e-books

 | 

Educatieve uitgaven

 | 

Economie, recht en bedrijfskunde algemeenAlgemene economische verschijnselen / Uittreksel

Algemene economische verschijnselen / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Algemene economische verschijnselen' (5e druk; ISBN 9001916481 ) van Drs. A.S. La Croix, Drs. P.C. Soeteman, L.M. van Voorene, A.L.F. de Beir AA. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Begrijpen we het nog?

Begrijpen we het nog?
Floris Heukelom

In de economie als vakgebied en wetenschappelijke discipline groeit de laatste jaren de aandacht voor de gedragseconomie. De gedragseconomie onderzoekt de consequenties voor economie en beleid van het feit dat mensen graag de meest rationele keuze willen maken, maar daar vaak slechts in beperkte mate in slagen. Met dit boek presenteert Floris Heukelom op voortreffelijke wijze hoe deze nieuwe vorm van economische wetenschapsbeoefening bijdraagt aan tal van praktische inzichten.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 10.50


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Business Logistics Management / uittreksel

Business Logistics Management / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Business Logistics / Supply Chain Management' (5e druk; ISBN 0130661848 ) van R.H. Ballou. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De kunst van strategisch ondernemerschap

De kunst van strategisch ondernemerschapDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'De kunst van strategisch ondernemerschap' (6e druk; ISBN 9020730673 ) van J.G. Wissema. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Economie

Economie
Partha Dasgupta

Toenemende bevolkingsgroei, het milieu en armoede, het zijn maar drie onderwerpen die zijn te herleiden tot economie. In dit deel uit de serie Elementaire Deeltjes legt Partha Dasgupta, een wereldwijd erkende autoriteit op het gebied van economie, basisprincipes uit zoals efficiency, kapitaal, duurzaamheid, dynamisch evenwicht, eigendom, marktwerking en publieke goederen. In dit boekje wordt inzichtelijk gemaakt hoe economische basisprincipes doorwerken in processen die een mensenleven vormgeven. Dasgupta legt uit hoe het probleem van overbevolking ons op regionaal, nationaal en internationaal niveau raakt. Ook laat hij zien dat er in de economie oplossingen zijn voor menselijke problemen en biedt hij handvatten voor het ontwikkelen van beleid op dit punt. "Geweldige inleiding die wiskundige en statistieke onderzoeksresultaten in recht voor zijn raap proza biedt" - Financial Times -Partha Dasgupta is hoogleraar economie aan de Universiteit van Cambridge en onderzoeker aan het St. Johns College in Cambridge.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Economie

Economie
Partha Dasgupta

Toenemende bevolkingsgroei, het milieu en armoede, het zijn maar drie onderwerpen die zijn te herleiden tot economie. In dit deel uit de serie Elementaire Deeltjes legt Partha Dasgupta, een wereldwijd erkende autoriteit op het gebied van economie, basisprincipes uit zoals efficiency, kapitaal, duurzaamheid, dynamisch evenwicht, eigendom, marktwerking en publieke goederen. In dit boekje wordt inzichtelijk gemaakt hoe economische basisprincipes doorwerken in processen die een mensenleven vormgeven. Dasgupta legt uit hoe het probleem van overbevolking ons op regionaal, nationaal en internationaal niveau raakt. Ook laat hij zien dat er in de economie oplossingen zijn voor menselijke problemen en biedt hij handvatten voor het ontwikkelen van beleid op dit punt. "Geweldige inleiding die wiskundige en statistieke onderzoeksresultaten in recht voor zijn raap proza biedt" - Financial Times Partha Dasgupta is hoogleraar economie aan de Universiteit van Cambridge en onderzoeker aan het St. Johns College in Cambridge.

EPUB versie: ePub 2


Euro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Economisch recht

Economisch rechtDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Economisch recht' (5e druk; ISBN 9001793711 ) van Mr. K. Sevinga. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Financiering in het MKB

Financiering in het MKBDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Financiering in het midden- en kleinbedrijf' (3e druk; ISBN 9020731718 ) van Drs. M. Borsboom en H.J. Dekker AA (Eindredactie Mr. Drs. W.A. Tijhaar). Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Financiële rekenkunde & beslissingscalculaties

Financiële rekenkunde & beslissingscalculatiesDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Financiele Rekenkunde En Beslissingscalculaties' (4e druk; ISBN 9001094074 ) van Drs. P. de Boer en Drs. J.C. Meester. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?
Wim Kweekel

CBU-167289

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Inleiding bedrijfseconomie

Inleiding bedrijfseconomieDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Inleiding bedrijfseconomie' (2e druk; ISBN 9001376231 ) van Drs. A.W.W. Heezen. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Kleine handleiding tot financieel-economisch herstel

Kleine handleiding tot financieel-economisch herstel
Joseph J. M. Evers

De crisis kwam blijkbaar als een donderslag. Hoe konden de banken zichzelf opblazen onder toezicht van de financiële autoriteiten? Zijn de nieuwe kaders voor de banken wel toereikend? Hoe is het mogelijk dat de regering van Nederland op achterstand bezuinigt, terwijl de fiscus voor miljarden in het buitenland belegt? Hoe is de fnuikende overheidsbemoeienis terug te dringen? Daarover gaat het in de Kleine Handleiding tot financieel-economisch herstel . Maar ook over de rechtstaat in dit kader en over de onmacht en fixaties van de politiek. Hoe zijn zinvolle voorstellen politiek te actualiseren? Dit boek is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de financieel-economische actualiteit en in de mogelijkheden voor een effectief herstelbeleid.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.90


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Management accounting en management control voor het MKB

Management accounting en management control voor het MKBDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Management accounting en management control voor het MKB' (1e druk; ISBN 9001789048 ) van M. Schulp en S. de Swart. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Merkenmanagement

MerkenmanagementDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Merkenmanagement' (2e druk; ISBN 9020732080 ) van Dr. Rik Riezebos. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Operationele interne logistiek

Operationele interne logistiekDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Operationele interne logistiek' (1e druk; ISBN 9039517126 ) van G.W. Esmeijer. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Organiseren & leiding geven

Organiseren & leiding gevenDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Organiseren en leidinggeven' (5e druk; ISBN 9011067452 ) van Dr. D. Keuning. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Product management / deel Uittreksel

Product management / deel UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Product Management' (4e druk; ISBN 9780072865981 ) van Donald R. Lehmann, Russell S. Winer. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Productiebeheersing en material management / Uittreksel

Productiebeheersing en material management / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Productiebeheersing en materialmanagement' (2e druk; ISBN 902073122X ) van J.W.M. Bertrand, J.C. Wortmann, J. Wijngaard. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Project management / deel Uittreksel

Project management / deel UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Project management: The managerial process' (3e druk; ISBN 9780072978636 ) van Clifford F. Gray & Erik W. Larson. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Strategisch marketing management

Strategisch marketing managementDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Strategisch marketing management' (2e druk; ISBN 9020726129 ) van Prof. Dr. Bronislaw Verhage m.m.v. Drs. W. Ruud Fontijn. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Wat wij kunnen leren van economen die (bijna) niemand meer l
Irene van Staveren

Na de Koude Oorlog leek de enige relevante theorie om de economie te begrijpen en te beïnvloeden de neoklassieke. Economen die anders dachten, werden afgedaan als naïef, of nog erger, als dom. De financiële crisis heeft op pijnlijke wijze laten zien dat deze beperkte blik onterecht is en zelfs veel schade kan toebrengen. Irene van Staveren pleit daarom voor een pluralistische benadering van de economie. Van Staveren presenteert in dit boek enkele belangrijke inzichten van tien ‘vergeten’ economen, gekoppeld aan problemen die aan het licht kwamen bij de recente financiële crisis. Deze inzichten helpen om te begrijpen wat er fout ging en hoe we dat in de toekomst kunnen voorkomen. Van Staveren laat zien dat we geen nieuwe economische theorieën nodig hebben, omdat bestaande theorieën voldoende oplossingen bieden voor onze economische uitdagingen. Het zijn juist economen als Keynes, Marx, Robinson en Veblen - over wie men ooit lacherig deed - die ons nu kunnen helpen een duurzame economie op te zetten.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.50


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Zo vader, zo zoon

Zo vader, zo zoon
E. Plug

Oratie UvA Economie van donderdag 12 juni 2008, 14:30 uur

Veel onderzoekers vinden dat het opleidingsniveau van ouders, en met name van moeders, bepalend is voor het schoolsucces van kinderen. Maar gaat het hierbij om een correlatie of om een aangetoond causaal verband? Is het opleidingssucces van vaders en moeders daadwerkelijk verantwoordelijk voor het opleidingssucces van kinderen? Of zijn het de genen? Als slimme ouders slimme kinderen krijgen die het beter doen op school vanwege slimme genen, kan het zo zijn dat de hoogte van de ouderlijke opleiding geen enkel onafhankelijk effect heeft op de schoolprestaties van kinderen? Erik Plug geeft in zijn oratie een antwoord op deze vragen. Genen zijn voor meer dan de helft verantwoordelijk voor de gevonden opleidingsrelatie tussen ouder en kind. Dit betekent automatisch dat omgevingsfactoren voor minder dan de helft verantwoordelijk zijn. Ouders zijn dus wel degelijk in staat om een gezinsomgeving te creëren waardoor kinderen het beter gaan doen op school. De invloed van de ouderlijke opleiding op deze gezinsomgeving blijkt echter vrij gering.

Dhr. prof. dr. E.J.S. Plug is hoogleraar Intergenerational and Family Economics aan de Universiteit van Amsterdam


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 6.50


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Marktonderzoek voor marketingbeslissingen / Uittreksel

Marktonderzoek voor marketingbeslissingen / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Marktonderzoek voor marketingbeslissingen' (1e druk; ISBN 9001769128 ) van Gb. Rustenburg, E. van Eunen, K. Leliveld. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Basisboek open interviewen

Basisboek open interviewenDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Basisboek Open Interviewen' (1e druk; ISBN 9020727648 ) van Dr. D.B. Baarda, Dr. M.P.M. de Goede en Drs. A.G.E. van der Meer-Middelburg. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Advieskunde voor praktijkstages

Advieskunde voor praktijkstagesDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Advieskunde voor praktijkstages' (2e druk; ISBN 9001468225 ) van Prof. Dr. P.M. Kempen & Dr. J.A. Keizer. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Accounting en belastingen

Accounting en belastingenDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Accounting en belastingen' (3e druk; ISBN 9020731939 ) van J.M.J. Blommaert, A.M.M. Blommaert en R.E.C.M. Niessen. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal