Verwachte titels

 | 

Lifestyle

 | 

Lifestyle algemeenFrom blog to brand (e-boek - ePub)
Laurentine Van Landeghem

Wat ooit begon als een modeblog, groeide uit tot een succesvolle pop-up. Ondertussen is Clouds of Fashion (COF) een booming business met winkels in Antwerpen, Knokke en Gent. Maar hoe toverde Laurentine, oprichtster van COF, haar merk om tot een sterke community en een geslaagde business? Dat vertelt ze je in dit boek.Een exclusieve blik achter de schermen van het succesverhaal van Clouds of FashionDe ongefilterde road to successMet tips en tricks over het uitbouwen van een online en offline community, het opstarten van een blog, webshop, pop-up en de succesvolle overschakeling naar fysieke winkels

EPUB versie: ePub 2


Euro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het beste vriendenboek (E-boek - ePub-formaat)

Het beste vriendenboek (E-boek - ePub-formaat)
Elise De Rijck

De opvolger van Het bucketlist boek Jij bent dus iemand die de achterflap van een boek leest, leuk! Want je wilt geen kat in een zak kopen? Gelijk heb je! Maar er valt niet heel veel te zeggen over dit boek. Het is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar 'grotere mensen'. Want wanneer ben je eigenlijk echt volwassen? Je geeft het boek aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug. Herhaal dit tot het boek vol is. Klaar! Kat in een zak? Zeker niet, als je later oud(er) en grijs bent, heb je iets leuks om naar terug te grijpen. Een 'memento' noemen ze dat. Ook leuk: geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau of leg het in het toilet zodat je gasten iets te doen hebben tijdens het *je weet wel*.   KOM ALLES TE WETEN OVER JE VRIENDEN. EN HOE DENKEN ZIJ ECHT OVER JOU? Met vragen als: dit staat op mijn bucketlist, mijn grootste blunder ooit, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar, dit is de kleur van mijn tandenborstel,... Leuke opdrachten die je samen met je vrienden kan doen, krijg je er gratis bij. Bonus!

EPUB versie: ePub 2


Euro 11.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Lucht in je leven

Lucht in je leven
Sjoukje van de Kolk

Dit boekje gaat over meer lucht in je leven: meer ruimte voor jezelf, voor anderen en voor wat er écht toe doet. Het gaat over een levensstijl van minder moeten. De bedoeling is niet om je de boel nóg efficiënter gaat organiseren. Dat helpt soms tijdelijk, maar uiteindelijk raak je er vaak nog gestrester van. Je krijgt meer energie door je te beperken tot wat belangrijk is en los te laten. En door niet te focussen op je tekort, maar op wat er wél is. Dat schept tijd en aandacht voor de dingen die werkelijk van waarde zijn. En dat geeft lucht.

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
My way
Monica Geuze

My Way is het openhartige verhaal van dj en vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt elke dag van haar leven op Youtube. Ze heeft meer dan 250.000 abonnees. Ondanks het feit dat Monica een leven leidt waar veel meiden jaloers op zijn, wist zij een aantal jaren terug totaal niet wat ze wilde gaan doen. In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven. Wijzigen

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Rebible
Inez van Oord

In ‘Rebible’ geeft Inez van Oord een nieuwe manier om naar de verhalen te kijken die in de Bijbel worden verteld. Jezus liep over water, Eva at een appel, Mozes ging de berg op: veel mensen herinneren zich deze verhalen wel. Wonderlijke verhalen, moeilijk te begrijpen, iets van vroeger. Maar de verhalen horen bij onze geboortegrond. Is er een nieuwe manier om de Bijbel te lezen, naar deze verhalen te luisteren, zodat ze weer gaan spreken? Inez vraagt het haar broer Jos, theoloog. Dit boek is het verslag van haar zoektocht naar deze vergeten verhalen, die voortaan op een andere manier inspireren.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Self Made
Josh Veldhuizen

Self Made is het inspirerende verhaal over het ongelooflijke succes van Josh Veldhuizen, oprichter en eigenaar van fashion & lifestylelabel JOSH V.  Het voormalige model heeft vanuit haar passie voor mode en dankzij een enorme ondernemingszin en keihard werken binnen enkele jaren een vooraanstaand modelabel weten op te bouwen. In Self Made vertelt Josh hoe ze een mode-imperium runt en hoe ze ondanks tegenslagen, vooroordelen en stressvolle situaties altijd heeft doorgezet en welke wijze lessen zij gaandeweg leerde. Ook deelt ze waardevolle tips en tricks voor hoe je succes bereikt en daarnaast je privéleven leuk houdt. Een verhaal zonder (instagram) filter.;

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Tiny Houses
Monique van Orden

Minder huis, meer leven . Tiny Houses in Nederland en België. Steeds meer mensen willen anders wonen en leven. Een tiny house is een mooi en slim ontworpen, vaak duurzaam gebouwd huisje dat stukken goedkoper is dan een traditioneel huis. Minder woonoppervlakte, maar meer vrijheid. Dit fraai vormgegeven inspiratieboek geeft inzicht in de tiny house movement. Aan het woord komen bewoners van verschillende tiny houses in Nederland en België. Zij delen hun ervaringen en geven hun beste tips & tricks voor wonen op de vierkante meter.  Geschreven door Monique van Orden, vicevoorzitter van de stichting Tiny House Nederland.  ‘Ik ben heel, heel gevoelig voor de tiny house movement.’ – Aaf Brandt Corstius, april 2017 in de Volkskrant;

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Vanaf nu wordt alles beter
Maartje Willems

Sinds Oprah stopte met haar show, wist Maartje niet meer waar ze terecht kon voor goed advies; ze besloot zelf een boek te schrijven

Eerlijk, grappig en ontwapenend, voor de liefhebbers van Georgina Verbaan en Japke D. Bouma

Waarom verstop je eten voor jezelf? Waarom zit iedereen om de drie maanden in een vorm van persoonlijke crisis? Waarmee vul ik in godsnaam mijn Instagramaccount? Hoe ga ik om met sociale verplichtingen? En moet ik een auto kopen of blijf ik sukkelen met de NS?

We wonen in een eerstewereldland, we staan steevast bovenaan in de lijst van gelukkigste volken ter wereld, maar toch zijn er nog allerlei grote en kleine vraagstukken waar we regelmatig tegenaan lopen.

Maartje Willems beschrijft in haar boek Vanaf nu wordt alles beter de vele momenten in haar leven waarop ze even met de handen in het haar zit. De vraagstukken die ze in haar boek beschrijft leiden tot tal van hilarische ontdekkingen, praktische oplossingen en weggeredeneerde problemen (die je eigenlijk met goed fatsoen geen problemen zou kunnen noemen, hooguit hinderlijke hobbels op een op zich goed aangelegd wegdek).


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Weg ermee!
Dennis Storm

Een mooi en opgeruimd huis krijg je met Dennis Storm!
In Weg ermee! leert Dennis Storm je hoe je een optimaal schoon en opgeruimd huis krijgt. Volgens Dennis is een huis niet de plek waar je je oude troep moet stallen. Het is juist die ene plek die helemaal van jou is en waar enkel en alleen je mooiste spullen te bewonderen zijn. Alles wat niet van waarde is moet weg.
Dennis heeft in veel hotels geslapen en op veel verschillende plekken, waaronder boetiekhotels, luxe resorts, hostels, boomhutten, grotten, safaritenten en lodges. Een hotelkamer bevat alles wat je nodig hebt, maar het bevat ook weer niet te veel. Dennis is door zijn ervaring met slapen in hotels een expert op het gebied van minimalistische kamers geworden. In Weg ermee! leert Dennis je hoe ook jij een opgeruimd kamer of huis kan hebben! Het enigste wat je hoeft te doen is afscheid te nemen van bijna alles wat je bezit.
Over de auteur
Dennis Storm is de maker en presentator van 3 op Reis, een televisieprogramma waarin Dennis Storm, Geraldine Kemper, Chris Zegers en Evi Hanssen de wereld over reizen. Daarnaast is Dennis een groot liefhebben van architectuur en design. In 2014 richtte hij Atelier Raconteur op, een consultancy voor interieur en inrichting. Kijk voor meer informatie op de website van Dennis!


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 11.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal