Luisterboeken

 | 

Andere media

 | 

Luisterboeken
1 2 Volgende
Cécile
Ish Ait Hamou

Djibril is elf en droomt van de wereld buiten zijn kleine dorp in het diepe zuiden van Marokko. Door zijn nieuwsgierigheid en zijn kinderlijk enthousiasme krijgt zijn leven een onverwachte wending. Niet alleen zijn eigen leven wordt door deze schokkende gebeurtenis overhoopgehaald, ze heeft ook een invloed op het leven van zijn familie en van een aantal mensen die hij nooit eerder heeft ontmoet. Het enige wat Djibril nog verbindt met zijn zonovergoten geboorteplaats zijn de kleren die hij droeg en een verhakkelde foto die toebehoorde aan zijn oudere broer Kareem. Een onduidelijke krabbel op die foto leidt hem naar een adres in Parijs, waar hij kennismaakt met de jonge vrouw Cécile. De Fran'¡aise intrigeert hem, maar ze is nauwer vervlochten met zijn leven dan hij kan vermoeden. Hoe meer hij Cécile bezoekt, hoe meer Djibril verwikkeld raakt in haar duistere kwellingen. De kans wordt steeds kleiner dat hij zijn thuis en familie ooit nog terugziet.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 19.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Dappere wezens

Dappere wezens
Eva Krap

Dappere wezens willen je graag laten zien hoe moedig ze zijn. Zo gaan vier vriendjes naar een donker bos om aan hun ouders te bewijzen dat daar geen engerds wonen. Maar de schrik is groot als ze oog in oog komen te staan met een draak. Mirre is het gepest van zijn broertjes zo zat, dat hij op zoek gaat naar een plek waar er wel van hem wordt gehouden. Om daar te komen moet hij eerst langs een gevaarlijk woud. Durf jij het avontuur aan om samen met deze wezens op reis te gaan?
Euro 7.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De held van Oer

De held van Oer
Thea Dubelaar

Als Justin alles van tevoren had geweten, was hij nooit naar Oer gegaan. Want het is verre van vredig in dit land van draken en nimfen, van dwergen en feeën. Voor Justin begint een ongelooflijk avontuur door het woud van de sombere gedachten en het ondergrondse labyrint van de kobolden. Het brengt hem zelfs tot bij de dampende krater van het monster wiens naam nooit hardop uitgesproken mag worden... De held van Oer wordt voorgelezen door Thea Dubelaar zelf.
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De kronieken van Cedran / Koningskind

De kronieken van Cedran / Koningskind
Dennis Barten

Download luisterboek MP3. Het koninkrijk Cedran wordt bevolkt door twee bijzondere rassen: de Mensen en de Drachons. Drachons zijn wonderlijke, wijze wezens die rechtstreeks afstammen van de Oude Draken. Het lijken reptielen in mensengedaanten. In lang vervlogen tijden leefden Mensen en Drachons vreedzaam naast elkaar. Tot de kwade Drahkan opstond die aasde op de troon en in afgunst een burgeroorlog ontketende. Koningin Valkyra versloeg de Drachon en verbande zijn ziel naar een gevangenis ver van de bewoonde wereld. Langzaam keerde de rust terug in het land. Maar dat is lang geleden. De geest van Drahkan staat op het punt van terugkeren. Zijn sluimerende haat ontwaakt de gevreesde drakenkoorts: een vreselijke ziekte die iedere Cedraniër zal vellen, tot er geen Mens meer levend op zijn benen staat. Daarna zal Drahkan uit zijn gevangenis breken en over de lijken van Mensen naar de troon wandelen, met een leger van drachonvolgelingen in zijn kielzog. Gelukkig brengt het lot ook een hoopvolle boodschap. De vogelvrije Drachon Uck en Mens Jared worden gezien als de Verlossers van Cedran, de enigen die de geest van Drahkan kunnen stoppen en zo Cedran voor de ondergang kunnen behoeden... De kronieken van Cedran - Koningskind wordt voorgelezen door Hans Fieggen.
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De leegte voorbij

De leegte voorbij
Janssen Sjak

Ik trap, ik ga omhoog. Ik trap, ik ga omlaag. Het lijkt alsof de hele wereld beweegt en ik in een ruimte van stilte woon. Ik val. Het moet in de hemel zijn. Het asfalt is kokend heet en zacht. Ik zak weg. Ik verzink. Niets bestaat meer. Geen ik. Geen geluid. Geen pijn. Geen gevoel. Alleen nog maar zweven in een luchtledige atmosfeer. Op het nachtkastje, naast het bed, staat een cd-speler. De muzikale klanken dringen naar binnen. Het geluid sterft in de oren. De klokken luiden. In de lucht hangt de geur van het heilig oliesel. Er is niets, helemaal niets, dat er op wijst dat ik leef. Door een fatale fietsval raakte Jacques in coma. Weer bij bewustzijn kwam hij in een werkelijkheid die de zijne niet was, die hij niet kende, hoe zoekend en speurend hij ook rondkeek. Het was de eerste stap naar een radicale verandering in zijn leven. Om zichzelf opnieuw in kaart te brengen, was hij gedwongen een rustiger leven te leiden. Hij had heel veel moeite, zichzelf terug te vinden, want hij moest alles veroveren op het niets. De leegte voorbij wordt voorgelezen door Peter van Eerdenburg.
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De tovenaar

De tovenaar
Clement Roorda

Tovenaars die onder en boven de wet staan, boodschappers van de goden, maar menselijk als ieder ander. Met hem raakt Bodo betrokken bij het verzet tegen Naïr en wordt hij uitgezonden om medestanders in de strijd tegen Naïr te zoeken. Bodo slaagt er in om die bondgenoten te vinden, waarna de strijd tussen kwaad en goed pas echt begint. Maar wat is kwaad en wat is goed en is de prijs voor het zoeken naar een antwoord op die vraag niet te hoog? Door het verhaal verweven is de liefdesgeschiedenis van Bodo en Marinde, prinses van de Ustahshi, hoopgevend en tragisch tegelijkertijd. De tovenaar hoort tot het genre `fantasy, maar dan de `unplugged variant. In De tovenaar wordt niet getoverd, er zijn geen feeën, draken, vliegende bezemstelen of anderszins, dit in de volle overtuiging dat het gewone leven zonder dat al magisch genoeg is. Eigenlijk komen er helemaal geen tovenaars in voor. 'Het verhaal is origineel, ook door het feit dat er totaal geen magie aan te pas komt en toch een fantasysfeer heeft. Ik werd echt door Bodos lot aangetrokken en leefde mee met alle tegenslagen die hij onderging. De personages zijn diep uitgewerkt. Het einde is sterk en laat je nadenken over het vervolg: er kan nog van alles gebeuren'. Elf Fantasy Magazine 'Een geweldig boek' FF leesclub
Euro 19.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De worsteling naar geluk

De worsteling naar geluk
Jan Zegers

Na het overlijden van oma, van moeders kant, was er een doos met familiebescheiden bij mijn ouders terechtgekomen. De doos bevatte wat aktes, ondertrouwkaarten, berichten van overlijden, fotos en oude kranten. Eén van die kranten was het Geïllustreerd Politie Nieuws, een zondagsblad van 28 februari 1892. Deze krant, nog steeds in het bezit van de familie, doet verslag van de moord op de Catspoldersche dijk op donderdag 1 oktober 1891 en van de openbare rechtszitting op 23 februari 1892 voor de rechtbank van Middelburg. Deze gruwelijke gebeurtenis in de altijd zo rustige steek, waren in mijn kindertijd, 65 jaar later, nog steeds een terugkerend onderwerp van gesprek. Toen ik het plan opvatte om hierover een geromantiseerd verhaal te schrijven, heb ik naar het antwoord gezocht op de vraag: hoe heeft het zo ver kunnen komen? Het verhaal speelt zich af in het land van Axel, een afgebakend deel van Zeeuws-Vlaanderen. Het begint in het jaar 1877 en de hoofdpersoon is Piet de Kraker, een boerenzoon van 21 jaar uit het dorpje `t Spui. Het staat vol met anekdotes over zijn familie en vriendenkring waar het tijdens feesten niet altijd zachtzinnig aan toe gaat, maar een lach en een traan niet ontbreken. Zoals: de strooptocht van zijn broer Arjaan, het schaatsongeluk van de vechtersbaas Binkie, de boer Jan zonder land, de caféverhalen van Kapie en de jaloerse meid Sientje. Piet wordt verliefd op Miete, een winkelmeisje uit Zaamslag. Na een korte verkering die niet zonder problemen verloopt, trouwt hij met haar en wordt molenaar en koopman op Noten. Het echtpaar blijft kinderloos. Als koopman gaat het Piet voor de wind. De molen, die steeds minder opbrengt, wordt hem teveel en hij verhuurt deze aan de knappe vrijgezel Cornelis uit Middelburg. Op de avond van 1 oktober 1891 gebeurt er een ontzettend misdrijf, dat de inwoners van de streek en zelfs ver daarbuiten, buitengewoon schokt. Dit echtgebeurde misdrijf krijgt zelfs landelijke bekendheid als: De verraderlijke moordaanslag aan de Catspoldersche dijk. De schuldigen worden veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf. De feiten die 120 jaar geleden, in de op sensatie beluste krant, zijn weergegeven en een onderdeel vormen van het boek, heb ik vertaald in het hedendaags Nederlands om het beter leesbaar te maken. Waar nodig, maar zeer beperkt, zijn woorden uit het Axels dialect gebruikt. Ik heb tevens geprobeerd de tijd vast te leggen waarin de boeren en de kerk het dagelijkse leven bepaalden. De eerste reacties doen mij geloven dat het gelukt is. De worsteling naar geluk wordt voorgelezen door Paul Klooté.
Euro 19.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Help de klant beslissen! / deel 1

Help de klant beslissen! / deel 1
Peter Kweekel

Herken je dit? Je zit bij een klant en het gesprek loopt niet. Je weet het probleem van de klant niet helder te krijgen. Jij bent veel meer aan het woord dan de klant. Je ervaart veel weerstand bij de klant. Je klant wil geen vervolgafspraak. Ten einde raad overweeg je een ander vak te kiezen. Dan is het maar goed dat je voor "help de klant beslissen" hebt gekozen! Deze geluidsfragmenten helpen je betere vragen te stellen, waardoor jij en je klant op dezelfde golflengte komen. Je leert hiermee snel het probleem van de klant, waarvoor jij een oplossing biedt, helder te krijgen. Je leert om vertrouwen bij je klant te wekken, waardoor hij geneigd is je meer opdrachten te gunnen. Je leert om met weerstanden om te gaan door de klant beter te adviseren. Kortom, Help de klant beslissen! zorgt ervoor dat je een succesvol verkoper wordt en meer rendement haalt uit je verkoopgesprekken. Peter Kweekel heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als topverkoper, trainer en adviseur. Met Help de klant beslissen! en het boek Waarom klanten wel!! bij mij kopen deelt hij zijn praktijkervaringen met verkooptechniek en verkoopgesprekken. Deel 1 1. Inleiding 2. Eerste gesprek verkoper IT Solutions met Hypotheekwinkel 3. Analyse en terugkoppeling door Peter Kweekel van S@CI 4. Uitleg SKEN-vragentechniek 5. Tweede gesprek verkoper IT Solutions en Hypotheekwinkel 6. Analyse en terugkoppeling door Peter Kweekel 7. Gesprek verkoper IT Solutions met IBK 8. Analyse en terugkoppeling door Peter Kweekel Klant: Paul Cornelissen Verkoper: Jeroen Krijt Adviseur: Peter Kweekel
Euro 11.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Help de klant beslissen! / Deel 2

Help de klant beslissen! / Deel 2
Peter Kweekel

Herken je dit? Je zit bij een klant en het gesprek loopt niet. Je weet het probleem van de klant niet helder te krijgen. Jij bent veel meer aan het woord dan de klant. Je ervaart veel weerstand bij de klant. Je klant wil geen vervolgafspraak. Ten einde raad overweeg je een ander vak te kiezen. Dan is het maar goed dat je voor "help de klant beslissen" hebt gekozen! Deze geluidsfragmenten helpen je betere vragen te stellen, waardoor jij en je klant op dezelfde golflengte komen. Je leert hiermee snel het probleem van de klant, waarvoor jij een oplossing biedt, helder te krijgen. Je leert om vertrouwen bij je klant te wekken, waardoor hij geneigd is je meer opdrachten te gunnen. Je leert om met weerstanden om te gaan door de klant beter te adviseren. Kortom, Help de klant beslissen! zorgt ervoor dat je een succesvol verkoper wordt en meer rendement haalt uit je verkoopgesprekken. Peter Kweekel heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als topverkoper, trainer en adviseur. Met Help de klant beslissen! en het boek Waarom klanten wel!! bij mij kopen deelt hij zijn praktijkervaringen met verkooptechniek en verkoopgesprekken. Deel 2 1. Gesprek verkoper RH hotels met trainingsbureau Van Dijk 2. Analyse en terugkoppeling door Peter Kweekel 3. Hoe ga je om met tegenwerpingen? 4. Uitleg omgaan met tegenwerpingen 5. Tegenwerping: waarom moet ik voor jou kiezen? 6. Terugkoppeling en analyse door Peter Kweekel 7. Tegenwerping: de concurrent kan het ook! 8. Tegenwerping: TE DUUR!! Klant: Paul Cornelissen Verkoper: Jeroen Krijt Adviseur: Peter Kweekel
Euro 10.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Het wordt alleen maar beter

Het wordt alleen maar beter
Catherine Keyl

'Het wordt alleen maar beter' is een bundeling van beste columns die Catherine Keyl de afgelopen jaren in dagblad De Telegraaf schreef. Sinds 2009 kaart zij in haar veelgelezen column alles aan wat haar bezighoudt of aangrijpt. Je luistert naar haar voortdurende strijd tegen onrecht als leeftijdsdiscriminatie en kindermisbruik en over Catherine's dagelijkse worsteling met spullen en gebruiksaanwijzingen. Alles beschreven en ingesproken met de scherpe blik van een journaliste die nu al veertig jaar in het vak zit en anno 2013 nog altijd op volle snelheid verder dendert. Het wordt alleen maar beter wordt voorgelezen door Catherine Keyl zelf.
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
In de greep van een loverboy

In de greep van een loverboy
Ernst Pels

Kwam het door Mirnas vader of door haar moeder die er een geheim leven op nahield en zelfmoord pleegde? In ieder geval belandde de introverte puber in een wereld van schijnbare vrienden die haar offerden. Onder invloed van drugs en drank was ze overgeleverd aan gewetenloze loverboys. Heeft ze in die hel een uitweg weten te vinden? Ernst Pels was theatermusicus en zwaaide de scepter over jeugdtheaterscholen. Hij schreef diverse jeugdmusicals vanuit het oogpunt jongeren zelfvertrouwen te geven en spelenderwijs het belang van een stabiele thuissituatie voor te schotelen. Zeker ook bedoeld voor ouders. In de greep van een loverboy is een hoorspel opgenomen met meerdere stemmen en geluidseffecten. Cast: Mirna - Joosje Hoogeweij Verona - Frederique van Nooten Ando - Brain Haker Melchior - Nicolas Pels Janike - Natasja Schouwenaar Gerik - Adrie Blankestijn Botter - Bert Poelwijk Mario - Karel van Broekhoven Vader Mirna - Vincent Vos Vader Verona - Robin van Brummelen Chef Politie - Erna de Ritter Verteller - Ernst Pels Directeur - Marius Del Grosso Dikke dame - Pascal van Broekhoven Peter - Jort ten Hoor Jeugdzorg 1 - Marianne Bakkers Jeugdzorg 2 - Michel van der Burg Agent 1 - Yvo Maatman Agent 2 - Henk Mulder Moeder Verona - Sonja Dieperink Dokter ziekenhuis - Joske Rousky Hockeytrainer - Piet Bestebroer Meisje 1 - Victoria Pels Meisje 2 - Veerle van Broekhoven Mijnheer - Flip Glas Chauffeur - Folkert Wesseling Klant - Jan de Vries Crimineel - Piet van Aar Ouder Man - Hendrik Mulder Andere Jongen - Bjorn van Dijk Moeder - Jantsje Loots Verpleegster ziekenhuis - Deborah Meerwijk Verpleegster 2 - Hendrikje Doornbos
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Jeremy Jago / Het geheim van de passage

Jeremy Jago / Het geheim van de passage
Melissa Skaye

Luisterboek download MP3. Jeremy Jago weet niet beter of hij is een aparte weesjongen in een doodnormaal dorp. Over zichzelf weet hij slechts zijn geboortedatum. Zijn rechterhand telt zes vingers en daar is hij niet echt trots op. Als hij boos wordt, komen er paarse vonken uit zijn zesde vinger en dat wordt in een gewone wereld niet gewaardeerd. Van de een op de andere dag komt er een onomkeerbare verandering in zijn leven, wanneer hij op een wel heel vreemde manier op het magische eiland Magistraal belandt. Dit eiland heeft een aantal schokkende verrassingen voor Jeremy in petto. Zo ontdekt hij dat zijn vader waarschijnlijk nog leeft, maar al jaren spoorloos verdwenen is. Ook komt hij oog in oog te staan met monsterlijke wezens, die het eiland terroriseren. Ze zijn gecreëerd door Madison Zweers, een rancuneuze en levensgevaarlijke heks, die de eilandbewoners al jaren in haar greep houdt. Zij is eropuit om hem kapot te maken, net zoals ze dat jaren geleden bij zijn moeder gedaan heeft. Voor Jeremy begint nu een moeizame zoektocht naar zijn vader én naar zijn eigen achtergrond. De geheimen uit zijn verleden lijken allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. De vonken waren slechts een voorproefje van wat er nog komen gaat. Beetje bij beetje zal hij zijn magische talenten ontdekken en leren gebruiken. Hierbij wordt hij geholpen door Mateo Minto en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen deze oude magiër en de zoekende puber. Jeremy Jago - Het geheim van de Passage wordt voorgelezen door Peter van Eerdenburg.
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Kinderen van Atlantis / Lotgenoten

Kinderen van Atlantis / Lotgenoten
Anton Wolvekamp

Luisterboek download MP3. Het volk van Atlantis reageert in blinde paniek als er alarm wordt geslagen. Het onnavolgbare rijk is gedoemd te vergaan en de plannen voor een grootscheepse evacuatie zijn in volle gang. Mollie belandt na een ongelukkige samenloop van omstandigheden in het Koninklijk paleis. Daar ontdekt zij dat ze één van de uitverkorenen is die na de vlucht uit Atlantis het rijk elders, samen met de koningen, tot in de eeuwigheid zal gaan leiden. Geholpen door de oude Zamara leert Mollie haar bijzondere talenten te gebruiken. En dat is hard nodig, want al snel blijkt dat niet iedereen bereid is zich te schikken naar de toekomstplannen van de koning. Als prins Jason en zijn oudere zus Cat door de aartsvijand van Atlantis in gevaar zijn gebracht, is het aan Mollie om te beginnen aan de taak waartoe zij is uitverkoren: het veilig stellen van de toekomst van Atlantis. Kinderen van Atlantis - Lotgenoten wordt voorgelezen door Ruby van Tongeren.
Euro 19.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Leer beleggen als Warren Buffett

Leer beleggen als Warren Buffett
Hendrik Oude Nijhuis

Luisterboek download MP3. Warren Buffett geldt zonder enige twijfel als 's werelds beste belegger aller tijden. Begonnen op elfjarige leeftijd met $ 100,- wist hij een persoonlijk vermogen op te bouwen van vele tientallen miljarden dollars. Een opmerkelijk gegeven voor iemand die zelf weinig waarde hecht aan geld... Middels het beluisteren van deze audio-editie van de Nederlandstalige bestseller 'Leer beleggen als Warren Buffett' leert u de geheimen achter de beleggingsstrategie van Warren Buffett. De inhoud is buitengewoon toegankelijk en de hoge mate van praktische toepasbaarheid maakt dit audioboek tot een must have voor iedere serieuze belegger! Het Warren Buffett dossier Het laaste deel is ietwat technischer van aard en gaat nog dieper in op de investeringsfilosofie van Warren Buffett. Inhoud DEEL 1: De beste beleggers ter wereld DEEL 2: Het herkennen van 'goede' bedrijven DEEL 3: Profiteren van koersfluctuaties DEEL 4: Fundamentele beleggingsinzichten DEEL 5: Warren Buffett & Berkshire Hathaway  DEEL 6: Warren Buffett dossier    Leer beleggen als Warren Buffett wordt voorgelezen door Peter van Eerdenburg.  ;
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Schelmenstreken uit Venlo

Schelmenstreken uit Venlo
Paul Seelen

In de luisterboek versie van Schelmenstreken uit Venlo zijn de avonturen van 13 (voormalige) kwajongens gebundeld. Pietje Bell in een Venloos jasje. Amusant, soms ontroerend, maar bovenal herkenbaar, want iedere jongen heeft wel iets van Pietje Bell ...
Euro 11.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Uit de dode hand

Uit de dode hand
Jack Lous

Ook blijkt er nog een andere erfgename te zijn, ene Eva ter Horst. Nadat de eerste euforie over hun onverwachte rijkdom is verdwenen, blijft de vraag naar de achtergrond van de erfenis terugkomen. Als er zowel bij Ted als bij Eva ook nog eens verdachte gebeurtenissen plaatsvinden, besluiten ze samen op zoek te gaan om meer te weten te komen over de erfenis. Ze volgen een spoor dat via Zwitserland uiteindelijk naar Amerika leidt. Daar blijkt de miljoenenerfenis een even dubieuze als verrassende herkomst te hebben en worden ze geconfronteerd met een niets ontziende crimineel. Terwijl Eva en Ted de achtergronden van de erfenis proberen te achterhalen, heeft de moeder van Eva, internationaal strafrechtadvocate Johanna ter Horst, andere zaken aan haar hoofd. Ze komt bij toeval corruptie op het spoor in een rechtszaak. Mogelijk zijn collega's van haar kantoor hierbij betrokken en Johanna besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Bovendien merkt ze dat de dood van Elisabeth van Dijk niet alleen grote gevolgen heeft gehad voor Ted en haar dochter Eva, maar ook voor een ander belangrijk persoon in haar leven. Wordt het tijd om Eva de waarheid te vertellen? Uit de dode hand wordt voorgelezen door Matthijs ten Kate.
Euro 19.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Vals alarm

Vals alarm
Marelle Boersma

Een scheiding komt in de beste families voor. Maar wat doe je als je kind inzet wordt van een wraakactie van de vader? Janna probeert haar veeleisende baan zo goed mogelijk te combineren met de zorg voor haar dochter Fleur en haar echtgenoot Roderick. In die volgorde. Als Roderick bij een jongere vriendin intrekt, blijkt hij zijn vertrek zorgvuldig te hebben voorbereid. Janna blijft berooid achter. Ze onderneemt een laatste poging om de schade te beperken, maar haalt zich hiermee de woede van haar ex op de hals. Te laat beseft ze dat Roderick haar harder kan raken dan ze ooit had gedacht.
Euro 19.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Virtuele tango

Virtuele tango
Melissa Skaye

Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs van politie Hoorn, staan voor een raadsel. De dader lijkt onzichtbaar en de doodsoorzaak niet te achterhalen. De slachtoffers hebben allen op een advertentie gereageerd, waardoor de recherche haar aandacht richt op de mysterieuze man die zich hierachter schuilhoudt. Maar wat is de betekenis van de zwarte roos die bij elk slachtoffer wordt gevonden? Zodra blijkt dat de vrouwen voor hun dood een date met vermoedelijk dezelfde man hebben gehad, is de recherche van mening dat het hier de dader betreft, of dat er door twee daders onder één hoedje wordt gespeeld. De situatie wordt nog dramatischer als Faith Binet, een meisje van vijftien, verdwijnt. De tijd dringt en de race tegen de klok begint om Faith levend terug te vinden, voordat er nog meer doden vallen... Vituele tango wordt voorgelezen door Peter van Eerdenburg.
Euro 19.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Vrouwenleed

Vrouwenleed
Toos Blokland

Nadat zij een Oscar had gekregen, werd Willeke van Ammelrooy door een Canadese producente benaderd voor een rol in een film over de Japanse interneringskampen in voormalig Nederlands-Indië. De film kwam helaas niet van de grond, maar de actrice had inmiddels al veel research gedaan. Het onderwerp boeide haar mateloos en liet haar niet meer los. Na een interview in een landelijke krant kreeg zij van de toen nog in leven zijnde moeders en de op leeftijd zijnde dochters uit dergelijke kampen materiaal aangeboden. Zo ook dit dagboek van Toos Blokland. Willeke van Ammelrooy: "Zij was 19 toen ze als oudste kind met haar moeder, zusjes en broertjes in het vrouwenjappenkamp terechtkwam. Haar bevindingen schreef zij in dagboekvorm op stukjes papier en verstopte die voor de bezetter, onder meer in haar matras. Het was ten strengste verboden boeken of schrijfgerei te bezitten in het kamp. Als het ontdekt zou worden, dan moesten de moeders daarvoor boeten. De moeder van Toos heeft het nooit geweten. Het is Toos gelukt om tijdens die hele periode haar gedachten op papier te zetten in een beeldende taal die je haar kampleven doet meebeleven. Als er dagen werden overgeslagen, dan voel je dat haar situatie even onhoudbaar moet zijn geweest, alsof daar geen woorden voor waren. Je voelt het leed. Niet veel dagboeken die ter plekke geschreven zijn, zijn bewaard gebleven. Het boek Vrouwenleed is een vrijwel exacte weergave van wat Toos toen heeft opgeschreven. Ze vertelt daarin over haar verantwoordelijkheid als oudste, over haar angst voor de dood, over het gevecht tegen de honger en verslonzing en over haar ontluikende liefde. Ontroerend wrang en poëtisch." Vrouwenleed wordt voorgelezen door Roxana van der Meulen.
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Zucht

Zucht
Rik Raven

Zucht. Een vloek, in de 17e eeuw uitgesproken, die zijn doel voorbij schoot. Jack de Pater was nog bezig zijn zonnebril in zijn binnenzak te stoppen toen hij binnenliep. `Hé, wacht verdomme, waar gaat zij met die kleine naar toe? Richard ging voor hem staan. `Ik herinner me niet dat ik jou hier heb uitgenodigd. De Pater zuchtte geërgerd terwijl hij door het raam boven het aanrecht keek naar de Jeep en zijn motor op de oprijlaan. `Je dacht toch niet dat je me kunt tegenhouden? Ik moet Nell spreken. `Jij vertrekt weer. `Dat zal best, maar nog niet meteen, want ik weet wat er met Nell aan de hand is. In het leven van Richard van de Wal ziet alles er goed uit. Zijn vrouw Jan, eerder lijdend aan een psychose, komt eindelijk weer naar huis. Maar voordat ze thuiskomt, gebeuren er rare dingen. Zo ziet hij zijn dochters bruine ogen van kleur veranderen. Wat te denken als ze hem met blauwe ogen aankijkt en hem vraagt of je leven kunt opzuigen? Jan krijgt een dagdroom, die iets moet betekenen en niets anders dan een visioen kan zijn. Richard vraagt zich af waar het verband zit. Als een merkwaardige kerel, luisterend naar de naam Jack de Pater, claimt hen te kunnen helpen, beginnen de problemen pas echt. Een eeuwenoude vloek heeft Jack en het kleine meisje in zijn greep. Het is aan Richard om het tij te keren. Een opdracht die niet alleen van zijn Japanse moeder komt... Zucht wordt voorgelezen door Alexander Heeren.
Euro 19.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Zusje, dat ben ik

Zusje, dat ben ik
Kaat Roozal

In het luisterboek `Zusje, dat ben ik verwerkte Kaat Roozal veel van haar jeugdherinneringen. Kaat groeide op in de jaren vijftig in Schijndel. Veel van de belevenissen van de kinderen in dit boek zijn authentiek, de personages zijn allemaal verzonnen. Hoofdpersoon Zusje groeit op in een hecht gezin in de Meierij, eind jaren vijftig. Ondanks de armoede is Zusje gelukkig. Onbezorgd geniet zij van het leven met haar tien broers en zussen. Het motto van het gezin is: 'Wie aan een van ons komt, komt aan ons allemaal.' Maar het noodlot slaat toe als haar moeder ziek wordt en zus Loes een geheim blijkt te hebben.
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De Ring

De Ring
Frank De Zanger

Een jonge Russische vrouw werkt in St. Petersburg als call girl om de eindjes aan elkaar te knopen. Een buitenlandse architect duikt op in haar leven en maakt dat nog gecompliceerder dan het al is. Zij krijgt een geschenk dat haar leven op zijn kop zet en het een totaal andere wending geeft. Een ring speelt in het geheel een grote rol een ring als symbool voor vriendschap, geluk, vertrouwen, en persoonlijk initiatief. De novelle `De Ring speelt in het decor van St. Petersburg, de oude tsarenstad met zijn paleizen, kanalen en boulevards, met zijn trotse inwoners, maar ook met zijn verborgen armoede.
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Slecht bevallen

Slecht bevallen
Stiny Huizing

Na een mensonterende bevalling in 1982 behoudt Rosa chronische pijnen en beperkingen
Euro 11.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Wraakzucht

Wraakzucht
Bianca Kruger

New York wordt in zijn greep gehouden door een moordenaar die zich richt op jonge kinderen, die hij mishandelt en niet veel later vermoordt. Als hij voor de zoveelste keer toeslaat, wordt Mark op de zaak gezet, waarna deze al snel een verrassende wending neemt. Terwijl Mark probeert uit te zoeken wat er precies aan de hand is, krijgt hij berichtjes van iemand die zweert wraak op hem te willen nemen. Mark heeft geen idee hoe serieus die briefjes zijn en wie er achter zit, maar er kon weleens veel meer op het spel staan als hij er niet zo snel mogelijk achter komt
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Slubber in het bos

Slubber in het bos
Marja van Vonno

Slubber is een Stoffer. Hij spint kinderdromen van huisstof. Als het huis te schoon is heeft hij niets te doen. Dus gaat hij met zijn elfenvrienden op stap. Per zonnestraal reist hij naar het bos.
Euro 8.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De schat van aardenburg

De schat van aardenburg
Aad Vlag

Een spannend luisterboek vol avonturen voor kinderen van 10-12 jaar, ook ideaal als voorleesboek. Bas is een aardige jongen die veel computerspelletjes speelt. Als hij bij zijn neef in een molen gaat logeren heeft hij daar niet veel zin in. Toch vindt hij het wel leuk, zeker als hij met zijn neef Stijn een echte schatkaart vindt. De schat ligt echter in een eng spookhuis waar ook nog een paar boeven rondzwerven. Zullen de jongens de boeven te slim af zijn en zal dan eindelijk de schat gevonden worden?
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De eieren van de keizer

De eieren van de keizer
Han Peeters

Kunsthistorisch wetenschapper, Emile van Straten, gaat in opdracht van president Poetin op zoek naar negen verloren Fabergé-eieren. Hij vindt er één, maar het blijkt een duplicaat te zijn. Als gevolg gaat zijn reputatie aan diggelen. Het brengt hem aan de rand van de financiële afgrond. Dan vindt hij een spoor dat leidt naar de acht overige fabuleuze en zeer waardevolle kunstwerken. Wanhopig bijt hij zich vast in wetenschappelijke aanwijzingen en zoekt zijn toevlucht in de tarot. Sporen leiden terug naar de Tweede Wereldoorlog.
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Vliegeren en andere voorleesverhalen

Vliegeren en andere voorleesverhalen
Dubelaar Thea

Versjes, sprookjes, verhalen, gesprekken, fabels je vindt ze allemaal in dit heerlijke luisterboek van Thea Dubelaar.
Euro 10.45


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Ontworteling

Ontworteling
Marion Altena

Wie heerst over wie in chatcontact? En wat is er aan leugens en geheimen geoorloofd om de ander, op afstand en zonder stem of gezicht, in de macht te krijgen? Waar eindigt gezonde interesse en begint waanzin?
Euro 21.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Het geheim van de spinnenvrouw

Het geheim van de spinnenvrouw
Henny Fortuin

Het geheim van de Spinnenvrouw is een spannend MP3-luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen. De oude koning heeft voorspeld: het derde kind zal heersen over de Heemlanden. Wanneer koningin Regina haar derde kind verwacht, vreest zij dat haar broers hun recht op de troon niet goedschiks zullen afstaan. Zij roept de hulp in van hogere machten, die ieder hun eigen belangen hebben bij het machtsspel dat ontstaat. De strijd om de troon ontbrandt. Intriges, machtsmisbruik en tovenarij; geen middel wordt geschuwd. De tweedeling tussen goed en kwaad vervaagt. De dwerg Bann, de spinnenvrouw Birõg, de heks Mistral en de minstreel Oisin vertellen elk hun deel van het verhaal, dat zich ontvouwt tot een meeslepend koningsdrama, onherroepelijk en onontkoombaar.
Euro 14.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  

1 2 Volgende