Verwachte titels

 | 

Kinderboeken

 | 

Fictie kinder- en jeugdboeken algemeenDe wind in de wilgen
Kenneth Grahame

KLASSIEKE JEUGDBOEKEN REEKS
Maak kennis met de vrienden Rat, Mol, Das en hun onverstandige kameraad Pad en beleef samen met hen onvergetelijke avonturen.
Het klassieke verhaal volgt de trouwe, eenvoudige Mol, de levensgenieter Rat, de wijze Das en de rijke, eigenwijze Pad, die aan de rivier wonen, ver weg van de wijde wereld. De vier worden de beste vrienden en beleven het ene avontuur na het andere. Totdat Pad besluit de wijde wereld te gaan ontdekken...
Kenneth Grahame (Edinburgh, Schotland, 1859-1932) werd al op jonge leeftijd wees en woonde bij zijn grootmoeder in Engeland. De periode tussen zijn vijfde en zijn negende jaar, toen hij naar een kostschool werd gestuurd, waren heel belangrijk voor het ontstaan van het boek De wind in de wilgen. Hij schreef zijn wereldberoemde boek in 1908.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Mr. and Mrs. Slob
Lucas Keijning

*** Narrated by Greg Shapiro, and includes dirty noises! *** Mr. Slob farts all the time and Mrs. Slob always chomps her food noisily. They drive each other crazy. But they both have a plan to let the other one stop their gross behavior. A story about sticky candy, dry cookies and rotten eggs.

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.
Euro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Schateiland
Robert Louis Stevenson

KLASSIEKE JEUGDBOEKEN REEKS
Schateiland is het spannende verhaal van de belevenissen van de jonge Jim Hawkins, die bij toeval een kaart ontdekt van een eilandje waarop Kapitein Flint, een berucht piraat, een schat heeft begraven. Jim gaat samen met een paar vrienden op reis om de exacte ligging van de schat te achterhalen. Zijn plannen worden echter gedwarsboomd door een groep opvarenden die onder Kapitein Flint hebben gediend en die Jim en zijn vrienden uit de weg willen ruimen om vervolgens de schat voor zichzelf te houden.
Bij toeval komt Jim erachter wat de piraten van plan zijn en speelt hij hier handig op in. Maar de strijd is nog niet gestreden. Op het eiland vindt een woest gevecht plaats tussen de twee groepen, waarbij Jim tenslotte door de piraten gevangen wordt genomen. Jims lot lijkt bezegeld te zijn, maar dan neemt het verhaal een wel heel verrassende wending...
Robert Louis Stevenson (1850-1894) leidde een avontuurlijk leven. Hij maakte vele reizen, onder meer naar Hawaï, en verhuisde van Schotland naar Samoa, een eilandenrijk ten noorden van Nieuw-Zeeland.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal