Verwachte titels

 | 

Gezondheid

 | 

Gezondheid algemeenDoe wat werkt voor jou!
Tom Barten

Val gezond af met Tom Barten
 Gezond afvallen kun je volgens Tom Barten door gedrag, voeding, training en herstel (zijn vier kernelementen) af te stellen op jou persoonlijke behoefte. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander juist niet. Daarom: doe wat werkt voor jou!
 Met deze visie bedacht en ontwikkelde Tom ook Personal Body Plan, een digitale community waar ondertussen 70 werknemers werken, van coaches tot voedingsspecialisten en bewegingswetenschappers. Zij werken samen om voor elke deelnemer een persoonlijk afvalprogramma samen te stellen.
 In Doe wat werkt voor jou vind je informatie over voeding en training, van gezonde recepten tot sportoefeningen. Tom neemt de rol aan van jouw personal trainer en motiveert je om op je eigen manier en tempo af te vallen.  

Over de auteur
 Tom Barten is de oprichter en CEO van Personal Body Plan. Verschillende bekende Nederlanders, waaronder Lieke van Lexmond, Ferry Doedens en Jim Bakkum weten hem en Personal Body Plan te vinden. Daarnaast werkt Tom ook met een aantal professionele atleten, zoals de honkballers Nick Urbanus van de Texas Rangers en Rick van den Hurk van de Samsung Lions.
 Voor meer informatie over Personal Body Plan kun je de website bezoeken, of neem een kijkje op de Facebookpagina- of de Instagram van Personal Body Plan. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op de persoonlijke Instagram van Tom Barten


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Menopower
Martine Prenen

?De menopauze: is dat niet iets voor hysterische vrouwen met rode hoofden, appelflauwtes en mood swings? Nee!Maar wat doet de menopauze nu écht met je lichaam? En wat kun je eraan doen? Hoe kun je van iets wat vaak aversie oproept, net een super positieve periode of zelfs nieuwe start maken? Hoe kun je opvliegers voorkomen of beperken? Hoe zit het met seks tijdens de menopauze? Wat kun je doen tegen een vertraagde stofwisseling of slecht slapen? Martine neemt je mee op haar zoektocht naar antwoorden en toont je dat je niet bang hoeft te zijn voor die hormonen-rollercoaster. Tover die menopauze om in een menopower!- Alle informatie over de menopauze, gebundeld in één boek.- Met praktische tips en oefeningen.- Aangevuld met adviezen van experts en artsen.

EPUB versie: ePub 2


Euro 19.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen
W. Chris Winter


Slaapverwekkend
 Wie slecht slaapt, is daar de hele dag mee bezig. En dat is niet gek want slapen is voor elk orgaan van belang. Het effect van een slechte nachtrust op onze concentratie en humeur is direct merkbaar. Voor onszelf en voor onze omgeving. Eén doorwaakte nacht kunnen we wel aan, maar als slecht slapen aanhoudt, worden we moedeloos of wanhopig.
 ‘Nergens voor nodig’, vindt Chris Winter, door Arianna Huffington ook wel de slaapfluisteraar genoemd. Hij adviseert talloze bezorgde wakkerblijvers en prestatiegedreven atleten over slapen. Angst en zorgen zijn de grootste boosdoeners. Maar hoe zet je dat brein uit en hoe maak je je lichaam klaar voor slaap? Winters laagdrempelige boek Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen, geeft inzicht in het slaapmechanisme, praktische tips en onderstreept het belang van slapen. Maar bovenal stelt het boek gerust, want uiteindelijk kan echt iedereen weer rustig slapen.
 Chris Winter is een internationaal befaamde neuroloog en slaapdeskundige. Hij adviseerde eerder sporters van San Francisco Giants, New York Rangers, and Oklahoma City Thunder. Hij is een veelgevraagd spreker bij de Amerikaanse defensie en beursgenoteerde bedrijven. Ook schreef hij columns voor Men’s Health. Hij heeft zijn eigen Instituut voor Slaap en Neurologie in Charlottesville, Verenigde Staten.
  •   ‘Ik noem dr. Winter een slaapfluisteraar. Door zijn werk met topatleten, heeft hij een manier gevonden om te laten zien dat slaap de ultieme prestatieverbete­raar kan zijn — in sport, op het werk, en in elk aspect van je leven.’ - Arianna Huffington


 EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal