Verwachte titels

 | 

Kinderboeken

 | 

Leren lezenEEN FLES IN ZEE!
Jaap de Vries

Wat een storm!'roept Wiesje. Ze kijkt uit het raam. Ze ziet de zee. Ze heeft een vreemd gevoel in haar buik. Er vergaat vast een schipà Wie weet met man en muisà Wat moet ze doen?

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Effies in de aanval

Effies in de aanval
Vivian Hollander

Bas is gek van voetbal. Hij speelt bij de Effies. Ze zijn met zes man. `Dat is niet veel, zegt Kees vaak. Hij is de leider van F3. Bas vindt zes genoeg. Dan komt Kim erbij. Een meisje? denkt Bas. Is dat wel wat? Maar Kim is een kanjer.

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Familie Mol-de Mol staat er goed op

Familie Mol-de Mol staat er goed op
Burny Bos

De familie Mol-de Mol bestaat uit vader en moeder Mol-de Mol. Dan is er de tweeling Stoffer en Streep. En oma! Ze is heel oud en rijdt in een rolstoel. Heel hard. Een gewone familie, of niet?

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 3.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Op stap met De Roskam
Vivian den Hollander

Veilig en goed leren lezen met de serie De Roskam van Vivian den Hollander

Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 4 (AVI M4). Herkenbare verhalen over paardrijden voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker!

Waar gaat Op stap met De Roskam over?

In dit boek zijn drie succesvolle boeken over Paulien en haar vrienden op manege De Roskam gebundeld (alle drie AVI M4).
In Naar buiten maakt de groep van Paulien een buitenrit. Iedereen vindt dat heel leuk. Maar blijven de paarden wel rustig? Het verkeer is erg druk. Het paard van Wout wordt bijna aangereden! En dan merkt ze dat Blem kreupel loopt…
In Pony in nood ziet Paulien een lief paardje staan. Hij is erg mager en zijn vacht is dof. Ook groeit er geen gras meer in zijn wei. Het lijkt wel of er niemand naar hem omkijkt. Paulien besluit zelf voor de pony te zorgen. Eva en Wout helpen haar.
In Slapen in een stal gaan Paulien, Eva en Meike op ponykamp. Het wordt een superweek. Maar op een nacht horen ze ineens enge geluiden uit de stal.

  •    Met vrolijke illustraties van Saskia Halfmouw
  •     Herkenbare thema’s voor kinderen van 6 jaar en ouder
  •     Aansprekende verhalen voor beginnende lezers die van paarden houden
  •     Door CITO goedgekeurd
‘Alles is heel herkenbaar en met veel liefde voor kind en dier geschreven.’ Bol.com

Lees alle boeken uit de serie De Roskam!

AVI M4 De zadeldief
AVI M4 Een cap en laarzen
AVI M4 In het zadel
AVI M4 Rijden voor een rozet
AVI M4 Op pad met de huifkar
AVI M4 Rijden bij De Roskam (3-in-1)
AVI E4 De mooiste pony's van stal
AVI E4 Naar buiten
AVI E4 Slapen in een stal
AVI E4 Een pony met streken
AVI E4 Pony in nood
AVI M5 Een veulen bij De Roskam
AVI M5 Stapvoets door de sneeuw


EPUB versie: ePub 2


Euro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Pip wil dansen

Pip wil dansen
Vivian den Hollander

Pip wil graag op ballet. Net als haar zussen. Maar haar moeder vindt haar veel te wild. Daarom gaat Pip op voetbal. Ze vindt er niet veel aan. Maar dan is er die kans. Pip kan haar schoenen ruilen. Voor een danspakje! Mag ze nu toch dansen bij Swing?

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Tot kijk, Vos en Haas (E-boek | ePub-formaat voor iBookstore

Tot kijk, Vos en Haas (E-boek | ePub-formaat voor iBookstore
Sylvia Vanden Heede

Het tweede e-book met audioverhaal in de reeks `Vos en Haas van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing. 'Hee Vos! Hee Haas!' Het is Uil die zo roept. Hij zit in zijn boom en wenkt door het raam. 'Wat vreemd,' zegt Haas. 'Heel vreemd,' vindt Vos ook. Want sinds Uil een ei heeft, wil hij niemand zien `Tot kijk, Vos en Haas is een leuk e-book voor beginnende lezers met meer grappige avonturen van Vos, Haas, hun buurman Uil, Piep, Tok Niet alleen de verhalen en de karakters bouwen voort op het eerste boek, ook het leesniveau sluit perfect aan: 'Tot kijk, Vos en Haas' begint vanaf leesniveau AVI 3 en groeit geleidelijk tot AVI 5, waarna de lezertjes kunnen overstappen naar boeken zonder leesniveau-aanduidingen. Lezertjes van dit bijzondere e-book kunnen de verhalen zelf lezen of luisteren naar het audioverhaal met grappige stemmetjes en geluiden. Dit e-book bevat een speciale meeleesfunctie: de zinnetjes die voorgelezen worden, lichten op zodat de lezer mee kan volgen in het boek.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaarAantal  
Vos en Haas (E-boek - speciale editie voor iBookstore)

Vos en Haas (E-boek - speciale editie voor iBookstore)
Sylvia Vanden Heede

Bijzonder e-book met audioverhaal naar de succestitel `Vos en Haas van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing. Kinderen maken in dit e-book kennis met Vos en Haas. Beginnende lezertjes kunnen de eenvoudige woorden en korte zinnen van het boek zelf lezen of luisteren naar het audioverhaal met grappige stemmetjes en geluiden. Dit e-book bevat een speciale meeleesfunctie: de zinnetjes die voorgelezen worden, lichten op zodat de lezer mee kan volgen in het boek. Doorheen de avonturen van Vos en Haas groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau AVI 1 tot AVI 4. Met schitterende tekeningen van Thé Tjong-Khing.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaarAantal  
Vos en Haas (Interactief e-book)(E-boek - ePub-formaat)

Vos en Haas (Interactief e-book)(E-boek - ePub-formaat)
Sylvia Vanden Heede

Met deze gloednieuwe interactieve editie van het e-book Vos en Haas, naar de succestitel van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing, oefent je kind op een speelse manier zijn of haar leesvaardigheid. Beginnende lezertjes kunnen met dit e-book het boek zelf lezen of luisteren naar het audioverhaal met grappige stemmetjes en geluiden. Het e-book bevat bovendien een speciale meeleesfunctie: de zinnetjes die voorgelezen worden, lichten op zodat je kind mee kan volgen in het boek. Daarnaast wordt je kind tijdens het `leren lezen gestimuleerd en gemotiveerd door speelse animaties en leerzame opdrachten en door leuke badges die verdiend kunnen worden bij het lezen. Heeft je kind alle badges verzameld, dan verdient het een heus leesdiploma. Via de speciale pagina `Mijn leeswijzer kun je samen met je kind zijn of haar voortgang volgen: welke verhalen het heeft gelezen, welke badges al zijn verdiend.... Over het boek: Vos en haas is een `groeiboek dat begint met eenvoudige woorden en korte zinnen. Doorheen de avonturen van Vos en Haas, met schitterende tekeningen van Thé Tjong-Khing, groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau AVI 1 tot AVI 4. Kinderen maken in dit boek kennis met Vos en Haas en hun vrienden. Dit e-book is geschikt voor iPad 2 en hoger.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaarAantal