Verwachte titels

 | 

Kinderboeken

 | 

Fictie 4 - 6 jaarIk leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - O pa, o ma

Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - O pa, o ma
Sylvia Vanden Heede

Een nieuw, grappig en ontroerend avontuur van Vos en Haas 'Dit is vast je oma', raadt Haas. Ze wijst naar een oude uil met een bloemetjesjurk. 'En zijn dit je ouders nog een keer, samen op de foto?' 'Mijn pa en mijn ma', zegt Uil knorrig. 'Niet mijn ouders. Want ze zijn helemaal niet oud. Dat zei ik toch al?' 'Ha, ha!' lacht Vos luid. 'Je ouders zijn je vader en je moeder. En je opa en je oma zijn je grootouders. Waar of niet, Haas?'

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 3.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Job en Keetje
Lizette de Koning

Job en Keetje spelen eigenlijk elke dag wel met elkaar: in de lente gaan ze naar de kinderboerderij en bouwen ze net als de meerkoeten een nestje. In de zomer spuiten ze elkaar nat in de tuin, gaan ze naar het strand en krijgt Keetje haar eerste echte fiets. In de herfst ontdekken ze een muis in huis en spelen ze veel binnen – ze verzinnen zelf de gekste spelletjes. En in de winter wordt Keetje ziek, zetten ze hun schoen en spelen ze kerstmisje.

Een vrolijk boek vol innemende voorleesverhaaltjes
Met kleurrijke illustraties van Jeska Verstegen

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Krabbel en Nies en de grote kattengriezel
Pieter Feller

Krabbel & Nies en de grote kattengriezel is het zelfstandig te lezen vervolg op Krabbel & Nies, geschreven door Pieter Feller (bekend van o.a. Kolletje & Dirk) en geïllustreerd door Marieke Nelissen.  Krabbel en Nies wonen sinds kort in een leegstaand huis en hebben veel nieuwe vrienden gemaakt. Maar dan wordt het huis verkocht aan een verstrooide violist met een Duitse dog, Loedwieg. Kunnen Krabbel en Nies wel in het huis blijven wonen? De twee zwerfkatten hebben nog wel meer aan hun hoofd: ze krijgen het opnieuw aan de stok met Poelie de Verschrikkelijke, en dan doen ook nog eens verhalen de ronde over de grote kattengriezel. Maar wat is het? Is het een dier, monster of…?  Heerlijke voorleesverhalen over katten, en nog veel meer dieren. Meesters en juffen lezen er graag uit voor!  ‘De kinderen in mijn klas smullen ervan. Wij hebben het boek nu helaas bijna uit, maar ik weet zeker dat ik het in de komende jaren nog veel zal voorlezen.’ Kleutermeesterrob.nl;

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Mus hijst het zeil

Mus hijst het zeil
Rian Visser

Dit is een leesboek met geluid. Niveau AVI start. U kunt het boek beluisteren door op de luidspreker te klikken, rechtsboven in de navigatiebalk. Alleen de AVI-tekst wordt voorgelezen. Kies vervolgens: Begin met lezen. Selecteer handmatig de bladzijden omslaan. Uw kind heeft dan tijd om even te pauzeren, naar de tekening te kijken of om de tekst nog eens zonder hulp zelf te lezen. Ook geschikt voor RALFI en connect lezen. TIP: Gebruik een plastic stokje, pen of potlood om de woorden aan te wijzen, zodat niet per ongeluk een bladzijde wordt omgeslagen. Mus en Muis zijn dikke vrienden. Mus is soms bang. Muis doet juist erg stoer. In dit boekje gaan ze samen zeilen en kamperen. Tekst Rian Visser. Illustraties Alex de Wolf. De teksten zijn ingesproken door logopediste en stemtherapeut Christine van Dreumel.

geen inkijk exemplaar beschikbaar
Euro 4.49


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Supervrienden  / Het hol van mol

Supervrienden / Het hol van mol
Fiona Rempt

In dit nieuwe verhalenboek maken de Supervrienden weer grote en kleine avonturen mee. Deze avonturen zijn verdeeld over vijf AVI-niveaus: AVI Start, M3, E3, M4 en E4. Zo is er niet alleen voor elke lezer een avontuur op het eigen leesniveau, maar groeien de lezers met de Supervrienden mee.

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 10.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Verhalen uit het Elzen-Eikenbos

Verhalen uit het Elzen-Eikenbos
Fiona Rempt

De bomen staan in de vorm van een halve maan en vanaf de kleine vijver kun je zo de bloemenheuvel beklimmen. Koppeltjeduikelend rol je weer naar beneden. En wie niet kan koppeltjeduikelen, rent gewoon, kruipt, graaft of vliegt. Net als de Supervrienden. Bever, Eend, Kikker, Mier, Slak, Eekhoorn en Mol wonen op deze bijzondere plek in het Elzen-Eikenbos. Samen, als een echte familie. Als buren en als beste vrienden. In vijftien losse voorleesverhalen beleven de Supervrienden allerlei kleine avonturen. Ze zijn dol op feestjes, grappen en elkaar voor de gek houden. Soms maken ze ruzie, dagen ze elkaar uit of hebben ze verdriet. Wat ze ook doen, ze doen het samen.

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 11.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Ik leer als Uil - Het kind van Eik

Ik leer als Uil - Het kind van Eik
Sylvia Vanden Heede

Leren lezen was nog nooit zo leuk als met Vos en Haas uil heeft een noot voor pluim. het is een noot uit zijn boom. de noot moet op de post. maar hij past niet in een brief. uil maakt een pakje. een pakje met een noot er in. of is het een boom? of een heel bos?

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaarAantal