Verwachte titels

 | 

Spannende boeken

 | 

DetectiveBubble
Anders de la MotteEPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 13.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Eeuwig donker
Tjeerd Langstraat

Jelena wordt geboren op de Krim in de nadagen van het communisme en vestigt zich na diverse omzwervingen in Rotterdam. Rechercheur Jan Vos doet daar met zijn partner onderzoek naar twee jonge loverboys en stuit al snel op de naam van Jelena. Is zij wel wie ze zegt te zijn... En wie is de mysterieuze man die achter haar aan zit...

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 8.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Gruwelijk is het huwelijk
Eugenius Quak

Eugenius Quak is een man van twaalf ambachten en veel meer ongelukken, tot hij besluit privé-detective te worden. Zijn eerste cliënt is de schatrijke Lourens Rotting, eigenaar van Groot Beukenstein. Rotting wil dat Quak zijn vrouw Pippilotta schaduwt omdat zij hem zou bedriegen. In deze maffe, komische detective grijpt Eugenius Quak vooral de gelegenheid aan zoveel mogelijk aan zijn cliënt te verdienen... "Mijn naam is Eugenius M. Quak. Onthoud die naam als je nog niet van mijn spannende avonturen hebt gehoord. Je moet haast wel van een andere planeet komen als mijn naam geen bel doet rinkelen in dat suffe hoofd van jou. Wat zeg ik, je komt waarschijnlijk uit een ander melkwegstelsel, een ander universum! Want de kranten hebben bol gestaan van de vergrotende en overtreffende trappen, trappen op en trappen af, je zou er buiten adem van raken, allemaal om de Tragedie van Groot Beukenstein te beschrijven, het misdrijf dat ik op geniale wijze wist op te lossen." Eugenius Quak beweert dat alles wat hij beschrijft, echt is gebeurd... Met een voorwoord van hoofdinspecteur J.N.P. van Konijnenburg.

EPUB versie: ePub 2


Euro 5.95


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het meisje dat bleef rondhangen
Anne van Doorn

Een eenzijdig auto-ongeluk is meestal geen reden voor Robbie Corbijn om in actie te komen. Wilco Cornelissen reed tegen een boom en ligt sindsdien in coma. Een van de getuigen van het ongeval denkt dat er meer aan de hand is. Er was vier jaar geleden namelijk een ander eenzijdig auto-ongeluk dat onder exact dezelfde omstandigheden plaatsvond, op precies dezelfde plek. Dat kan toch geen toeval zijn? Robbie Corbijn hoort ook het tragische verhaal van een meisje dat op dezelfde weg werd doodgereden. Is er een verband?

EPUB versie: ePub 2


Euro 1.95


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Op glad ijs
Inge Duine

Inge Duine debuteerde met ‘De laatste Tour’, een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. ‘Op glad ijs’ is haar tweede thriller. ‘Op glad ijs’ speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.

Nog geen half jaar na de terroristische aanslagen van 9/11 vinden in Salt Lake City de Olympische Winterspelen van 2002 plaats. Amerika is in angst en de autoriteiten willen koste wat het kost voorkomen dat opnieuw een aanslag wordt gepleegd. Dit moeten de Patriot Games worden. Topschaatster Jennifer Rose vermoedt dat haar vriend Mike Parker – dé ijshockeyvedette van de VS –verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden met de afbeelding van de olympische ringen op haar borst met daarbij de tekst ‘Uncle Sam killed me’, raakt de zaak in een stroomversnelling. In een race tegen de klok moet Jennifer de waarheid zien te achterhalen, voor er meer slachtoffers vallen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Honden van Riga

Honden van Riga
Henning Mankell

Op een winterse dag spoelt een rubbervlot met twee dode mannen aan op de zuidkust van het Zweedse Skåne. Na een anonieme tip stelt de politie een onderzoek in. De mannen zijn voor hun executie gemarteld. Identificatie aan de hand van hun gebit levert een spoor op dat Wallander naar de Letse hoofdstad Riga voert. Daar dreigt hij een pion te worden in een Baltische intrige.

geen inkijk exemplaar beschikbaar

Euro 4.95


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal