Verwachte titels

 | 

Communicatiekunde

 | 

JournalistiekDigital storytelling
Tim Verheyden

Storytelling voor journalisten: verbeter je interactieve en digitale verhalen Hoe we leven, naar welke muziek we luisteren, wat we eten: Alles wat we doen is een verhaal. En menselijke interactie, zowel persoonlijk als digitaal, is ook de basis van journalistiek anno vandaag. Met feiten alleen maak je niet meer het verschil. In dit vervolg op het populaire How To Story gaan de auteurs aan de slag met interactieve en digitale ver- halen. Je leest tips en tricks om interactieve digitale verhalen te maken, 360°-video's, newsgames, data en zoveel meer. Zo worden je journalistieke verhalen nog completer en relevanter in de digitale wereld.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Macron en de nieuwe politiek
Niek Pas

Emmanuel Macron is 39 jaar en sinds 14 mei president van Frankrijk. Hij wil de Franse economie en samenleving moderniseren en de almacht van de Franse staat met zijn verstikkende regelgeving terugdringen zonder in de val van marktwerking en multiculturalisme te trappen. Hij streeft naar een nieuwe moraal in de politiek, naar nieuwe vormen van samenwerken, een slagvaardiger parlement en een grotere mate van burgerparticipatie.
Maar wie is deze welbespraakte, gecultiveerde visionair, en waar heeft hij zijn ideeën vandaan? Wat is zijn visie op de toekomst en hoe wil hij die visie uitvoeren? En vooral: gaat hem dat lukken? Wanneer dit boek verschijnt zijn de eerste honderd dagen van Macron’s presidentschap voorbij. Niek Pas – bekend van radio en televisie – laat zijn licht schijnen op het fenomeen Macron. Hij stelt zich de vraag of Macron’s programma voor de toekomst niet model kan staan voor een nieuwe manier van politiek bedrijven: een politiek die zich openstelt voor de wereld, maar tegelijkertijd de geborgenheid van de staat garandeert.EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 8.49


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal