Verwachte titels

 | 

Kinderboeken

 | 

Kinderboeken algemeenEngelen nachtlichtjes

Engelen nachtlichtjes
Karen Wallace

Engelen beschikken over het vermogen om ons te beschermen tijdens het leven van alledag. Dankzij deze verhaaltjes voor het slapengaan zal je kind hun liefdevolle energie ervaren. De bijzondere plekken en personages in deze betoverende en boeiende verhalen zullen de verbeelding van elk kind aanspreken. Engelen nachtlichtjes bevat 22 prachtig geïllustreerde verhalen met inspirerende thema's, zoals vertrouwen hebben in jezelf en de vreugde van het delen met anderen. Ontdek samen met je kind een wereld vol fantastische personages, van dappere circusartiesten tot grillige prinsen en prinsessen en onverschrokken ontdekkingsreizigers.

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Handlettering FEEST doe je zo!
Karin Luttenberg

In dit gloednieuwe
handletteringboek laat Karin
Luttenberg je voor elk feest en
iedere feestdag inspirerende
toepassingen van handlettering
zien. Van menukaarten
en wijnflessen voor op de
eettafel tijdens Kerstmis tot
babyschoentjes bij een geboorte
en van ballonnen voor een
verjaardag tot paaseieren.
Elk feest krijgt zo een creatief
extraatje!


EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.
Euro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het geheim van de gravin
Carla Meulstee

In de wereld van de Regenboog is een wereld die zich bevind onder de regenboog. Het is een wereld tussen dag en nacht. Een magische wereld. Veel dieren wonen daar. Aan de noordkant van het ven; ligt het graafschap van de dassen. Recht tegenover het Magische Egelrijk, achter een grote heuvel, staat het zandkasteel van graaf Das. Hij woont daar samen met de gravin. Graaf Das is een beroemde architect. Hij is de trotse eigenaar van die enorme eeuwenoude burcht. Zij hebben twee kinderen: een zoon, Lohengrin en hun dochter Grisgris. De zorg voor de kinderen is vooral de taak van de gravin. Zij is minder roekeloos en ondernemend dan de graaf. Lohengrin is al net zo ondernemend als zijn vader. Na een wandeling door het bos loopt hij door het kasteel. Hij snuffelt hier en hij snuffelt daar. Achter in de gang zit een deur. Als hij die open wil doen merkt hij dat de deur op slot zit. Dat is vreemd. Hij rent naar de slaapkamer van zijn ouders. Daar, in het nachtkastje, zitten de sleutels van alle kamers. Hij pakt de bos met sleutels en gaat terug naar de kamer in de gang. Hij probeert één sleutel. En nog één. Eindelijk heeft hij de juiste sleutel. De deur gaat open. Het is een geheime kamer. Met een bed en het mooiste speelgoed wat je maar kunt bedenken. Lohengrin gaat heel even zitten spelen. Hij vergeet de tijd. Tot hij gestommel op de gang hoort. Snel laat hij het speelgoed vallen. Hij doet de deur op slot en gaat terug naar de slaapkamer van zijn ouders. Als hij de sleutels heeft teruggelegd komt zijn moeder in de kamer. Geschrokken blijft Lohengrin stokstijf staan.

EPUB versie: ePub 2


Euro 5.49


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal