau aan de Amsterdamse Warmoesstraat een jongeman. Bij Rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) en diens collega Vledder doet hij aangifte van de verdwijning van zijn welgestelde, nooit getrouwde oudoom. Zo op het eerste gezicht is dit een zaak uit honderden. Maar al spoedig blijkt een fraaie verzameling beeldjes van de apostel Petrus een rol te spelen bij de verdwijning, en komt het tweetal onderzoekers voor de ene na de andere verrassing te staan. Een puntgaaf De Cockverhaal, met spanning, originaliteit, ontroering en humor.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de bloedwraak

De Cock en de bloedwraak
A.C. Baantjer

Een Duitse toerist in Amsterdam wordt bedreigd door een jongeman met een besmette injectiespuit. De politie kan ingrijpen en brengt de arrestant op het bureau Warmoesstraat. Rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder lijken met een alledaagse misdaad te maken te hebben, maar alras treden er complicaties op. In een bouwvallig pand in het hartje van Amsterdam wordt een jonge vrouw vermoord aangetroffen. Zij had een relatie met de arrestant. Daarna volgen de gebeurtenissen elkaar snel op, waarbij de angst voor en het dreigen met aids de rode draden vormen. En om de haverklap worden de politiemensen op het verkeerde been gezet. De oplossing van de misdaad is even onverwachts als tragisch. Een deel van de oplossing houdt De Cock verborgen voor zijn superieuren en zijn assistent. Uit mededogen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de broeders van de haat

De Cock en de broeders van de haat
A.C. Baantjer

Het is vrijdag, voorlopig de laatste werkdag van rechercheur De Cock (met ceeooceekaa). Maandag begint zijn vakantie, gedwongen. Zijn commissaris heeft hem verboden nog langer vakantiedagen op te sparen. In de recherchekamer zit Dick Vledder, zijn jeugdige assistent, er nogal verslagen bij. Zijn vriendin, Adelheid, is aan een acute blindedarmontsteking geopereerd. Door de zorgen is het nieuws hem volledig ontgaan. Van De Cock hoort hij van de moord op Alexander de Rijke, een charismatisch man met grootse plannen die vele volgelingen achter zich heeft geschaard. De Cock is geschokt door de moord. Aanvankelijk heeft hij geen zin om zich er beroepsmatig in te verdiepen. 'Moorden op bekende en populaire mensen geven altijd veel rompslomp.' Maar de eerste van een rij personen die de hulp van de oude rechercheur van bureau Warmoesstraat in deze zaak inroepen, staat al voor zijn bureau. De Cock wordt gepijnigd door de vraag wat het motief voor de moord kan zijn. Werd De Rijke gechanteerd? Was het een moord in opdracht? Steekt er een complot achter of heeft de milieubeweging er iets mee te maken? De dader is praktisch op heterdaad betrapt. Het moordwapen is gevonden en er zijn voldoende getuigen. Een fluitje van een cent?

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de broeders van de zachte dood

De Cock en de broeders van de zachte dood
A.C. Baantjer

In het water van de Keizersgracht worden de lijken van twee mensen gevonden, een man en een vrouw, arm in arm en hand in hand, de vingers ineengestrengeld. Sectie wijst uit dat het om verdrinking gaat. Rechercheur De Cock kent geen enkel voorbeeld van verdrinking op deze manier. Hij gelooft er dus niets van. Hij legt zijn assistent Vledder uit: 'Hoe sterk het doodsverlangen van die twee ook mag zijn, er volgt onmiddellijk een reflex, een schrikreactie als ze in het koude water terechtkomen.' Is het zelfmoord of een macabere grap?

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de dansende dood

De Cock en de dansende dood
A.C. Baantjer

Een lang, zwartharig meisje met een veelkleurige rok tot op de enkels, een open bloes en op blote voeten vraagt De Cock om een graf voor haar vriendin, Colette, een aan heroïne verslaafd meisje, dat al twee dagen dood in een kraakpand ligt. In deze sfeer komen de vragen op De Cock af; het begint bij een klein blond jongetje dat ze in een doos aantreffen bij de dode en leidt via afpersing en verslaving tot moord. De Cock's grootste zorg is echter het kind dat hij hoopt te kunnen bewaren voor het lot van zijn moeder.'

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de dartele weduwe

De Cock en de dartele weduwe
A.C. Baantjer

Kort nadat Charlotte van Hoogendoorn, een jonge weduwe van een bloedstollende schoonheid, op het bureau Warmoesstraat aangifte komt doen van stalking door haar vorige minnaar, wordt haar nieuwe verovering vermoord gevonden. Is de stalkende en jaloerse Boris van der Putten de moordenaar? Of misschien de op wraak beluste Marinus Veldhuizen? Charlotte houdt van mannen met geld, en dat die mannen tientallen jaren ouder zijn dan zij, maakt haar niet veel uit. Chantage en fraude, liefde en passie, maar vooral geld - veel geld - lijken een rol te spelen in deze zaak, die onder de hoede komt van rechercheur De Cock met ceeooceekaa. En hoewel moord altijd gruwelijk is, heft het rechercheteam tot slot bij De Cock thuis het glas op de misdaad. 'Daar danken wij alles aan. Zonder de misdaad hadden wij geen emplooi.'

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de dode diva

De Cock en de dode diva
AC Baantjer

Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. Een bezorgde Buitendam stuurt De Cock erop af. De oude rechercheur vraagt zich af waar iedereen zich toch zo druk over maakt, maar dan blijkt dat zowel de huisarts als de commissaris vroeger door Lou in de liefde zijn ingewijd. De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten, die allemaal zo hun redenen hadden om van de diva verlost te zijn. En allen doen zij enorm hun best om De Cock een sluitend alibi te verstrekken.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Cock en de dode harlekijn

De Cock en de dode harlekijn
A.C. Baantjer

Een moord, in feite een dubbele moord, gepleegd in een goed bekend staand Amsterdams hotel. Rechercheur De Cock, in een nachtelijk gesprek met de moordenaar, doet alles wat hij kan om te voorkomen dat deze zich aangeeft. Tot grote woede van zijn commissaris duikt De Cock zelfs onder teneinde te voorkomen dat de dader zal worden gevonden. De dader wordt toch gevonden dank zij een achtjarig meisje dat haar hele familie in grote moeilijkheden brengt door niet te willen slapen. Een achtenswaardig Amsterdams burger, hoofd van een bekend accountantskantoor, vraagt in volle ernst op het hoofdbureau van politie om een grondige voorlichting; hij is van plan een moord te plegen en meent dat De Cock als deskundige hem het beste kan vertellen hoe dit te doen zonder sporen achter te laten.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Volgende