Verwachte titels

 | 

Zwangerschap en opvoeding

 | 

Opvoeding van kinderen en jongerenDe kleine koning(in)
José Sagasser

De kleine koning(in) van José Sagasser, is het ideale boek voor ouders om hun kind te leren begrijpen, en om het lastige peutergedrag aan te kunnen pakken. Alle ouders krijgen ermee te maken: de peuterpuberteit. Peuters die driftbuien krijgen - liefst in de supermarkt -, peuters die eindeloos drammen om hun zin te krijgen en peuters die bijten, slaan, niet eten, niet slapen. Daar word je als ouder knap onzeker van. Een welkome heruitgave dus, voor alle wanhopige ouders.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Mama is ook maar een mens
Suus Ruis

Mama is ook maar een mens van Suus Ruis en Phaedra Werkhoven is de ultieme gids voor moeders die ook nog vrouw zijn. Als moeder word je continu voor keuzes gesteld. En door de brij aan meningen kun je behoorlijk vastlopen. Klaar met dat moedergemuts: Suus en Pheadra leggen uit hoe het moet! Scherp maar met een knipoog geven zij hun ongezouten mening over de trends op het gebied van opvoeding, mannen, relaties, werk en beauty.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
MIJN KIND & DYSLEXIE
Rietje Krijnen

Mijn kind & dyslexie is een handzaam en overzichtelijk boek speciaal voor ouders die te horen hebben gekregen dat hun kind dyslectisch is.Hoe kun je jouw kind met dyslexie het beste begeleiden? Wat mag je van de school verwachten en wat kun je thuis doen? Hoe kom je aan een dyslexie-verklaring? Bestaan er boekendie kinderen met dyslexie w:l leuk vinden om te lezen? Hoe ziet een dyslexie-behandeling er eigenlijk uit en hoe regel je dat allemaal met de zorgverzekering? In dit boek vind je antwoorden op deze (en nog veel meer!) vragen.In korte stukjes tekst, met veel foto's, tips, weetjes, cartoons en interviews. ;

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
MIJN KIND LEERT LEZEN
Marion van der Meulen

In groep 3 leren alle kinderen lezen. Hoe dat gebeurt, lees je in dit boek. Je neemt een kijkje in de klas, maakt kennis met de lesmaterialen :n ervaart zelf weer hoe lastig het leren lezen kan zijn.Daarnaast krijg je tal van tips hoeje thuis de leesontwikkeling van je kind kunt ondersteunen.Ook krijg je informatie over de ontwikkeling die je kind heeft doorgemaakt in de jaren voorafgaand aan het leren lezen en hoe het verdergaat vanaf groep 4.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Mindful opvoeden in een druk bestaan
Susan Bögels

Psychotherapeut Susan Bögels schreef met Aandachtig ouderschap een praktische gids voor mindful ouderschap. Soms lijkt het ouderschap vooral uit een eindeloze todolijst te bestaan: je kinderen ophalen van de crèche of van school, ze naar de sportclub brengen, een oppas regelen, ze in bad doen en naar bed brengen. Vaak voel je je als ouder gevangen in een korset van taken die je moet afwerken, zonder echt van je kind te kunnen genieten. Psychotherapeut Susan Bögels is de grondlegger van de methode Mindful Parenting en geeft al jaren cursussen daarin. In Aandachtig ouderschap deelt zij voor het eerst haar methode met een breed publiek, waarbij ze ook put uit haar eigen ervaringen als moeder en als kind. Op toegankelijke wijze toont Bögels hoe je een balans kunt vinden tussen de doe- en de zijn-modus in de omgang met je kinderen, hoe je om kunt gaan met stress, ruzie en schuldgevoel en hoe je op een eenvoudige manier bewuste en onbevooroordeelde aandacht kunt cultiveren. De combinatie van theorie en oefeningen die makkelijk in de dagelijkse praktijk zijn in te passen, maakt dit boek tot een ideale cursus mindful ouderschap.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal