Verwachte titels

 | 

Non-fictie informatief/professioneel

 | 

Non-fictie informatief/professioneel algemeenDating guide shemales

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 5.00


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
De ramp Trump
Yannick OttoyEPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het KLEINTJE schoolalfabetOnderwijs is het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen. - Nelson Mandela Volwassenen praten er al tijden over, maar wie weet het best wat goed is voor de schoolgaande kinderen? Juist, de kinderen zelf! In deze speciale en unieke uitgave van de Alfabetboeken krijgen ruim 60 jonge meemakers uit het hele land, in de leeftijd van 9 tot 13 jaar, het podium. Zij delen hun ontroerende, grappige, boeiende en bovenal waardevolle verhalen over school en onderwijs in woord en beeld. Van rekenen tot thuisonderwijs, van dyslexie tot juf & meester, van huiswerk tot pesten. Alles wat volgens deze jonge 'deskundigen' op school gebeurt, wordt besproken in dit boek. En als toegift geven meer dan 20 bekende Nederlanders antwoord op vragen over school, die zijn gesteld door de jonge meemakers. Lees en beleef het onderwijs van nu, door de ogen van de kinderen van nu. Het KLEINTJE Schoolalfabet is van A tot Z het meest complete en inspirerende boek over onderwijs van 2017.    Ons goede doel! Omdat uitgeverij De Alfabetboeken lezen en schrijven onder de jeugd wil stimuleren gaat een deel verkoopopbrengst van Het KLEINTJE Schoolalfabet naar het goede doel. Het goede doel waarvoor wij met veel plezier hebben gekozen, is de stichting Lezen & Schrijven. Dit gezien het geweldige werk dat deze stichting verricht om laaggeletterdheid in Nederland te voorkomen.  ;

EPUB versie: ePub 2


Euro 6.95


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Omgaan met problematisch gedrag

Omgaan met problematisch gedrag
Theo Hazelhof

mgaan met problematisch gedrag Een handleiding voor de basispolitiezorg De politie wordt regelmatig geconfronteerd met mensen die problematisch gedrag vertonen als gevolg van een psychische ziekte. Uit interviews blijkt dat politieagenten het moeilijk vinden om het gedrag van deze mensen te sturen. De basis kenmerken over psychiatrische ziekten zijn vaak ontoereikend. Om de basispolitiezorg te ondersteunen bij het omgaan met problematisch gedrag is deze handleiding ontwikkeld. De auteurs beschrijven het ziektebeeld van psychiatrische ziekten als psychosen en schizofrenie, het delier, stemmingsstoornissen, angststoornissen, paranoïdie, impulsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Zij leggen helder uit hoe mensen die lijden aan dit ziektebeeld ermee om trachten te gaan en welk probleemgedrag zij kunnen vertonen. Er is een handig stappenplan opgenomen waarin systematisch is aangegeven hoe je mensen die problematisch gedrag vertonen het best kunt benaderen. Theo Hazelhof is psycholoog en docent psychologie. Tejo Verdonschot is psychiatrisch verpleegkundige en werkt al 37 jaar binnen de GGZ Eindhoven en de Kempen, waarvan ruim 10 jaar op de spoedeisende psychiatrie/crisisdienst.

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 29.95


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal