e-books

 | 

Informatica

 | 

InformatiekundeDigitale stormvloed
Brenno de Winter

De technologische ontwikkelingen komen als een stormvloed op ons af. De eindeloze opslag van gegevens, reusachtige rekenkracht, big data, kunstmatige intelligentie, robotisering, 3D-printers en de blockchain veranderen onze wereld fundamenteel. De mogelijkheden van de technologie zijn geweldig, maar hoe zit het met de keerzijde? Worden mensen overvleugeld door technologie? Is er straks nog werk? Kunnen bedrijven de veranderingen bijbenen? Staat de mens nog centraal en hebben bestuurders en politici de juiste kwesties op het netvlies? Al deze vragen staan centraal in de zoektocht hoe we het industriële denken los moeten laten om zo de realiteit van het informatietijdperk te accepteren. In dit boek schetst ICT-analist Brenno de Winter hoe technologie de mensen heeft overvallen met de kracht van een stormvloed. Ook deelt hij zijn inspirerende visie over trends en ontwikkelingen, waarmee bedrijven en overheden in de komende jaren rekening kunnen en zelfs moeten houden. Immers, in de historie van de mensheid is geen enkele ontwikkeling zó snel gegaan. Brenno de Winter (1971) is een bevlogen expert op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en de ontwikkeling van de informatiemaatschappij. Hij schreef diverse boeken,is een veel gevraagd spreker, trainer en dagvoorzitter. Van zijn hand verschenen eerder boeken als 'De Rode Hack','Privacy in het Informatietijdperk' en 'Open Kaart'.

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Hoofdlijnen bestuurlijke informatieverzorging
E.H.J. Vaassen

..
Euro 62.00


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Informatiemanagement

Informatiemanagement
Roel Grit

--
Euro 34.75


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Succesvol op LinkedIn
Jolanda Gooiker

Linkedin zal alleen maar nog beter vindbaar worden nu Microsoft het bedrijf heeft overgenomen. Alle reden om jouw profiel te actualiseren. Doe dat gelijk goed met de praktische tips van computercoach Jolanda Gooiker. Het geheime recept is eigenlijk heel eenvoudig. In één avond instellen en daarna wekelijks in je agenda inplannen en actief worden. Als jij op de juiste manier actief wordt op linkedin, springt je profiel direct in het oog bij het netwerk van jouw netwerk. Een boek over de afmetingen van je foto, het toevoegen van projecten en vaardigheden, het uitnodigen van mensen als connectie op linkedin. Bij de meest voorkomende en meest effectieve functies van Linkedin geeft Jolanda handreikingen, overwegingen en tips die je nodig hebt. Je kunt het boek starten vanuit de checklist voorin of de inhoudsopgave achterin. Aan de slag dus.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.50


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Ondernemen met informatie / deel Uittreksel

Ondernemen met informatie / deel UittrekselDit is het uittreksel behorend bij het boek Ondernemen met informatie (7e druk; ISBN 9789001765538) van J. Snijders. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina's, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal