e-books

 | 

Educatieve uitgaven

 | 

Gezondh/verzorgingsvakken en lo BVE-sectorCommunicatie en sociale vaardigheden / Uittreksel

Communicatie en sociale vaardigheden / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Communicatie en sociale vaardigheden (Sociale vaardigheden 302)' (1e druk; ISBN 9042513020 ) van R.H.M. Spoler- van den Hombergh, M. van Eijkenen en A. Talsma. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Kwaliteit en deskundigheid in de verpleegkundige beroepsuito

Kwaliteit en deskundigheid in de verpleegkundige beroepsuitoDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Kwaliteit en deskundigheid in de verpleegkundige beroepsuitoefening 504' (1e druk; ISBN 9023843355 ) van Hunink, G.H., Van der Bijl, J.J., Cusveller, B.S., Leenaarts, Gunnewijk, E., Van Linge, R.H., & Van Swieten-Duijfjes, E.. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Verplegende elementen voor verzorgenden / uittreksel

Verplegende elementen voor verzorgenden / uittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Verplegende elementen voor verzorgenden 1 (deelkwalificatie 304)' (2e druk; ISBN 9042526114 ) van C.A. Abrahamse, M.H.A.J. Gloudemans, L.H.A.J. Steenbakkers. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Verplegende elementen voor verzorgenden 2 / Uittreksel

Verplegende elementen voor verzorgenden 2 / UittrekselDit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Verplegende elementen voor verzorgenden 2' (2e druk; ISBN 9042526122 ) van C.A. Abrahamse, M.H.A.J. Gloudemans, L.H.A.J. Steenbakkers. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal