e-books

 | 

Pockets

 | 

Pockets non-fictieBevallen en opstaan

Bevallen en opstaan
Jetske Spanjer

Opnieuw geheel herzien is hier de 32e druk van Bevallen en opstaan, het handboek over zwangerschap waarvan er inmiddels honderdduizenden zijn verkocht.Bevallen en opstaan heeft zich een blijvende plaats verworven als handboek voor zwangere vrouwen en hun partners, maar ook voor verloskundigen, artsen en kraamverzorgers. Het beschrijft alle fasen van de zwangerschap, de verschillende manieren van bevallen, de voor- en nadelen van thuis- en ziekenhuis- bevallingen, de voorbereidingen daarop en de mogelijke complicaties. Verder geeft het een goed beeld van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten, zoals het krijgen van kinderen op latere leeftijd, borstvoeding en milieuvervuiling, de combinatie kinderen/carrière, en seks tijdens de zwangerschap.Bevallen en opstaan blijft ook voor de nieuwe generatie vrouwen en mannen een onmisbare steun in een van de belangrijkste periodes van hun leven.

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Eeuwelingen

Eeuwelingen
Steffie van den Oord

Ze zijn honderd. En ouder. Ze overleefden de Spaanse griep, de crisisjaren en twee wereldoorlogen. Ze luisterden naar Troelstra's revolutionaire redevoering of zongen het kroningslied van Wilhelmina in 1898. En ze kunnen het nog navertellen. Nederland telt bijna elfhonderd mensen van honderd en ouder. Hun dagelijkse bestaan veranderde radicaal met de intrede van de stofzuiger, de automobiel, en het wonder van het 'nieuwe licht'. Alles veranderde, maar zij bleven 'gewoon doorademen' zoals de hoogbejaarden het nuchter uitdrukken. Is hun kalmte en vastberaden optimisme het recept om honderd te worden? In Eeuwelingen wordt in tweeëntwintig persoonlijke geschiedenissen de twintigste eeuw geportretteerd.

EPUB versie: ePub 2


Euro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
New creative class and brief lives

New creative class and brief lives
Chantal Ruisseau

'New Creative Class and Brief Lives' is the biography of a British pilot and writer. In the early nineties he flew for Cathay Pacific Airways, flying their Boeing 747-400 from Hong Kong to all cosmopolitan cities worldwide. For 30 years he combined a successful career as a pilot with a modest writers vocation. From 1967 to 1997 he wrote long interesting letters to the home front. This biography is chiefly a bundling of quotations from the letters written to and between an international group of travel loving pen friends. With mutual consent from all those involved biographer Chantal Ruisseau decided to digitalise most of all letters.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Tot hier heeft de Heer ons geholpen

Tot hier heeft de Heer ons geholpen
Herman Vuijsje

Een beknopte geschiedenis van onze verhouding tot godsdienst en moraal, en een speurtocht naar nieuwe beelden van God, de bovennatuurlijke wereld en ons eigen hiernamaals. Tot hier heeft de Heer ons geholpen is een beknopte geschiedenis van onze verhouding tot godsdienst en moraal, maar ook een speurtocht naar nieuwe beelden van God, de bovennatuurlijke wereld en ons eigen hiernamaals. Eén vraag staat daarbij voorop: wat hebben we aan die beelden voor ons goede gedrag?

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Typisch Nederlands

Typisch Nederlands
Herman Vuijsje

Toen prinses Maxima meldde dat de Nederlander niet bestaat was het land te klein en moest de minister-president spitsroeden lopen. Een onbegrijpelijke opwinding, want Hare Koninklijke Hoogheid had volkomen gelijk. De Nederlandse identiteit is een grabbelton waaruit ieder het zijne oppikt. Typisch Nederlands biedt daarbij een vrolijke catalogus. Zoek uw favoriete en minder geliefde nationale trekjes en zet uw hoogstpersoonlijke Nederlandse identiteit in elkaar.

EPUB versie: ePub 2


Euro 5.49


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Vlucht uit het land van de vrijheid

Vlucht uit het land van de vrijheid
Anna Meijerink

In 1984 werd Anna Meijerink door haar vader naar een afgelegen plaatsje in Missouri (VS) gestuurd. Ze werd uitgehuwelijkt aan de zoon van Abraham Wotherspoon, de leider van een sekte en de intellectueel leider en inspirator van de rechts-extremistische 'Christian Identity' beweging. In deze memoires vertelt Anna hoe zij bij de sekte terechtkwam, hoe het er daar aan toe ging en hoe zij steeds verder wegzonk in een ellendig leven. Ze kreeg in tien jaar zeven kinderen, werd langdurig mishandeld en had geen eigen leven. Haar kinderen werden seksueel misbruikt. Dankzij haar intelligentie en slagvaardigheid wist ze een paar jaar geleden te ontsnappen. Ze vluchtte met haar kinderen naar Nederland.'

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Het einde van een gewoonte

Het einde van een gewoonte
Peter Kamphorst

Terugkijkend kon hij alleen maar concluderen dat hij diegene was die zich met steeds grotere verachting voor het leven in het ongeluk had gestort. Zeven lange jaren had hij zich vastgeketend in de kerkers van zijn hart met als ijzeren schakels zijn gokverslaving. Tijdens dat proces vervreemdde hij van sommige vrienden, zijn geliefden en zijn ouders. Nu was het tijd, met de moed der wanhoop raapte hij zichzelf bijeen terwijl hij uit elkaar viel. Dit boek verhaalt over de val in zijn verslaving en de moeizame klim terug naar het mens-zijn. Een verhaal van hoop en verdriet.

EPUB versie: ePub 2


Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloadenAantal