Verwachte titels

 | 

Populaire fictie

 | 

Populaire fictie algemeenDe Gloed
Catherine Wheels

Rond een appartementsgebouw hangt 's avonds een vreemde gloed. Niemand van de bewoners stelt dit verschijnsel in vraag. Het is er overigens goed wonen, dus waarom zouden ze? De huisbewaarder is een vreemde man. Bij momenten lijkt hij wel onzichtbaar...Hij kent de verhalen achter alle huurders en lijkt over hen te waken, of is dit slechts een illusie?

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Eigen kweek (e-boek - ePub-formaat)
Wim Chielens

Een hilarisch boek bij de topserie Eigen Kweek Eigen kweek. De wonderjaren neemt de lezer mee naar het midden van de jaren 80. Die periode stond de Westhoek op zijn kop. In mei 1985 kwam de paus naar Ieper, in 1986 zorgde de kernramp in Tsjernobyl ervoor dat niemand nog groenten of aardappelen durfde te eten. Het openluchtzwembad op de Rodeberg groeide uit tot een legendarische plek waar jongeren uit heel Vlaanderen de liefde zagen ontluiken. In de zomer van 1985 proeven ook Frank en Chantal voor het eerst echt van het leven én van elkaar. Maar in dat jaar wil Frank ook voor het eerst copiloot in de Rally van Ieper worden, terwijl Chantal, dochter van rabiate hippies, zich datzelfde jaar zal aansluiten bij de extreme tegenstanders van de Rally, de Rallybusters, die de Rally gaan saboteren. Ook het West-Vlaams en het steenkolenengels leidt natuurlijk tot hilarische situaties.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 15.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Portret van een vriendschap
Rik Mets

Paul, een voormalige student Geschiedenis, is ziek. Terwijl de kanker zijn lichaam langzaam verteert, ontstaat zijn vriendschap met Peter, die officieel studeert, maar daar in de praktijk weinig van laat merken. Samen bezoeken ze de Utrechtse cafés en converseren en discussiëren daar over het leven, over kanker, over de liefde en over God. Waar Paul zijn rust vindt in kalme religiositeit, zoekt Peter het in hard atheïsme. Hun band is gebaseerd op dit conflict. Een conflict dat met regelmaat heftig oploopt, zeker als Pauls ziekte verergert. Gebaseerd op en geïnspireerd door eigen ervaring geeft deze novelle twee manieren van het omgaan met een ernstige ziekte. Is er een ultieme manier? ‘Met dit boek hoop ik te laten zien hoe het is om iemand in je naaste omgeving te zien aftakelen en bied ik de lezer twee manieren, twee uitersten, om ermee om te gaan, zonder te pretenderen dat één van beide manieren te verkiezen is boven de ander.’ Rik Mets

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 6.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Thuisland
Gilbert Morris

De veertienjarige Lanie Belle Freeman uit Fairhope, Arkansas, heeft prachtige toekomstdromen. Ze is gelukkig op de plek waar ze woont en ze droomt ervan om te studeren en schrijfster te worden. Het leven lacht haar toe. En nu haar vader een nieuwe zaak begint en haar moeder haar vijfde kindje verwacht, lijkt het leven alleen nog maar mooier te worden. Maar haar moeder is minder sterk dan verwacht en het zal enige tijd duren voor haar vader zijn schuld aan de bank heeft afbetaald. Wanneer onverwachte gebeurtenissen het gezin treffen, staat Lanie er alleen voor. Het is aan haar om het gezin bij elkaar te houden en het oude familiebezit, hun thuisland, veilig te stellen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Van Sydney naar Tonga
Margaret Reeson

Australië, begin 19e eeuw. Mary Hassall groeit op in een gezin van negen kinderen. Haar vader en moeder zijn als zendelingen vanuit Londen in Australië terechtgekomen. Mary ontmoet Walter Lawry, een vrijgezelle methodistenpredikant uit Cornwall, die ook als zendeling naar Australië is gegaan. Onder zijn vurige prediking wordt Mary diep geraakt door het Woord van God - het beginpunt van een heel nieuw leven. Van jongs af aan houdt Mary een dagboek bij, waarin zij openhartig vertelt over haar jeugd, haar geloof, haar kennismaking en huwelijk met Walter én over hoe zij samen met Walter als zendelingen in het verre, heidense Tonga pionieren. Van Sydney naar Tonga is daarom een boeiend en indringend tijdsverslag van zending naar verre landen over zee. Mary's dagboek is aangevuld met fragmenten uit brieven van Mary zelf, haar man Walter en haar oudste broer Thomas. Zo kan de lezer het boeiende en roerige leven van Mary als jong meisje, predikantsvrouw, moeder en zendelinge van heel dichtbij meebeleven.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal