e-books

 | 

Educatieve uitgaven

 | 

Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS
1 2 Volgende
Alle plannen

Alle plannen
Tom Willem den Hoed

Dit boek is geschreven om managers en ondernemers een overzicht te verschaffen van en hulp te bieden bij alle plannen die ze in hun carrière zullen tegenkomen: businessplannen,strategieplannen, marketingplannen, innovatieplannen, veranderplannen en beleidsplannen. In de praktijk wordt meerdere keren per jaar om verschillende plannen gevraagd en dit boek geeft niet alleen een overzicht van wat er inhoudelijk van deze plannen verwacht mag worden maar ook handgrepen en `best practices om dit zo compleet en gestructureerd mogelijk in te vullen. In aanvulling op dit boek is bij Van Haren Publishing ook het boek `99 BUSINESSmodellen beschikbaar, dat meer verdieping en een overzicht geeft van de meest relevante modellen voor gebruik in dergelijke plannen. Beide boeken zijn niet alleen geschikt voor managers en ondernemers maar ook zeker voor studenten in het hoger onderwijs, en iedereen die een bedrijfskundige of management-studie of cursus volgt en voor allen die zich voorbereiden op het bedrijfsleven of een eigen onderneming. Tom Willem den Hoed heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, als ondernemer en consultant en als kerndocent in het hoger en universitair onderwijs. Deze ervaring geeft zijn boeken een unieke en praktijkgerichte verdieping in aanvulling op de uitgebreide overzichten van hedendaags relevante modellen en plannen.
Euro 36.24


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Bedrijfsinformatiesystemen / deel Uittreksel

Bedrijfsinformatiesystemen / deel Uittreksel
Studentsonly

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Bedrijfsinformatiesystemen (11e druk; ISBN 9789043017442) van K.C. Laudon, J.P. Laudon. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Bedrijfskunde: de basis

Bedrijfskunde: de basis
Gert Alblas

Bedrijfskunde: de basis is een compacte en toegankelijke inleiding op de besturingsvraagstukken waar het management van organisaties mee te maken heeft. Je doet kennis op over de besturing van het productieproces, de geldstroom en de mensen in de organisatie. Praktijkgericht, overzichtelijk en met veel aandacht voor studeerbaarheid. Waarom kiezen voor Bedrijfskunde: de basis? • compacte en toegankelijke inleiding in de bedrijfskunde • goede voorbereiding op de beroepspraktijk • handige ondersteunende website met extra studie- en oefenmateriaal. Het boek bestaat uit drie delen. Deel 1 beschrijft de inrichting en besturing van bedrijven vanuit verschillende invalshoeken. Deel 2 behandelt de functionele deelgebieden en de ontwerp- en besturingsvraagstukken die zich daarin voordoen. In het derde deel staan de processen binnen het bedrijf als geheel centraal. Ieder hoofdstuk start met een casus vanuit de beroepspraktijk en sluit af met vraagstukken en cases, zodat je de theorie in de praktijk kunt brengen. Het boek is heel studentvriendelijk en bevat allerlei handige elementen die je helpen bij het studeren. In deze vijfde editie is veel zorg aan de praktijkgerichtheid van het boek besteed door per hoofdstuk extra praktijkvoorbeelden uit de media in te voegen. Ook zijn er, net als in de voorgaande editie, praktijkgerichte vraagstukken en cases toegevoegd. Deze editie is full color en in een nieuwe opmaak gedrukt. Bedrijfskunde: de basis geeft je een goed inzicht in het vakgebied bedrijfskunde en geeft je daarmee een goede basis om je verder te ontwikkelen als bedrijfskundige. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book. Online ondersteuning Op de ondersteunende website www.bedrijfskunde-basis.noordhoff.nl vind je toetsen met feedback en studieadvies, open vragen, oefencases en de uitwerkingen van de vragen en opdrachten in het boek. Erg handig bij je tentamenvoorbereiding!
Euro 49.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Business-to-businessmarketing / uittreksel

Business-to-businessmarketing / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Business-to-businessmarketing' (1e druk; ISBN 9789043011310 ) van Chris Fill, Karen E. Fill. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Communicatie & Planning

Communicatie & Planning
Studentsonly

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Communicatie & Planning (1e druk; ISBN 9789006815016) van M. Vos. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Concurrentiekracht en personeelsmanagement in vernieuwende e

Concurrentiekracht en personeelsmanagement in vernieuwende e
Henk Kleijn

De doelstelling van het boek Concurrentiekracht en personeelsmanagement is om een bijdrage te leveren aan het verhogen van het functioneren en presteren van profit- en non-profitorganisaties. Vanuit een sociaalbedrijfskundig en managementperspectief bespreekt het boek relevante externe ontwikkelingen en de consequenties daarvan voor onder meer: de visie, missie en strategie van de organisatie; de (gewenste) stijl van leidinggeven; het organiseren van de organisatie in het algemeen en het inrichten van het personeelsbeleid en -management/HRM in het bijzonder. Het boek legt relaties tussen bedrijfskundige onderwerpen en vraagstukken als efficiëntie-, productiviteit- en kwaliteitsverhoging enerzijds, en de organisatiestrategie, -cultuur, sociale innovatie, employability, het werkklimaat, de lerende organisatie, arbeidsmotivatie, prestatiebeloning en uiteraard personeelsbeleid en instrumenten, -management/HRM anderzijds. Daarbij komen belangrijke vraagstukken aan de orde zoals: strategische beleidsvorming, sociale innovatie, lean manufacturing, kennismanagement, team- en persoonlijk ontwikkelingsplannen, stijl van leidinggeven, het opstellen van competentieprofielen en verandermanagement. Henk Kleijn weet als geen ander te omschrijven waar het om gaat: vergroot het innovatieve vermogen van de organisatie en daardoor haar concurrentiekracht. Juist daaraan dragen de (geïntegreerde) bedrijfskundige en HR-benaderingen in het boek bij. Dit wordt gevisualiseerd met een integraal analysemodel, bestaande uit acht factoren, die de het functioneren, presteren en de concurrentiekrachtvergroting van de organisatie sterk beïnvloeden. De bespreking van deze factoren wordt ondersteund door theorie, analysemodellen en technieken en toegelicht met prikkelende praktijkvoorbeelden. De bespreking van de effecten van de kredietcrisis en voorbeelden als `Nederland slaat geen munt uit kennis, `Nederlandse bedrijven hebben geen strategie, en `Produceren met een sociaal gezicht, zullen voor langere tijd actueel blijven en daarmee blijft dit boek de komende jaren van belang voor het brede vakgebied van organisatieontwikkeling/concurrentiekrachtvergroting in het algemeen en voor het vernieuwen van het personeelsbeleid en -management in het bijzonder. Het boek is geschikt voor hbo- en wo-studenten en voor managers en medewerkers in profit-, not for profit only- en non-profitorganisaties. Het boek is eveneens geschikt voor huidige en toekomstige leidinggevenden, staf- en personeelsfunctionarissen, die werken of komen te werken in vernieuwende en veranderende organisaties.
Euro 29.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Interactieve marketing / deel Uittreksel

Interactieve marketing / deel Uittreksel
Studenstonly

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Interactieve marketing (1e druk; ISBN 9789043016469) van H. Janssen, M. van Reijsen, T. van Zweers. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Intercultureel management

Intercultureel managementDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Intercultureel management' (2e druk; ISBN 9043007064 ) van Susan C. Schneider en Jean-Louis Barsoux. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Internationale bedrijfskunde

Internationale bedrijfskundeDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Internationale bedrijfskunde: Van exporteren naar globaliseren' (1e druk; ISBN 9043008532 ) van Prof. dr. Pieter Klaas Jagersma en Prof. dr. Haico Ebbers. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Marketing op Nima-A niveau / Module 1

Marketing op Nima-A niveau / Module 1Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Marketing op NIMA-A Niveau Module 1' (4e druk; ISBN 9003619522 ) van Drs. J. Dekker, Drs. C. Szerkowski, Drs. G.J.L. Weusthof, F.J.C.M. van Rooy, T. Bil. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Marketing op Nima-A niveau / Module 2

Marketing op Nima-A niveau / Module 2Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Marketing op Nima A niveau Module 2: Theorieboek' (4e druk; ISBN 9003619565 ) van Drs. J. Dekker, Drs. C. Szerkowski, Drs. G.J.L. Weusthof, F.J.C.M. van Rooy, T. Bil. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Marktgericht management / Uittreksel

Marktgericht management / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Marktgericht management / druk 4' (4e druk; ISBN 9043009997 ) van Roger Best. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Operationele marketing / Uittreksel

Operationele marketing / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Operationele marketing: het 7-stappen plan voor marktbewerking' (1e druk; ISBN 9043008680 ) van Michiel van Mens. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Organisatie-ethiek / deel Uittreksel

Organisatie-ethiek / deel Uittreksel
Studentsonly

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Organisatie-ethiek (1e druk; ISBN 9789043009904) van P. Winkler. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Participeren in projecten

Participeren in projecten
Jos Gielkens

Het boek Participeren in projecten is gebaseerd op de inhoud van de I-Tracks module Project Participation Foundation (PPF). Deze module komt zowel voor in de Academy Track als in de Shorttrack Projectmanagement. De module die is bedoeld voor personen die deelnemen aan projecten en meer kennis willen opdoen over projectmatig werken. Deze module is verder te gebruiken als opstap naar vervolgopleidingen zoals PRINCE2 Foundation en Practitioner en de module IT Project Management Advanced (ITPMA). De doelgroep van deze opleidingen zijn personen die nu of in de toekomst als projectleider in (ICT-) projecten willen gaan participeren. Bij het boek is een docentenhandleiding verkrijgbaar (als pdf via deze website beschikbaar).
Euro 36.24


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Productontwikkeling en marketing / Uittreksel

Productontwikkeling en marketing / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Productontwikkeling en marketing' (1e druk; ISBN 9043008672 ) van Erik Jan Hultink en Jan Schoormans. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Strategie: leve de diversiteit / Uittreksel

Strategie: leve de diversiteit / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Strategie: leve de diversiteit' (1e druk; ISBN 9043009474 ) van Dany Jacobs. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Strategisch management in het MKB / uittreksel

Strategisch management in het MKB / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Strategisch management in het MKB' (5e druk; ISBN 9789020733242 ) van H.J. Dekker, H.M.P. Huls en D.P. Scherjon. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Verandermanagement / deel 2 / deel uittreksel

Verandermanagement / deel 2 / deel uittreksel
Studentsonly

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Verandermanagement. Deel 2 (2e druk; ISBN 9789043015516) van H. Kleijn, F. Rorink. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Zakelijk communiceren

Zakelijk communicerenDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Zakelijk communiceren' (1e druk; ISBN 9043007935 ) van Courtland L. Bovée en John V. Thill ; NL bew. door J. Piet Verckens. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Brugboek bedrijfseconomie / deel Uittreksel

Brugboek bedrijfseconomie / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Brugboek bedrijfseconomie (2e druk; ISBN 9789039526095) van E. van Balen. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Een nieuwe kijk op experience economy / deel Uittreksel

Een nieuwe kijk op experience economy / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Een nieuwe kijk op Experience Economy (1e druk; ISBN 9789043009287) van A. Boswijk, T. Peelen. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Methoden en technieken van onderzoek / deel Uittreksel

Methoden en technieken van onderzoek / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Methoden en technieken van onderzoek (5e druk; ISBN 9789043019293) van M. Saunders, P. Lewis, A. Thornhill. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Europees recht, een inleiding / deel Uittreksel

Europees recht, een inleiding / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Europees recht, een inleiding (2e druk; ISBN 9789043018784) van C. Bakker. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Publiekrecht vastgoed / deel Uittreksel

Publiekrecht vastgoed / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Publiekrecht vastgoed (9e druk; ISBN 9789001782733) van P.C. Bakker, J.J.M. Gisberts. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Basisboek bedrijfskunde / deel Uittreksel

Basisboek bedrijfskunde / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Basisboek bedrijfskunde (3e druk; ISBN 9789039525807) van S.W. Douma. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Economie van experiences / deel Uittreksel

Economie van experiences / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Economie van experiences (3e druk; ISBN 9789043019781) van A. Boswijk, E. Peelen, S. Olthof. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Strategisch management / deel Uitreksel

Strategisch management / deel UitrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Strategisch management (6e druk; ISBN 9789001784362) van H.J. Dekker, H.M.P. Huls, D.P. Scherjon. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Strategische planning / deel Uittreksel

Strategische planning / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Strategische planning (5e druk; ISBN 9789006950588) van C. Szerkowski, F. van Rooy, T. Bil. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Over management en organisatie / deel Uittreksel

Over management en organisatie / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Over management en organisatie (3e druk; ISBN 9789006950663) van P.E.J. Kunst, R.L. Olie, A.G.L. Romme J.L. Soeters. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  

1 2 Volgende