e-books

 | 

Educatieve uitgaven

 | 

Exacte vakken en informatica algemeenInformatiekunde / 1

Informatiekunde / 1Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Informatiekunde 1' (5e druk; ISBN 9001801935 ) van J.H. Snijders, drs. C.T. de Groot, drs. J.H.W.M. de Serière. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Statistiek voor de sociale wetenschappen / 2 uittreksel

Statistiek voor de sociale wetenschappen / 2 uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Statistiek voor de sociale wetenschappen Deel 2' (6e druk; ISBN 9001635024 ) van Bert Nijdam en Hans van Buuren. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Toegepaste wiskunde hoger onderwijs / 3 Uittreksel

Toegepaste wiskunde hoger onderwijs / 3 UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Toegepaste wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs: Deel 3' (1e druk; ISBN 9055741558 ) van J.H. Blankespoor en C. de Joode . Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Wiskunde met Excel 1 / uittreksel

Wiskunde met Excel 1 / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Wiskunde met Excel 1' (1e druk; ISBN 9789020732429 ) van Cock Bukman en Henny van de Water. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal