Verwachte titels

 | 

Gezondheid

 | 

Gezondheid algemeenAlles over chronische darmzieketen
Geert D'Haens

?Vele tienduizenden mensen in België en Nederland worden getroffen door een chronische inflammatoire darmziekte (ook bekend onder de term IBD). Meestal gebeurt dit al op erg jonge leeftijd. Deze ziekten, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, hebben een grote impact op leven en werken.In deze patiëntengids brengen meer dan 50 experts hun kennis samen en geven ze een wetenschappelijk onderbouwd antwoord op vragen als: hoe ontstaan inflammatoire darmziekten? Welke behandelingen zijn mogelijk? En wat zijn de gevolgen op korte en lange termijn?

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Angst na kanker (e-boek - epub)
Jan Verhulst

Veel mensen die kanker hebben gehad, zijn na hun behandeling bang dat de ziekte opnieuw toe zal slaan. Soms gaat die angst voor terugkeer hun leven zodanig beheersen dat ze bijna aan niets anders meer kunnen denken.Psychologen Jan Verhulst, die zelf te maken kreeg met kanker, en Coen Völker, gespecialiseerd in psychologische zorg na kanker, tonen hoe je zelf een antwoord kunt vinden op je angstklachten, zodat je je blik opnieuw volop op de toekomst kunt richten.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
De ADHD golf
Alan Schwarz

De ADHD golf van onderzoeksjournalist Alan Schwarz is hét boek voor iedereen die te maken krijgt met ADHD. Nu steeds meer kinderen de diagnose ADHD krijgen is het hoog tijd voor een kritische blik op de diagnosestelling, het toegenomen medicijngebruik en de rol van ouders, leerkrachten, artsen en farmaceuten. Een onmisbaar boek over de laatste ontwikkelingen rondom ADHD.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Doe de split in 4 weken
Eiko

De Japanse yogadocent Eiko, koningin van de split, leert je met ‘Doe de split in vier weken’ in 4 weken de split te doen. Iedereen kan de split doen: jong, oud, lenig of stijf! Met slechts vijf minuten stretchen per dag kun ook jij je flexibiliteit verbeteren. Behalve dat het leuk is, levert het ook gezondheidsvoordelen op, zoals flexibiliteit, minder lagerugpijn, een betere bloedsomloop en een strakkere buik. Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. Met dit revolutionaire programma van Eiko kunnen mensen van alle leeftijden en elk fitnessniveau ongelooflijke resultaten boeken. # Een megabestseller in Japan: meer dan 1,3 miljoenverkochte exemplaren

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Eindeloos bewustzijn Jubileumeditie
Pim van Lommel

Tien jaar na Eindeloos bewustzijn is er een speciale jubileumeditie van Pim van Lommels bestseller over bijna-doodervaringen. Met zijn wetenschappelijke visie maakte Van Lommel veel los bij zowel medici als mensen die een bijna-doodervaring hebben meegemaakt. Nu is er een geheel nieuw voorwoord door de auteur geschreven om dit jubileum te vieren en te laten zien wat het boek teweeg heeft gebracht bij zowel de auteur als zijn lezers.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Geur- en chemicaliënovergevoeligheid
Geerteke de Haas

MCS (Multiple Chemical Sensitivity) staat voor meervoudige chemische overgevoeligheid. Geerteke de Haas, auteur van 'Geur- en chemicaliën overgevoeligheid' lijdt aan deze ziekte. Het duurde 25 jaar voordat deze diagnose gesteld kon worden. In dit boek deelt ze haar ervaringen in tips. Het zal veel mensen met (onverklaarbare) allergieën de ogen openen! MCS-patiënten reageren heel sterk op geringe concentraties alledaagse chemische stoffen. Denk hierbij aan plastic verpakkingsmateriaal, schoonmaakmiddelen of verzorgingsproducten). Ook de geur van bijvoorbeeld luchtverfrissers, parfums, tabaksrook en verf is voor MCS-patiënten ziekmakend. Hun symptomen zijn vaak erg heftig, omdat MCS een multi-systeemaandoening is. Dat wil zeggen dat ieder orgaan en ieder lichamelijk systeem uit balans kan raken onder invloed van een chemische stof. Dit heeft vaak tot gevolg, dat MCS-patiënten een geïsoleerd leven leiden en sociaal contact vaak lastig of zelfs onmogelijk is. In Japan, Canada en verschillende staten van Amerika is MCS al een officieel erkende ziekte.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het relax Dieet
Jacqueline van Lieshout

Bestrijd stress en bereik jouw ideale gewicht

Het relaxdieet van detoxcoach Jacqeline van Lieshout gaat over ontspanning. Het legt je precies uit hoe stress je niet alleen in zijn greep kan hebben, maar hoe het je gewicht en je gezondheid ook enorm negatief beïnvloedt. Relax & enjoy;. Hoe stop je met die hysterische manier van leven, en vind je jezelf en joy weer terug? En daarmee je ideale gewicht, dat precies bij je past?
We denken steeds meer te weten over voeding en hebben ieder dieet en voedingsprogramma al geprobeerd. We hebben iedere sportschool van binnen gezien en hongerig en gekweld op de bank gezeten. Zijn we er dunner en blijer van geworden? Misschien tijdelijk, maar zonder blijvend resultaat. Eerder het tegenovergestelde. Het leven zit vol met stress. Door ons werk, ons gezin, en door onze relatie(s) thuis en die met al onze online vrienden. Alles moet snel, het moet nu en allemaal tegelijk. We willen alles zijn voor iedereen en nemen geen échte tijd of rust voor onszelf.
Dé detoxcoach van Nederland, Jacqueline van Lieshout, geeft je in Het relaxdieet alle informatie en tips en trucs voor het opruimen van je leven en je voedingspatroon. In samenwerking met professor Liesbeth van Rossum, internist-endocrinoloog en internationaal erkend expert op het gebied van de relatie tussen stress en overgewicht. Relax, het zal je leven veranderen!
Jacqueline van Lieshout studeerde economie, veranderde daarna van koers en heeft sinds 2004 een opleidingsinstituut en praktijk voor massagetherapie en detox-coaching. Haar passie voor natuurlijk genezen en met name de rol van voeding hierin, heeft geleid tot het schrijven van haar boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel, waarvan sinds 2010 ruim 35.000 exemplaren zijn verkocht.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Personal Body Plan - the fat burning guide
Tom Barten

Val gezond af met Tom Barten
Gezond afvallen kun je volgens Tom Barten door gedrag, voeding, training en herstel (zijn vier kernelementen) af te stellen op jou persoonlijke behoefte. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander juist niet. Daarom: doe wat werkt voor jou!
Met deze visie bedacht en ontwikkelde Tom ook Personal Body Plan, een digitale community waar ondertussen 70 werknemers werken, van coaches tot voedingsspecialisten en bewegingswetenschappers. Zij werken samen om voor elke deelnemer een persoonlijk afvalprogramma samen te stellen.
In Doe wat werkt voor jou vind je informatie over voeding en training, van gezonde recepten tot sportoefeningen. Tom neemt de rol aan van jouw personal trainer en motiveert je om op je eigen manier en tempo af te vallen.  

Over de auteur
Tom Barten is de oprichter en CEO van Personal Body Plan. Verschillende bekende Nederlanders, waaronder Lieke van Lexmond, Ferry Doedens en Jim Bakkum weten hem en Personal Body Plan te vinden. Daarnaast werkt Tom ook met een aantal professionele atleten, zoals de honkballers Nick Urbanus van de Texas Rangers en Rick van den Hurk van de Samsung Lions.
Voor meer informatie over Personal Body Plan kun je de website bezoeken, of neem een kijkje op de Facebookpagina- of de Instagram van Personal Body Plan. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op de persoonlijke Instagram van Tom Barten.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Persoonlijk Leefstijlplan
Richard de Leth

Investeer in jezelf Richard de Leth helpt je met dit boek jouw gezondheid te versterken. En hij legt uit hoe je een gelukkiger en waardevoller leven kunt leiden. Naast zijn filosofie over een gezonde leefstijl, behandelt hij ook onderwerpen als zingeving, gedrag en mindset. Met zijn Persoonlijk Leefstijlplan heeft De Leth een methode ontwikkeld waarmee iedereen 'op maat' de regie over zijn of haar eigen lichaam en leven krijgt. Het boek Persoonlijk leefstijlplan, voor een gezond en gelukkig leven biedt: * Inzicht in de noodzaak te 'investeren in jezelf' * De vier belangrijkste gezondheidspijlers: voeding, beweging, ontspanning en mindset * Tien leefstijlregels waarmee je direct aan de slag kunt * Het frame voor een Persoonlijk Leefstijlplan 'Richard laat je voelen en inzien dat je weer eigen baas over je lichaam en gezondheid kan worden' - James en Laurentine Colquhoun

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.
Euro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Reboot je gezondheid in 24 uur
Joël Goudsmit

Met Reboot je gezondheid in 24 uur van Joël Goudsmit ligt een gezonder leven binnen handbereik! Minder gifstoffen, minder bewerkte voeding en minder stress: steeds meer mensen willen terug naar de basis en dichterbij de natuur. Dit boek laatje zien hoe je de hele dag door gezond leeft. Door kleine veranderingen in dagelijkse gewoontes kan iedereen zijn leefomgeving en gezondheid snel verbeteren. Van een beter slaapritme en natuurlijke lichaamsverzorging tot een prettigere werkomgeving en gezondere voeding: met dit boek ligt een gezonder leven binnen handbereik.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal