e-books

 | 

Non-fictie vrije tijd

 | 

Doe-het-zelfBoek uitgeven
Yordy Spoor

Zelf een boek uitgeven. Als je daar voor het eerst over gaat nadenken, is het niet zo vreemd dat je knikkende knieën krijgt bij het idee alleen al. Want hoe slaag je erin om alle taken die een uitgever normaal gesproken op zich neemt zelf uit te voeren? Daar heb je toch helemaal niet de tijd, de kennis en de middelen voor? Fout! Veel auteurs denken dat het uitgeven van een boek ontzettend lastig is en durven de stap naar uitgeven in eigen beheer daarom niet te zetten. Zullen wij je een geheim verklappen? Zelf een boek uitgeven is helemaal niet moeilijk! Natuurlijk moet je er tijd en energie in steken en misschien kost het je wat bloed, zweet en tranen, maar als je dat ervoor over hebt, hoef je niet in paniek te raken. Wat je wel moet doen? Je goed in de materie verdiepen. Het is belangrijk dat je kennis van zaken hebt voordat je jezelf in het spreekwoordelijke diepe gooit en dat je goed voorbereid van start gaat. Daarom hebben wij van self publishing platform Pumbo dit e-book ontwikkeld. Hierin nemen we je aan de hand langs de verschillende stappen die je op weg naar de publicatie van je boek moet zetten. Wij jagen de beren die jij op de weg hebt gezet net zo hard weer weg en reiken je de kennis aan die je nodig hebt om jouw boek succesvol in de markt te zetten. We leren je onder andere hoe je de aandacht van de pers kunt trekken, hoe je boekhandels en bibliotheken zover kunt krijgen om jouw boek in het assortiment op te nemen en hoe je de perfecte auteurswebsite opzet. Dus: ben jij een aspirerend, debuterend of gevestigd auteur, een zakelijke professional die erover denkt om zelf een boek uit te geven of ben je simpelweg geïnteresseerd in het onderwerp? Dan is het openen van dit e-book de eerste stap in de juiste richting. Veel succes! Deze complete gids over boek uitgeven is gratis te lezen op https://www.pumbo.nl/boek-uitgeven/complete-gids De versie die u hier kunt aanschaffen is geschikt voor ereaders.

EPUB versie: ePub 2


Euro 1.49


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Creëer je eigen boekvouwkunst

Creëer je eigen boekvouwkunstJe eigen gevouwen boek maken was nog nooit zo gemakkelijk! Met behulp van dit patroon kunnen babyvoetjes in een boek worden gevouwen. Tevens wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd bij het downloadbare patroon. Deze handleiding laat stap voor stap, met behulp van duidelijke plaatjes, zien hoe het patroon gelezen en vervolgens gevouwen moet worden. Voor dit patroon heeft u het volgende nodig: Een hardcover boek met tenminste 156 vouwbare pagina's. Een hardcover boek met een hoogte tussen de 20 en 24 centimeter. Met vouwbare pagina's wordt het aantal vellen in een boek bedoeld. Je kunt het aantal vouwbare pagina's van een boek achterhalen door het laatste paginanummer door twee te delen. Het getal dat hier uit komt is het aantal vouwbare pagina's van een boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Creëer je eigen boekvouwkunst

Creëer je eigen boekvouwkunstJe eigen gevouwen boek maken was nog nooit zo gemakkelijk! Met behulp van dit patroon kan het woord 'Family' in een boek worden gevouwen. Tevens wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd bij het downloadbare patroon. Deze handleiding laat stap voor stap, met behulp van duidelijke plaatjes, zien hoe het patroon gelezen en vervolgens gevouwen moet worden. Voor dit patroon heeft u het volgende nodig: Een hardcover boek met tenminste 221 vouwbare pagina's. Een hardcover boek met een hoogte tussen de 20 en 24 centimeter. Met vouwbare pagina's wordt het aantal vellen in een boek bedoeld. Je kunt het aantal vouwbare pagina's van een boek achterhalen door het laatste paginanummer door twee te delen. Het getal dat hier uit komt is het aantal vouwbare pagina's van een boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Creëer je eigen boekvouwkunst

Creëer je eigen boekvouwkunstJe eigen gevouwen boek maken was nog nooit zo gemakkelijk! Met behulp van dit patroon kan het woord Dream in een boek worden gevouwen. Het woord is geschreven in dit exclusieve handschrift. Tevens wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd bij het downloadbare patroon. Deze handleiding laat stap voor stap, met behulp van duidelijke plaatjes, zien hoe het patroon gelezen en vervolgens gevouwen moet worden. Voor dit patroon heeft u het volgende nodig: Een hardcover boek met tenminste 341 vouwbare pagina's. Een hardcover boek met een hoogte tussen de 20 en 24 centimeter. Met vouwbare pagina's wordt het aantal vellen in een boek bedoeld. Je kunt het aantal vouwbare pagina's van een boek achterhalen door het laatste paginanummer door twee te delen. Het getal dat hier uit komt is het aantal vouwbare pagina's van een boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Creëer je eigen boekvouwkunst

Creëer je eigen boekvouwkunstJe eigen gevouwen boek maken was nog nooit zo gemakkelijk! Met behulp van dit patroon kan het woord 'Love' met een hartje in plaats van een "O" in een boek worden gevouwen. Tevens wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd bij het downloadbare patroon. Deze handleiding laat stap voor stap, met behulp van duidelijke plaatjes, zien hoe het patroon gelezen en vervolgens gevouwen moet worden. Voor dit patroon heeft u het volgende nodig: Een hardcover boek met tenminste 219 vouwbare pagina's. Een hardcover boek met een hoogte tussen de 20 en 24 centimeter. Met vouwbare pagina's wordt het aantal vellen in een boek bedoeld. Je kunt het aantal vouwbare pagina's van een boek achterhalen door het laatste paginanummer door twee te delen. Het getal dat hier uit komt is het aantal vouwbare pagina's van een boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Zelf eenvoudig een boek vouwen

Zelf eenvoudig een boek vouwenZelf gevouwen boeken maken was nog nooit zo gemakkelijk! Met behulp van dit patroon kunnen twee verweven hartjes in een boek worden gevouwen. Tevens wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd bij het downloadbare patroon. Deze handleiding laat stap voor stap, met behulp van duidelijke plaatjes, zien hoe het patroon gelezen en vervolgens gevouwen moet worden. Voor dit patroon heeft u het volgende nodig: Een hardcover boek met tenminste 219 vouwbare pagina's. Een hardcover boek met een hoogte tussen de 20 en 24 centimeter. Met vouwbare pagina's wordt het aantal vellen in een boek bedoeld. Je kunt het aantal vouwbare pagina's van een boek achterhalen door het laatste paginanummer door twee te delen. Het getal dat hier uit komt is het aantal vouwbare pagina's van een boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Klussen voor Dummies

Klussen voor Dummies
Gene Hamilton

Bespaar op de fikse uurtarieven van loodgieter en timmerman De tweede editie van Klussen voor Dummies is een compleet handboek voor iedereen die zelf in en om het huis aan de slag wil. Aan de hand van honderden afbeeldingen krijg je praktische informatie over alledaagse klussen, zoals het op hangen van een schilderijtje, behangen en schilderen, het maken van een lekkende kraan, het installeren van verlichting en het repareren van meubels. Bovendien lees je tips en adviezen om regel matig onderhoud aan je huis te verrichten, waarmee je jaarlijks duizenden euros kunt besparen. Speciale aandacht is er voor groen wonen. Over de auteurs Gene en Katie Hamilton hebben diverse boeken geschreven over onderwerpen als tapijt leggen, schilderen, behangen en lood gieten. James Carey en Morris Carey jr. zijn experts op het gebied van woningbouw en -renovatie.

EPUB versie: ePub 2


Euro 27.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal