e-books Engels

 | 

Educatieve uitgaven

 | 

Economie, recht en bedrijfskunde algemeenAdvertising, principles, practice / uittreksel

Advertising, principles, practice / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Advertising: Principles and Practice' (7e druk; ISBN 0131465600 ) van W. Wells, S. Moriarty and J. Burnett. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Exploring Corporate Strategy / Uittreksel

Exploring Corporate Strategy / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Exploring Corporate Strategy / druk 7' (7e druk; ISBN 0273687395 ) van Gerry Johnson, Kevan Scholes en Richard Whittington. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Principles of corporate finance / deel Uittreksel

Principles of corporate finance / deel UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Principles of Corporate Finance' (9e druk; ISBN 9780073405100 ) van Richard A. Brealey, Stewart C. Myers, Franklin Allen. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Modern management / deel Uittreksel

Modern management / deel UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Modern Management' (10e druk; ISBN 9788120330924 ) van Samuel C. Certo & S. Trevis Certo. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Marketing strategy / deel Uittreksel

Marketing strategy / deel UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Marketing Strategy' (5e druk; ISBN 9780072961904 ) van Orville C. Walker, Jr., John W. Mullins, Harper W. Boyd, Jr. & Jean-Claude Larréché. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Entrepreneurial management / deel Uittreksel

Entrepreneurial management / deel UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Entrepreneurial Management' (1e druk; ISBN 9780071382007 ) van Robert J. Calvin. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Consumer behaviour / deel Uittreksel

Consumer behaviour / deel UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Consumer Behaviour' (9e druk; ISBN 9780131869608 ) van Leon.G. Schiffman & Leslie Lazar Kanuk. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal