Verwachte titels

 | 

Zwangerschap en opvoeding

 | 

Opvoeding van kinderen en jongerenDe opvoeders
Stine Jensen

Talloze boeken en opvoedgoeroes schetsen een spookbeeld: we zijn geneigd onze kinderen te veel te verwennen. Een generatie verwende prinsessen en kleine keizers groeit op zonder manieren. Het getwijfel van de hedendaagse ouder leidt tot een nieuwe opvoedcrisis in de samenleving: het zogenaamde 'schippersyndroom'.
Frank Meester en Stine Jensen reiken een filosofisch handvat aan voor de geplaagde ouder. Welke relevante inzichten kun je van grote denkers opsteken?


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
MIJN KIND & DYSLEXIE
Rietje Krijnen

Mijn kind & dyslexie is een handzaam en overzichtelijk boek speciaal voor ouders die te horen hebben gekregen dat hun kind dyslectisch is.Hoe kun je jouw kind met dyslexie het beste begeleiden? Wat mag je van de school verwachten en wat kun je thuis doen? Hoe kom je aan een dyslexie-verklaring? Bestaan er boekendie kinderen met dyslexie w:l leuk vinden om te lezen? Hoe ziet een dyslexie-behandeling er eigenlijk uit en hoe regel je dat allemaal met de zorgverzekering? In dit boek vind je antwoorden op deze (en nog veel meer!) vragen.In korte stukjes tekst, met veel foto's, tips, weetjes, cartoons en interviews. ;

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
MIJN KIND LEERT LEZEN
Marion van der Meulen

In groep 3 leren alle kinderen lezen. Hoe dat gebeurt, lees je in dit boek. Je neemt een kijkje in de klas, maakt kennis met de lesmaterialen :n ervaart zelf weer hoe lastig het leren lezen kan zijn.Daarnaast krijg je tal van tips hoeje thuis de leesontwikkeling van je kind kunt ondersteunen.Ook krijg je informatie over de ontwikkeling die je kind heeft doorgemaakt in de jaren voorafgaand aan het leren lezen en hoe het verdergaat vanaf groep 4.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal