Verwachte titels

 | 

Lifestyle

 | 

Lifestyle algemeenDancing solo
Elke Clijsters

?Elke Clijsters (°1985) is een avontuurlijke mama van twee. Ze leefde zich jarenlang uit op het tennisveld, maar naast sport, gezondheid en reizen is ondernemen een van haar passies. Elke volgde een opleiding tot singles coach en nadat ze in 2016 zelf terug single werd, ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ze bij het maken van haar eerste boek. Ze bundelde haar kennis en persoonlijke ervaringen in Dancing Solo, een boek dat je niet onberoerd zal laten.Een doe-boek met inspirerende quotes en praktische oefeningen

EPUB versie: ePub 2


Euro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
De glazen muur
Sue Unerman

De Amerikanen benoemden hun eerste vrouwelijke presidentskandidaat. Actrices Robin Wright (House of Cards) en Jennifer Lawrence (The Hunger Games) eisten hetzelfde salaris als hun mannelijke tegenspelers, en kregen het. Het is een goede tijd voor gender equality. Het glazen plafond lijkt doorbroken, maar uit de scherven is net zo snel een glazen muur opgetrokken. Mannen en vrouwen op de werkvloer zien elkaar wel, maar hebben andere manieren van werken, van communiceren, van omgaan met vooroordelen en van sociaal wenselijk gedrag. Het is tijd om die muur te doorbreken. En dat betekent niet: harder werken, of gender stereotyperen. Dat betekent praktische tips over communicatie en strategie op de werkvloer, over creativiteit en ambitie, en over hoe vrouwen in elke werksituatie het beste uit zichzelf kunnen halen.

EPUB versie: ePub 2


Euro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Feest!
Ine Brands

Je eigen toets geven aan een feest? Dat leidt gegarandeerd tot de nodige oooohs en aaaahs. Niet alleen van het feestvarken, maar ook van de gasten en zelfs van de gastvrouw of gastheer zelf. 
Daar weet Ine Brands, feestarchitect en bezieler van Studio Lala, echt alles over. Ze deelt het graag met je - zelfs al heb je twee linkerhanden - in dit praktische DIY-boek. Een feest vormgeven is tenslotte een feestje op zich. Stroop dus die mouwen op, laat je inspireren door Ines tips en tricks en ga voor die échte wow-factor. Een persoonlijk accent of een lief detail maakt je feestje niet alleen uniek, het zorgt gegarandeerd ook voor pretlichtjes in de ogen van de feestvierders. Want de feestjes die je zelf bouwt, daar word je gewoon verliefd op. 
Feest! is dé bijbel voor iedereen die DIY-feestjes plant: van een etentje met je vriendinnen tot een verjaardag, van een babyfeestje, een lentefeest tot een verrassingsfeestje voor je man en zelfs je eigen trouwfeest. In dit boek vind je makkelijke inspiratie en leuke DIY-projecten, party-design en finger licking good food in een hip jasje. Laat je onderdompelen en word helemaal Lala.


EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.
Euro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Flawless
Amanda Rijff

Een stralend, natuurlijk uiterlijk met behulp van beauty-expert Amanda Rijff
 Met haar creatieve handen heeft Amanda Rijff al meer dan 13.000 vrouwen en een enkele man een stralend en sprankelend uiterlijk gegeven. Ze haalt het mooiste uit je naar boven, inspireert en biedt een luisterend oor. Als globetrotter met een modeachtergrond slaat ze een brug tussen fashion, beauty en lifestyle. Als master make-up artist voor grote organisaties en bedrijven heeft zij veel prominenten in haar visagiestoel mogen ontvangen. Ze is bekend geworden door haar Flawless Face-technieken waarbij karakteristieke kenmerken naar voren worden gehaald en onderstreept. Als allrounder heeft ze rodelopermomenten van kaskrakers op haar naam staan, geeft ze met behulp van haar signatuur vrouwen een verrassend complementerende uitstraling en geeft ze privélessen en seminars aan zakenvrouwen die zich beter in de markt willen zetten en flawless door het leven willen.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 11.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Hair
Xelly Cabau van Kasbergen

Hair van visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen is hét boek voor jou als je het beste uit je haar wil halen. Voor shoots en shows reist Xelly de hele wereld over en haalt ze haar inspiratie overal vandaan. Voor het eerst deelt zij welke tools je het beste kunt gebruiken en welke kleur en welke haarstijl het beste bij je passen. Een praktisch boek vol step-by-step tutorials, van beach waves, glamourkrullen en steil haar tot simpele updo’s die binnen twee minuten klaar zijn. Xelly is de visagiste en haarstyliste van vele celebrity’s als Sylvie Meis, Nicolette van Dam, Yolanthe Sneijder Cabau en Lieke van Lexmond.

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het bEDROCK Boek
Nina Pierson

Til je leven naar een gelukkiger, gezonder en bewuster niveau met alleskunner Nina Pierson.
 BEDROCK is het geesteskind van Nina Pierson, een jonge, zeer veelzijdige vrouw die haar persoonlijke ervaring en passie combineert met een uitstekend gevoel voor ondernemerschap en  oog voor trends. Naast het platform Bedrock is zij oprichter van de succesvolle saladebarketen SLA. 
Mensen willen bewuster leven. Nadenken en keuzes maken die voor hen en de wereld om hen heen goed voelen. Met gezonde voeding, voldoende aandacht voor je lichaam, maar ook door op een andere manier naar bijvoorbeeld relaties en je doelen te kijken. Het online platform BEDROCK creëert een inspirerende oase in de wirwar van informatie voor iedereen die bewuster, gezonder en gelukkiger in het leven wil staan. Vanuit een journalistieke invalshoek, en met medewerking van experts en wetenschappers, komen alle facetten voor een bewust leven aan bod. Prachtig vormgegeven en nooit met een opgeheven vinger dat iets wel of niet moet, is BEDROCK al voor meer dan 150.000 bezoekers dé gids naar een bewuster leven.
Nina Pierson komt nu samen met hoofd-content BEDROCK Josephine Kay met het BEDROCK BOEK. Een rijk geïllustreerd boek met de bouwstenen (bedrocks) liefde, psychologie, voeding, lichaam, spiritualiteit & duurzaamheid. Het boek geeft niet alleen achtergrondinformatie, maar ook veel praktische tips & tricks hoe je dingen kunt veranderen in je dagelijkse leven. Zo helpt het BEDROCK boek je om vol zelfvertrouwen de keuzes te maken om jouw beste leven te leven. Hoe oefen je geduld, laat je suiker staan maar ook hoe kan je niet alleen lief zijn voor jezelf maar ook voor de wereld die je achterlaat voor je kinderen?
 Nina Pierson is hoofdredacteur van BEDROCK. Daarnaast is ze mede-eigenaar van saladebar SLA, was ze hoofdredacteur van het culturele magazine PUPMAG en is ze sinds kort moeder. Josephine Kay is Head of Content van BEDROCK. Ze heeft als online editor gewerkt voor Vogue en Glamour en was tot voor kort lifestyle editor voor KLM’s Holland Herald.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het beste vriendenboek (E-boek - ePub-formaat)

Het beste vriendenboek (E-boek - ePub-formaat)
Elise De Rijck

De opvolger van Het bucketlist boek Jij bent dus iemand die de achterflap van een boek leest, leuk! Want je wilt geen kat in een zak kopen? Gelijk heb je! Maar er valt niet heel veel te zeggen over dit boek. Het is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar 'grotere mensen'. Want wanneer ben je eigenlijk echt volwassen? Je geeft het boek aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug. Herhaal dit tot het boek vol is. Klaar! Kat in een zak? Zeker niet, als je later oud(er) en grijs bent, heb je iets leuks om naar terug te grijpen. Een 'memento' noemen ze dat. Ook leuk: geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau of leg het in het toilet zodat je gasten iets te doen hebben tijdens het *je weet wel*.   KOM ALLES TE WETEN OVER JE VRIENDEN. EN HOE DENKEN ZIJ ECHT OVER JOU? Met vragen als: dit staat op mijn bucketlist, mijn grootste blunder ooit, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar, dit is de kleur van mijn tandenborstel,... Leuke opdrachten die je samen met je vrienden kan doen, krijg je er gratis bij. Bonus!

EPUB versie: ePub 2


Euro 11.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Jonger worden
Elizabeth Blackburn

Elizabeth Blackburn won met haar baanbrekende onderzoek naar DNA en telomeren de Nobelprijs, en schreef samen met psychiater Elissa Epel het boek Jonger worden. Ga veroudering met behulp van de onderzoeksresultaten van Blackburn tegen en optimaliseer je gezondheid. Stressreductie, voldoende beweging en gezonde voeding dragen daar allemaal aan bij. Door deze nieuwe inzichten met betrekking tot de telomeren (DNA-uiteindes) is dit het eerste boek over dit onderwerp.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Leve de keuken!
Roberta Schira

Marie Kondo leerde ons hoe we ons huis moesten opruimen, Diet Groothuis leerde ons hoe we moesten poetsen, Roberta Schira leert ons het belang van een georganiseerde en warme keuken, zoals de Italianen dat al eeuwenlang kennen.
 De keuken: voor de een is het een walhalla waar de prachtigste gerechten worden klaargemaakt, voor de ander een ruimte waar te veel spullen in staan en rommel en vuil zich opstapelt. We kennen het allemaal: te volle keukenkastjes, eindeloos veel aangebroken verpakkingen, kaneel met een tht-datum uit de vorige eeuw, een koelkast waar geen enkele logica meer in zit, een keukenlade met acht lepels en maar twee vorken.
 Roberta Schira leert ons in Leve de keuken! – het genot van een opgeruimde en harmonieuze keuken hoe we optimaal gebruik kunnen maken van een van de belangrijkste ruimtes in een woning: de keuken. Door van je keuken, het hart van je huis, een fijne plek te maken wordt koken en eten een feest. Van wie anders dan de Italianen kunnen we leren de tijd te vergeten en op te gaan in de georganiseerde gezelligheid van la cucina.


   EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 11.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Little escapes
Maartje Diepstraten

Er even tussenuit knijpen, spijbelen van het dagelijks leven - misschien zelfs helemaal impulsief. Soms is het precies wat je nodig hebt. Kinderen bij opa en oma en gewoon gaan! Met je partner, vriendinnen of lekker helemaal alleen. Daar hoef je helemaal niet ver voor te gaan. In Nederland en Vlaanderen zijn er 208 uitstekende adresjes waar het goed toeven is. Maartje Diepstraten, reisblogger van het populaire Barts Boekje, is expert in goed leven, luieren en genieten. Zij heeft alle plekken persoonlijk getest en geselecteerd voor deze gids. Grote steden als Amsterdam en Rotterdam ontbreken natuurlijk niet maar er is vooral veel aandacht voor de plekken waar je niet snel aan denkt zoals Brummen, Apeldoorn, Kessel, Schagel, Wolphaartsdijk. De beste plekken om koffie te drinken, eten of om wakker te worden. Het voorwerk is al gedaan, je hoeft alleen nog maar de tas te pakken.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Lucht in je leven

Lucht in je leven
Sjoukje van de Kolk

Dit boekje gaat over meer lucht in je leven: meer ruimte voor jezelf, voor anderen en voor wat er écht toe doet. Het gaat over een levensstijl van minder moeten. De bedoeling is niet om je de boel nóg efficiënter gaat organiseren. Dat helpt soms tijdelijk, maar uiteindelijk raak je er vaak nog gestrester van. Je krijgt meer energie door je te beperken tot wat belangrijk is en los te laten. En door niet te focussen op je tekort, maar op wat er wél is. Dat schept tijd en aandacht voor de dingen die werkelijk van waarde zijn. En dat geeft lucht.

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
My way
Monica Geuze

My Way is het openhartige verhaal van dj en vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt elke dag van haar leven op Youtube. Ze heeft meer dan 250.000 abonnees. Ondanks het feit dat Monica een leven leidt waar veel meiden jaloers op zijn, wist zij een aantal jaren terug totaal niet wat ze wilde gaan doen. In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven. Wijzigen

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Ontspannen voor beginners
Gilleske Kreijns


Minder stress met yoga en meditatie
 Met Ontspannen voor beginners van Gilleske Kreijns leer je je grenzen herkennen, gewoontes ontwikkelen die energie opleveren in plaats van kosten. Want je kunt wel degelijk rustmomenten inbouwen in de tijd die anders gedachteloos aan je voorbij was gegaan. Bijvoorbeeld de tijd in de trein of onder de douche.
 Elk hoofdstuk van Ontspannen voor beginners bevat simpele maar zeer effectieve yoga- en meditatieoefeningen voor achter je bureau, na het werk of als de kinderen op bed liggen. Als de tijd vliegt, sta dan stil.
  •  Praktisch
  •  Mooi geïllustreerd
  •  Gilleske is yoga-docente, zzp’er en moeder en weet uit eigen ervaring hoe zeldzaam tijd kan zijn.
    Gilleske Kreijns studeerde Engelse Taal-en Letterkunde en Amerikanistiek aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte onder meer bij National Geographic Magazine en verricht redactiewerkzaamheden voor diverse uitgeverijen. Ze heeft haar eigen tekstbureau en is yogadocent en eigenaar van Yogaya Yogaschool in Utrecht.


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal