e-books

 | 

Theologie

 | 

Kerk/gebedenboeken, psalmen- en gezangbundelsPsalmen met akkoorden

Psalmen met akkoorden
Arend van der Kruk

Dit is een PDF. De Geneefse melodieën van de berijmde psalmen zijn al eeuwen oud en overleven alle tijden. In de dynamische wereld van nu is er echter niet alleen vraag naar muzieknotatie voor orgel. Dit muziekboek voorziet in de behoefte van deze tijd en levert ook muzieknotatie voor andere toets- en snaarinstrumenten. Het bevat een combinatie van eenstemmige melodieën met akkoorden waarmee musici op een snelle, effectieve manier de psalmen kunnen leren begeleiden. De bundel is zowel ritmisch als niet-ritmisch te gebruiken en geeft handige tips voor het gebruik van verschillende instrumenten. Dit ebook is goed bruikbaar op een tablet.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Zout en licht C jaar

Zout en licht C jaar
Jos Zwetsloot

Overwegingen van een pastor die de Bijbel kan vertalen naar het leven en de taal van nu. Een jaar lang inspriratie voor kansel, studeerkamer en nachtkastje. Voor elke zondag van het C-jaar een insprirende overweging. Niet met de nadruk op exegese van de teksten van die zondag, maar op hun zeggingskracht en het appél dat ze doen op de gelovige. Een uitkomst voor leken die voorgaan in vieringen, pastores die om inspiratie verlegen zitten en individuele gelovigen die behoefte hebben aan spirituele verdieping thuis.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Brood en adem

Brood en adem
Jos Zwetsloot

'Een vademecum van spiritualiteit voor de hedendaagse mens die zoekt naar zin in een boeiende, verwarrende en soms keiharde maatschappij.' (De Kovel) Voor elke zondag van het A-jaar een inspirerende overweging. Een uitkomst voor leken die voorgaan in vieringen, pastores die om inspiratie verlegen zitten en individuele gelovigen die behoefte hebben aan spirituele verdieping thuis.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal