e-books

 | 

Natuur en dieren

 | 

Huisdieren
1 2 Volgende
'Vrouw & Hond'

'Vrouw & Hond'
Marianne van Buitenen
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 8.50


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
101 Paardentips

101 Paardentips
Rudi van den Dijck

De beste paardentips over voeding, verzorging, gezondheid, training, voortplanting, huisvesting, weidegang, klusjes en nog veel meer. Leuk voor jezelf en erg nuttig voor je paard!
Euro 7.00


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Alles is leuker met een hond

Alles is leuker met een hond
Margriet Bordes

Alles is leuker met een hond is een bundel grappige, poëtische en ontroerende verhalen die zijn ontstaan tijdens de hondenwandelingen. Hondenliefhebbers wandelen en kletsen wat af. Hoewel ze elkaar amper bij naam kennen, weten ze vaak veel, heel veel van elkaar. Hun belevenissen zijn in dit boek beschreven. De soms bizarre anekdotes gaan over trieste, geestige, maar vooral erg persoonlijke onderwerpen. Het levert herkenbare situaties op voor de hondeneigenaren en voor de mensen zonder hond een kijkje achter de schermen van het hondencircuit. Mr. Margriet Th. Bordes (1957) studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. Ze was als juriste werkzaam in verschillende medische organisaties. Ze publiceerde eerder twee dichtbundels, een boek over gezondheidsrecht en een boek over euthanasie.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 10.00


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Als ik hier! zeg, loopt ie weg

Als ik hier! zeg, loopt ie weg
Yvonne Kroonenberg

Het opvoeden van een hond is heel gemakkelijk. Het lijkt wel of iedereen er verstand van heeft. Alleen jij twijfelt wel eens. Ligt het aan jou of aan je hond? Want jouw hond is helemaal niet zo gehoorzaam. De puppycursus is voorbij en nu je hond volwassen is, kun je hem niets meer leren, denk je. Maar daar zijn de auteurs van dit boek het niet mee eens! Yvonne Kroonenberg en Debbie Rijnders leiden je in 25 grappige hoofdstukken langs alle gekke dingen die honden kunnen doen. Yvonnes ervaringen met haar eigenwijze Jack Russell-teefje en de praktische tips van Debbie helpen je. Als je begrijpt dat een hond de wereld anders ziet dan een mens, lijkt zijn reactie op jouw bevel veel logischer. Misschien kun je hem zelfs leren zich te gedragen als de hond van die andere mensen...

EPUB versie: ePub 2


Euro 8.00


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Als je lievelingsdier sterft

Als je lievelingsdier sterft
Petra Nelstein

Als je lievelingsdier sterft
Petra Nelstein
Rouwverwerking, stervensbegeleiding en berichten uit het hiernamaals
Dieren willen 'gehoord' worden. Dat is de boodschap die diersjamaan Petra Nelstein veelvuldig ontvangt binnen haar praktijk voor mens en dier. Onze zieke en stervende metgezellen voelen zich vaak miskend en onbegrepen in de gevoelens die zij koesteren voor hun eigenaar. Zelfs vanuit het hiernamaals zijn dieren bereid de grens van leven en dood te overstijgen om hun genegenheid te tonen, veelal gevolgd door raad-gevingen.
In Als je lievelingsdier sterft ligt het accent op stervensbegeleiding, rouwverwerking en contacten met overleden dieren. Op verhalende wijze illustreert de schrijver gedenkwaardige ontmoetingen waarin we kennis-maken met onder andere communiceren met dieren, reiki en sjamanistisch werken. Het zijn leerrijke en inspirerende contacten met mens en dier tussen hemel en aarde die genoeg stof tot nadenken bieden.
Contact maken met stervende of overleden dieren
Diersjamaan PETRA NELSTEIN heeft een praktijk voor mens en dier. Haar specialisatie betreft stervensbegeleiding, rouwverwerking en zingeving-problematiek, waarbij haar aanpak holistisch en complementair is. Reguliere en alternatieve behandelmethoden worden daarbij gecombineerd.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Beleef de mopshond

Beleef de mopshond
Eveline Wooninck

Met mopshonden samenleven is iedere dag weer een belevenis, maar hoe gaat u nu zo goed mogelijk om met deze altijd vrolijke, gezellige viervoeters? In dit boek neemt de auteur u mee op ontdekkingsreis en zult u wellicht een glimlach van herkenning niet kunnen onderdrukken. Want of u nu voor het eerst in aanraking komt met de mopshond of een doorgewinterde liefhebber bent, als u net als de auteur uw hart verpand hebt aan dit ras, is dit boek vol informatie en praktische tips echt iets voor u!

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.00


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Cesar, de leider van het roedel

Cesar, de leider van het roedel
Cesar Millan

In Cesar, de leider van het roedel gaat Cesar Millan verder in op de vaardigheden en inzichten die elke hondenbezitter nodig heeft om een echte ¿pack leader¿ te worden. Cesar geeft aan hoe belangrijk het is om kalme en zelfbewuste energie uit te stralen, dat vormt de basis van zijn methode. Hij laat zien hoe je die energie optimaal inzet en hoe dat niet alleen bij honden maar ook bij mensen werkt. In dit boek beantwoordt
Cesar talloze vragen uit zijn praktijk en geeft een schat aan praktische tips. Met succesverhalen van Cesars cliënten, kijkers en fans, waaronder de familie Grogan, die bekend werd door het boek en de film Marley & Me.;
www.cesarsway.com
www.youtube.com/user/cesarmillan


EPUB versie: ePub 2


Euro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Cesars aanpak

Cesars aanpak
Cesar Millan

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen.
In Cesars aanpak gaat Cesar Millan terug naar zijn roots in Mexico, waar hij opgroeide op een eenvoudige boerderij en vertelt hij hoe hij - vastbesloten als hij was om het te maken als hondentrainer kind aan huis werd bij de sterren van Hollywood. Hij deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij je inzichten en tips geeft om zelf een sterke en warme band met je hond te krijgen.
Vol met fascinerende en heerlijke anekdotes over Cesars jarenlange praktijk met cliënten als Oprah Winfrey en Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith. Dit is hét boek om een nieuwe band met je viervoeter te smeden die je eindeloos meer voldoening zal geven.


EPUB versie: ePub 2


Euro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Cesars aanpak voor puppy's

Cesars aanpak voor puppy's
Cesar Millan

Toen Cesar Millan het plan opvatte een boek te schrijven over de opvoeding van honden nam hij vier puppy's in huis: een pitbull, een labrador, een engelse buldog en een dwergschnauzer. Alle ervaringen en kennis die hij opdeed deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen, tot de juiste voeding, vaccinatie en optimale verzorging. Cesar gaat uitgebreid in op veelvoorkomende problemen en hoe je die al direct vanaf het begin kunt aanpakken. De eerste acht maanden zijn ontzettend belangrijk in de ontwikkeling van je hond. Met Cesars aanpak word je een goede baas voor je puppy en geef je hem alles om evenwichtig op te groeien.

EPUB versie: ePub 2


Euro 4.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Cesars aanpak voor puppy's

Cesars aanpak voor puppy's
Cesar Millan

Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond.
Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding, vaccinatie en optimale verzorging. Cesar gaat uitgebreid in op veelvoorkomende pro-blemen en hoe je die al direct vanaf het begin kunt aanpakken. Met zijn aanpak word je een goede baas voor je puppy en geef je hem alles om evenwichtig op te groeien. Cesar Millan is een van de meest vooraanstaande honden-trainers ter wereld. Hij beschikt over het unieke vermogen de psychologie van de hond werkelijk te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die écht werkt. Voor iedereen. Hij is de grondlegger van het Dog Psychology Center en de ster van de hitserie Dog Whisperer op National Geographic.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Contact met paarden

Contact met paarden
Margrit Coates

Contact met paarden verkent de belangrijke lessen die we van deze schitterende dieren kunnen leren. Als we werkelijk doorhebben hoe we met paarden kunnen omgaan en hoe we hun rol in ons leven kunnen interpreteren, dan kunnen we ook onze relatie met mensen verbeteren en nog veel meer. Dit buitengewone boek is gebaseerd op sprekende en waargebeurde verhalen en op tal van ervaringen uit de praktijk en snijdt onder andere onderwerpen aan als creativiteit, potentieel en succes. Je zult verbaasd zijn wat je allemaal van je eigen paard of pony kunt leren.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Dagelijkse beslommeringen

Dagelijkse beslommeringen
Astrid Daniels

Een heerlijk bloemlezing van facebook verhalen van Astrid Daniels, ups, downs, een lach, een traan, plezier, de donkere kant van "de vrouw van..." zijn. Belevenissen van een topmoeder, een top dierenvriend.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.50


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
de Puberhond
Tessa Gottschal

'De Puberhond, dwars, lief & slim' beschrijft de puber-avonturen van Hotch door Tessa Gottschal en is het vervolg op 'Hotch de Beagle, onverschrokken en eigenwijs' dat zijn puppy-tijd beschrijft.    De grappige verhalen zijn een mengeling tussen stoeipartijen vol onverwachtse puberstreken en malle avonturen van een jonge puber. Het ene moment vol zelfvertrouwen en bravoure en een tel later een verlegen, aanhankelijke bonk onhandigheid.  Ervaren hondenbezitters lezen het boek glimlachend, bekend als ze zijn met de trukendoos van honden. Misschien stilletjes blij dat zij die puberstreken achter de rug hebben. Nieuwe hondenbezitters kunnen vol humor zien wat hen aan malligheid en onverwachtheid te wachten staat.    Uniek is het uitgebreide hoofdstuk over de Ayurvedische constitutie (aanleg) van de hond en de invloed daarvan op de hond z'n gezondheid en gedrag. Dankzij de Ayurvedische kenmerken is snel duidelijk wat voor constitutie je eigen hond heeft en hoe je daar je voordeel mee kunt doen.   Net als bij 'Hotch de Beagle, onverschrokken en eigenwijs'  staan er af en toe trainingsadviezen waaraan Tessa veel gehad heeft tijdens deze spannende en dwaze pubertijd. ;

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De wereld van de hond

De wereld van de hond
Alexandra Horowitz

Wat weten honden eigenlijk? Hoe denken ze? Hoe ervaren ze hun dagelijkse wereld, elkaar en dat andere eigenzinnige dier, de mens?

Dit boek geeft een frisse en unieke kijk op de wereld van honden, vanuit het oogpunt van de hond. In heldere taal maakt de lezer kennis met de vermogens van honden en krijgt een beeld van hoe het zou kunnen zijn om een hond te zijn.

Hoe is het om niet alleen elk etensrestje in huis te kunnen ruiken, maar ook het verdriet van mensen of zelfs het verstrijken van de tijd? Waarom kan een piepklein hondje zo fijn spelen met een grote Deense dog? Waarom moet een hond een man op een fiets wel achterna zitten? Kortom, hoe is het voor een hond om te leven op een halve meter boven de grond, terwijl hij al de geuren van het trottoir opsnuift en tegen onze enkels en knieën aankijkt?

Alexandra Horowitz verklaart al deze zaken en nog veel meer. Hoewel haar boek geen formele trainingsgids is, biedt het wel praktische handvatten voor hondenliefhebbers die graag willen weten waarom hun honden doen wat ze doen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
De witbuikegel als huisdier
Judith Bos

De Witbuikegel (Atelerix albiventris) wordt sinds medio 2000 als huisdier in Nederland gehouden en is sindsdien flink in populariteit gestegen. Veel beginnende houders blijven zitten met vragen, want ook op internet is er weinig over deze soort te vinden. Zeker in het Nederlands is de informatie schaars. Een handboek over deze exotische huisdieren kan dan ook niet uitblijven. In dit boek wordt op een laag niveau de huisvesting, verzorging en voortplanting doorgenomen, zodat ook de beginnende houder gemakkelijk door het boek heen leest. Boordevol informatie en leuke foto's, een lijstje met geschikte snacks. Alles komt voorbij.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Dieren in je hart

Dieren in je hart
Margrit Coates

De communicatie van de mens is heel anders dan de communicatie van dieren. In dit boek deelt de auteur haar inzichten over het voeren van gesprekken met (huis)dieren en laat ons zien hoe dit ons leven rijker kan maken. Coates legt ook uit hoe en waarom het mogelijk is om met dieren te communiceren. Zo wordt duidelijk hoe we de verhouding tussen ons en onze dierenvrienden kunnen verbeteren. Dieren maken namelijk gebruik van een aangeboren zesde zintuig, hun intuïtie. Zodra we dit herkennen en weer op telepathische wijze een gesprek met onze huisdieren kunnen voeren, zullen we ontdekken dat ze ons fascinerende en liefdevolle boodschappen te vertellen hebben. Dieren in je hart is gebaseerd op tal van ervaringen uit de praktijk.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Een hond helpt iedereen
Sandra Dekker

Mensen houden van honden - zo´n twintig procent van de huishoudens in Nederland heeft er een. Vooral voor mensen met een zorgvraag blijkt een hond steeds meer van onschatbare waarde. In Een hond helpt iedereen vertelt Sandra Dekker wat een hond allemaal kan betekenen om de zelfstandigheid te vergroten van iemand met een lichamelijke of psychische beperking. Ze legt niet alleen uit welke soorten hulphonden en opleidingsmogelijkheden er zijn, het boek bevat eveneens openhartige verhalen van mensen die hun eigen hulphond hebben opgeleid. Met een prachtig resultaat: hond Joppe helpt bij een autistische beperking, King weet feilloos wanneer de bloedsuikerspiegel van zijn baasje te laag is en Lexy zorgt ervoor dat PTSS-klachten verminderen. Kortom, Een hond helpt iedereen is niet alleen een eyeopener voor iedere hondenliefhebber, maar zeker ook voor werkenden in de zorg of voor mensen die zélf een zorgvraag hebben. Want een hond helpt iedereen. Sandra Dekker (1971) gooide in 2007 het roer compleet om. Ze is sinds die tijd niet meer werkzaam als econoom, maar als kynologisch gedragstherapeut en hulphondencoach. Ze leidt zelf hulphonden op en begeleidt mensen met lichamelijke en psychische beperkingen om hun eigen hulphond op te leiden. Sandra Dekker is eigenaar van Puur Honden en ze deelt haar kennis en ervaring op www.puurhonden.nl

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Een hond om van te houden

Een hond om van te houden
Martin Gaus

Dit deel sluit aan bij 'Een puppy in huis', maar kan ook op zichzelf worden gebruikt. U krijgt duidelijk inzicht in hoe honden leren en hoe uw eigen gedrag daarop inwerkt. Honden begeleiden naar volwassenheid en opvoeden tot gehoorzame en blije huisdieren vraagt van de hondenbezitter vooral zelfreflexie en inzicht in het eigen handelen. Het gaat hier om bouwen aan een relatie. Als die klopt, ontstaat een samenwerking in plaats van een strijd om de macht. * Geschreven in heldere taal, met talloze voorbeelden uit de praktijk. * Zie ook de reeds verschenen titels in de 10-delige Martin Gaus Bibliotheek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Help, ik heb een asielhond!

Help, ik heb een asielhond!
Marian Werkman

'Is dat niet eng, zo'n hond met een verleden? Kun je hem wel vertrouwen? Hij is toch niet voor niets weggedaan?' In tegenstelling tot wat regelmatig gedacht wordt, zijn asielhonden vaak net zulke leuke huisgenoten als andere honden. Ondanks hun traumas kunnen ze helemaal opbloeien wanneer ze een eerlijke kans krijgen. De baasjes die de uitdaging aangingen, weten erover mee te praten. Met geduld en aandacht veranderde hun geadopteerde viervoeter, zwerver of buitenlandse hond in een trouwe vriend. En hoewel het van beide kanten best wat energie kost om te wennen aan een nieuw leven, blijkt er nog veel mogelijk te zijn. Het verleden is niet meer te veranderen, maar in het nu ligt alles nog open. Help, ik heb een asielhond! geeft praktische informatie voor wie een hond een gouden mandje biedt. Met allerlei verhalen, humoristische anekdotes en handige adviezen. Ook een hond met een rugzakje kan je alles leren over het belangrijkste in het leven: onvoorwaardelijke liefde! Marian Werkman schreef over een van haar asielhonden de boeken 'Meneer Maus' en 'Meer Maus'. Ook publiceerde zij 'De vergeten jaren' en 'Hond te koop'. Ze werd genomineerd voor de shortlist van de Agatha Christie-verhalenwedstrijd bij Luitingh-Sijthoff. Met haar boeken sponsort ze uit naam van Maus het asiel. Een hondenliefhebber zal de verhalen allemaal herkennen en veel leesplezier aan het boek beleven! (Hart voor dieren over Meneer Maus) Humoristisch en ontroerend geschreven. Herkenbaar voor iedere hondenbezitter. Een leuk boek om te lezen. (NBD/Biblion over Meer Maus) Een vlot geschreven speurdersverhaal. Met veel empathie wordt het dierenleed belicht. (NBD/Biblion over Hond te koop)
Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Het grote hondenkoekboek

Het grote hondenkoekboek
Rosa Verschuren

36 originele recepten voor de lekkerste en gezondste hondentraktaties Een boek vol heerlijkheden die je zelf kunt maken voor je hond en waarbij het water in je maatjes bek zal lopen! Alle gerechten zijn heel makkelijk te bereiden en veel gezonder en appetijtelijker voor je hond dan de kant-en-klare lekkernijen. Je hond zal ervan smullen! Misschien vraag je je toch af waarom je de moeite zou nemen om zelf te gaan kokkerellen als je hondenkoekjes en dergelijke ook kant-en-klaar kunt kopen. Als je zelf gerechten maakt, weet je precies wat erin gaat; geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, suiker of zout. En misschien is je hond wel allergisch voor bepaalde voedingsstoffen en zoek je naar een smakelijke beloning zonder die ongezonde ingrediënten. Last but not least: je kunt er al je creativiteit en liefde voor je hond in kwijt; het is ontzettend leuk voor jezelf én je hond! Verwen je hond dus eens met heerlijke kipkluiven, tarwevrije honingkoekjes of cupcakes. Of schotel je kameraadje op zijn verjaardag eens hondenijs, chips of popcorn voor! Er staan ook recepten in waar je samen met je hond van kan genieten, zoals cupcakes met banaan en bosbessen. Mjam!
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Het ultieme puppy zindelijk maken handboek
Robbin Kleinpenning

Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek, is een boek dat jou alles vertelt wat je moet weten om je pup zindelijk te maken. Dit is dé ultieme A t/m Z handleiding voor zindelijkheidstraining. Waarom is dit het beste boek dat er is rondom zindelijkheidstraining? Omdat de inhoud van dit boek is gebaseerd op diepte-interviews en een zeer uitgebreide enquête met maar liefst 26 professionele en ervaren hondentrainers die allemaal vanuit het positief beloningsperspectief werken. Als jij dit boek bestelt krijg je toegang tot de besloten Puppy Facebook-groep waar je vragen kunt stellen aan andere puppy-eigenaren.

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 10.45


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Het veulen-tipboek

Het veulen-tipboek
Rudi van den Dijck

Heb jij sinds kort een veulen of wacht je vol spanning op de geboorte? Proficiat! Ik kan me voorstellen dat je er met plezier naar uitkijkt om tijd door te brengen met dit mooie dier. Tijd die heel belangrijk is en die je goed moet besteden. Het kan het verdere leven van je veulen namelijk flink beïnvloeden! Heb je een merrie en zou je graag een veulen van je eigen paard hebben? Leuk! Er komt heel wat bij kijken. Een goede voorbereiding is dan ook heel belangrijk. Misschien sta je te popelen van ongeduld om zelf een veulen te kopen? Maak een overwogen keuze! Hoe dan ook het is nuttig om jezelf wat vragen te stellen. Ik heb even verschillende vragen voor je op een rijtje gezet: - Waarom is een veulen niet goedkoper dan een volwassen paard? - Kan het kwaad als mijn veulen alleen opgroeit? - Heb ik voldoende ruimte voor een veulen? - Vanaf welke leeftijd is een eerste dracht verantwoord? - Kan een oudere merrie ook nog veulens krijgen? - Wanneer is het risico te groot? - Waar let ik op bij het kiezen van de hengst? - Waar let je op bij het kopen van een veulen? - Koop ik het veulen bij een particulier of bij een fokker? - Moet het veulen gekeurd worden? - Kan je het veulen verzekeren? - Wat is een goede verzorging van de drachtige merrie? - Waar en hoe kan ik mijn merrie het best laten bevallen? Hoe kan ik me hierop voorbereiden? - Wat zijn de fases van de geboorte? - Moet je het veulen nu wel of niet aanraken net na de geboorte? - Waarom is het goed voor een veulen om in groep op te groeien? - Wanneer mag het veulen de weide op en waar moet ik dan zeker op letten?? - Wanneer kan het veulen van de merrie gescheiden worden? - Hoe leert mijn veulen eigenlijk? - Wat moet het veulen in het eerste levensjaar zeker kennen? - Hoe leer ik het veulen netjes met me mee te lopen? - Wat moet ik doen als mijn veulen ergens bang voor is? - Hoe geef je aan waar de grenzen liggen als je veulen je gaat testen? De antwoorden op deze (en nog vele andere) vragen kan je vinden in het Veulen-tipboek'. Informatie die je meteen kan toepassen en waardoor het omgaan met veulens verbetert. Het is niet alleen voor jou nuttig, maar ook voor je paard. Een goede voorbereiding op de geboorte is belangrijk voor zowel veulen, merrie als eigenaar! De antwoorden zijn gebaseerd op eigen ervaring en die van verschillende fokkers en een etholoog (gedragsdeskundige), die ons hielpen bij het samenstellen van dit boek. Verder vind je in dit boek verschillende verhalen van fokkers. Verhalen waar ze je persoonlijke verhalen en ervaringen delen over de geboorte van een veulen, de voorbereidingen, de opvoeding en nog veel meer. Het unieke van deze verhalen is dat je verschillen in mening en opvattingen kan zien. Inhoud Hoofdstuk 1: Een veulen Hoofdstuk 2: Het kiezen van de hengst Hoofdstuk 3: De bevruchting Hoofdstuk 4: De dracht Hoofdstuk 5: De laatste weken voor de geboorte Hoofdstuk 6: De geboorte Hoofdstuk 7: Het pasgeboren veulen hoofdstuk 8: Het opgroeiende veulen Hoofdstuk 9: Het opvoeden van het veulen Hoofdstuk 10: Verhalen uit de praktijk Lezers over Het Veulen-tipboek 'Graag willen wij jullie danken voor het veulenboek! Met verwondering hebben wij vastgesteld dat er héél veel te vertellen valt over veulentjes. Mooi werk, en zeker uniek! Proficiat!' Karina en Sander
Euro 13.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Hoe dieren denken

Hoe dieren denken
Virginia Morell

Dieren hebben verstand. Ze hebben hersenen en gebruiken die, net als wij: om de wereld te ervaren, om te denken en te voelen en om de problemen op te lossen waarmee ze worden geconfronteerd. Net als wij hebben ze een persoonlijkheid. Ze hebben stemmingen en emoties; ze lachen en spelen. Sommige dieren rouwen en tonen empathie, hebben zelfbesef en zijn zich hoogstwaarschijnlijk bewust van hun handelingen en bedoelingen. De afgelopen jaren is de kennis over het bewustzijn van dieren spectaculair toegenomen. Zo ontdekten wetenschappers dat walvissen niet alleen met elkaar communiceren, maar bovendien accenten en regionale dialecten hebben. Vissen gebruiken gereedschappen, eekhoorns adopteren wezen, honingbijen maken plannen, schapen kunnen zich gezichten herinneren, ratten voelen elkaars pijn. Olifanten herkennen zichzelf in een spiegel, kraaien kunnen instrumenten uitvinden en er zijn honden met een woordenschat van meer dan duizend woorden. In Hoe dieren denken beschrijft Virginia Morell de geestelijke en emotionele wereld van dieren: van insecten tot papegaaien, van vissen tot olifanten, en van chimpansees tot dolfijnen en wolven. Ze beschrijft daarbij ook de ervaringen en de morele dilemma s van de onderzoekers, die zich concentreren op vermogens als geheugen, gevoelens, persoonlijkheid en zelfbewustzijn: eigenschappen waarvan velen nog tot ver in de twintigste eeuw het idee hadden dat ze uniek waren voor de mens.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Honden in de sport

Honden in de sport
Jolien Schat

Hondensport houdt in: op sportieve wijze samen met je hond proberen een prestatie neer te zetten. Een zeer populaire bezigheid, getuige de vele verenigingen in het hele land. Dit nieuwe deel van de Gaus-bibliotheek biedt een compleet overzicht van de sporten die men met honden kan beoefenen en wat die sporten inhouden. De meeste aandacht gaat naar de sporten die het meest worden toegepast: g&g (gedrag en gehoorzaamheid), behendigheid, Breitensport, waterwerk, jacht en apporteersport, IPO, flyball, frisbee, cleanboottracking, waterwerk, canicross, doggydancing, speuren, shows en schapendrijven. Maar ook minder gangbare onderdelen als sledehondensport, jack russellraces en reddingswerk passeren de revue.; Deze uitgave behandelt alle aspecten van de diverse sporten. Wat zijn de vereisten, hoeveel tijd gaat erin zitten, welke rassen zijn het meest geschikt, wat zijn de voorwaarden voor de gezondheid, adviezen voor veilig sporten, etc.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Hondenmanieren

Hondenmanieren
Martin Gaus

In 'Hondenmanieren' geeft Martin Gaus een overzicht hoe u met uw hond moet leren omgaan, met aandacht voor: training van de pup, de juiste keuze van een hond, waardoor een probleemhond ontstaat, hoe u een gehoorzame en vrolijke hond krijgt. * De boeken van Martin Gaus zijn blijvers: dit is de twintigste druk!

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 10.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Hondenspiegel

Hondenspiegel
Inge Pauwels

.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Hondentaal is lichaamstaal

Hondentaal is lichaamstaal
Martin Gaus

`Uitsluitend geschikt voor iBooks" Dé 'taalgids' voor Hondenbezitters. Honden praten met hun lichaam. Kleine veranderingen in mimiek en lichaamshouding kunnen voor de goede verstaander duidelijke taal zijn. De vele heldere foto's en de bijbehorende uitleg in dit boek laten zien dat kleine veranderingen een grote betekenis kunnen hebben. Voor bazen en bazinnen is de 'taalgids' een optimaal instrument om de relatie met hun hond meer diepgang te geven.

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Jouw hond, je beste vriend

Jouw hond, je beste vriend
Inge Pauwels

De hond is de beste vriend van de mens. Geen dier ter wereld staat zo dicht bij de mens als de hond. Bij verdriet, stress of andere moeilijke momenten is onze trouwe viervoeter altijd een onvoorwaardelijke steun en toeverlaat. Onderzoek heeft aangetoond dat honden de emoties van hun baasje precies aanvoelen. Honden zijn voor veel mensen een ideale therapie: de gedroomde thuisverzorging, ondersteuning bij ergotherapie, de ogen van een blinde, hulp bij een epileptische aanval, steun en toeverlaat bij depressies, onbevooroordeelde toehoorder bij spraakproblemen, een zachte knuffel, structuur in het chaotische leven, onvoorwaardelijk gezelschap enzovoort. Veel meer dus dan zomaar een gezellig huisdier. Met haar dierengedragscentrum Toscanzahoeve biedt auteur Inge Pauwels als eerste én enige in de Benelux een unieke opleiding over omgaan met de hond als therapiedier. In dit boek vertelt ze hoe wij de unieke vriendschap met onze hond nog beter kunnen benutten en hem kunnen inzetten bij therapeutisch werk.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Kittens aan de fles

Kittens aan de fles
Hector Berlioz
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.50


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Leven met wolfhonden
Marina Eggermont

Heeft u altijd al een wolfhond willen opnemen in uw gezin? Of heeft u altijd al een andere oerhond willen hebben zoals Akita Inu, Shiba Inu, Siberian Husky, Malamute etc? Leest u zich dan eerst in wat er achter deze mooie verschijningen voor karakters zich schuilen...zodat u weet hoe u leven zal veranderen om een oerhond te kunnen bieden wat hij/ zij nodig heeft. Het boek "Leven met wolfhonden" geschreven door auteur Marina Eggermont en uitgegeven door Uitgeverij Animal Online Shop is in 4 talen beschikbaar voor huidige, potentiële en liefhebbers van oerhonden. Marina Eggermont, geboren in 1959 te Antwerpen, schafte haar eerste Saarloos Wolfhond aan in 1986. Een hele nieuwe wereld ging voor haar open. Samen met enkele vrienden richtte ze in 1993 de Belgische Saarloos wolfhonden vereniging op en was voorzitter gedurende elf jaar. In 2003 ontdekte zij de Spencer wolfhond. Omdat ze meer dan 29 jaar ervaring heeft met wolfhonden, ze samen met haar man Jean 7 wolfhondenpups grootbracht en ze over de jaren heen contact had met ontelbare wolfhonden en hun eigenaars, wilde Marina haar ervaringen neerpennen in een boek. Ze beschouwt zichzelf niet als een "expert", maar ze hoopt dat haar verhalen toekomstige en huidige wolfhondeneigenaars kunnen helpen in het opvoeden van hun dieren tot stabiele wolfhonden. Teveel wolfhonden eindigen momenteel in opvangcentra omdat er te weinig informatie gegeven wordt over de gedragingen van deze honden. Via de gebeurtenissen die ze zelf meemaakte met haar wolfhonden wil ze enig inzicht geven in het karakter van deze speciale dieren en hun specifieke noden. Dit boek is er dus vooral voor aspirant wolfhondeneigenaars en hen die moeilijkheden ondervinden met de opvoeding. Maar zeker ook de ervaren wolfhondeneigenaars zullen genieten van de avonturen. Gebeurtenissen die ze waarschijnlijk ook meemaakten met hun eigen wolfhonden.

EPUB versie: ePub 2


Euro 13.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  

1 2 Volgende