Verwachte titels

 | 

Exacte- en natuurwetenschappen

 | 

Exacte wetenschappen/natuurwetenschappen algemeenVerstoppertje spelen met aliens
Jean-Paul Keulen

Over aliens, buitenaardse signalen en exoplaneten
Al meer dan een halve eeuw zoeken sterrenkundigen naar tekenen van buitenaardse beschavingen. Tot nu toe zonder succes. Ondertussen is het aantal bekende plekken in het heelal waar leven mogelijk is wel flink toegenomen. Zo gek is de gedachte dus niet dat ergens anders een soort is ontstaan vergelijkbaar met de onze, of geavanceerder. Maar hoe kunnen we deze aliëns vinden?
In Verstoppertje spelen met aliëns neemt Jean-Paul Keulen je mee op de zoektocht naar signalen van buitenaards leven. Verstuurde boodschappen, grootse bouwwerken, ruimteschepen of planeten waar een kernoorlog heeft plaatsgevonden – het zijn een paar van de vele manieren waarop aliens ontdekt kunnen worden.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Waarom is de lucht blauw?
Brian Clegg

Hoe oud is de waterstof in je lichaam? Waarom is het heelal zwart? Waar vond de oerknal plaats? Wat is spaghettificatie? De typische weetjesquiz bevat veel te veel sport, jaren tachtig-popmuziek - en niet genoeg wetenschap. Waarom is de lucht blauw? biedt de ultieme oplossing. Test je kennis tot het uiterste met deze originele collectie van wetenschappelijk onderbouwde breinkrakers. Sla de bladzijde om voor het antwoord - waarin het onderwerp uitgebreid wordt behandeld. Waarom worden vliegende schotels 'vliegende schotels' genoemd? Wat is de betekenis van 6EQUJ5? Wetenschapsjournalist extraordinaire Brian Clegg onthult alles ...

EPUB versie: ePub 2


Euro 8.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal