Verwachte titels

 | 

Bedrijfskunde

 | 

Leidinggeven, coachenGroot versjesboek (e-boek - ePub)
Toon Hermans

Vooral de verzen van Toon blijven mateloos populair. Het zal nog eeuwen duren voor die allemaal uit het gezichtsveld en de culturele canon van de Lage Landen verdwenen zullen zijn. In 1983 verzamelde Toon zelf al meer dan 450 versjes, onderverdeeld in rubrieken met titels als 'Mensen', 'Dieren', 'Natuur' en 'Tijdsbeeld'.Een ruim publiek houdt ook vandaag van zijn milde levenswijsheden, en sommige versjes zijn in hun soort klassiekers geworden: 'We moeten veel meer aaien / we moeten veel meer kussen / we moeten veel meer zwaaien / naar buitenlandse bussen.'

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 11.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Leiderschap in contact
Dries Oosterhof

Het boek concentreert zich op 'contact' als een basale factor voor de impact van mensen op elkaar, van mensen op hun organisaties (en omgekeerd) en organisaties op hun omgeving (en vice versa..) Etymologisch stamt het begrip van: con- (samen, met) en tangere aanraken. In contact raak je elkaar dus aan, soms letterlijk, soms figuurlijk, soms beide. Het doet iets met je, je komt er innerlijk en vaak ook uiterlijk door in beweging. Elektriciens weten: geen contact geen stroom, in organisaties geldt: geen contact, geen flow. Contact vervangt niet de andere hoogst noodzakelijke leiderschapskwaliteiten, maar ze legt er wel een fundament onder. Op dat fundament winnen die zelfde kwaliteiten onmiskenbaar aan kracht en dynamiek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.95


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Stop burn out ((E-boek - ePub-formaat)

Stop burn out ((E-boek - ePub-formaat)
Luk Dewulf

Nieuwe editie van bestseller Help! mijn batterijen lopen leeg Nieuwe editie van dé burnoutbestseller. Met aandacht voor de oorzaken van burn-out. Hoe je motivatie opkrikken? Focus op je talent. Lees het boek en ga meteen aan de slag met de talentenapp. Hoe komt het dat zoveel mensen lijden aan burn-out? Plots ervaren ze een hevige daling in hun motivatie en energie voor hun werk, zonder meteen de oorzaak te kennen. Stop burn-out! leert je begrijpen wat energieverlies en een burn-out is, hoe je de gevarenzone van een burn-out kunt herkennen, maar vooral hoe je een burn-out kunt voorkomen. Burn-out is niet het probleem van één persoon. Het ontstaat vaak in relatie met anderen. Je zult als organisatie dus nooit meer kunnen zeggen dat iemand met een burn-out thuiszit, zonder je hier deels verantwoordelijk voor te voelen. Dit boek daagt je uit om te kiezen voor je talent, voor je toekomst. Het is niet zomaar een zelfhulpboek voor mensen die effectief kampen met een burn-out. Het is herkenbaar voor iedereen die het wel eens moeilijk heeft in zijn job.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaarAantal