e-books

 | 

Informatica

 | 

ProgrammeertalenHTML & CSS

HTML & CSS
Jon Duckett

DIT BOEK IS VOOR Ontwerpers en programmeurs Online redacteuren en auteurs Marketing- en webwinkelmedewerkers Bloggers en hobbyisten JE LEERT HOE JE HTML5 en CSS3 schrijft Paginas en hele websites structureert Afbeeldingen, audio en video voorbereidt Typografie en lay-out bepaalt ONLINE ONDERSTEUNING Codevoorbeelden zijn beschikbaar op: http://www.htmlandcssbook.com Plus videodemonstraties en instructies Referentiegereedschappen Een bron van inspiratie voor iedereen die met webdesign bezig is of ermee aan de slag wil gaan! Dit is een leukere manier om HTML en CSS te leren. Of je nou vanuit het niets een website wilt ontwerpen en bouwen of meer invloed op een bestaande site wilt hebben, met dit boek kun je aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke inhoud voor het web maken. Code kan er soms intimiderend uitzien, maar sla het boek eens open en je zult zien dat dit boek compleet anders is dan andere boeken over programmeren. Op elke pagina wordt op eenvoudige en visuele wij¬ze een nieuw onderwerp geïntroduceerd met heldere uitleg en hapklare codevoorbeelden. Ook vind je praktische informatie over hoe je je paginas zo ontwerpt en organiseert dat je websites maakt die er fantastisch uitzien en gemakkelijk te gebruiken zijn. Voor dit boek is geen ervaring vereist! JON DUCKETT ontwerpt en bouwt al veertien jaar websites. Hij heeft zowel met kleine beginnende bedrijfjes als met grote merken gewerkt en heeft veel boeken over webdesign, programmeren, usability en toegankelijkheid geschreven.
Euro 24.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
PHP en MySQL  / 2e editie

PHP en MySQL / 2e editie
Ghica van Emde Boas

PHP en MySQL zijn bijna net zo onafscheidelijk als HTML en CSS, en vrijwel onmisbaar voor databasegestuurde websites. Dit boek bespreekt de basisbeginselen van PHP en MySQL, besteedt aandacht aan effectieve ontwikkelmethoden en barst van de nuttige tips en voorbeeldtoepassingen. Deze nieuwe, geheel herziene editie is helemaal geactualiseerd voor PHP 5.3 of later en MySQL 5. Een greep uit de inhoud: - Ontwikkelomgevingen - Controlestructuren, functies, klassen en objecten - Formulieren en validatie van invoer - Databases, SQL, communicatie met PHP en bescherming tegen SQL-injectie - Gereedschap voor webtoepassingen, sessies Ghica van Emde Boas heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van software. Ze werkte 30 jaar in dienst van IBM met als specialiteiten softwarearchitectuur, relationele databases en grote Java-frameworks. De laatste jaren richt ze zich op toepassingen voor kleinere organisaties, en was ze onder meer betrokken bij een omvangrijk PHP/MysQL/Oracle-project voor het ROC-Eindhoven. Ieder boek in deze serie behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. Deze serie onderscheidt zich door de oefeningen, het gebruik van kleur en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs, dus u leert van een expert.


geen inkijk exemplaar beschikbaar

Euro 18.49


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Programmeren voor Dummies
Wallace Wang

Durf jij de uitdaging aan? Met deze volledig bijgewerkte editie van 'Programmeren voor Dummies' leer je op een vlotte manier programma's schrijven die probleemloos werken onder Windows, Mac OS en Linux. Maak kennis met de verschillende programmeertalen, bedenk een goed ontwerp en verdiep je in de belangrijkste bouwstenen van programma's. Het boek besteedt ook aandacht aan programmeren voor tablets en smartphones. Wallace Wang heeft meer dan 2,3 miljoen verkochte Voor Dummies-boeken op zijn naam staan. Daarnaast heeft hij veel lol als stand-upcomedian en met zijn eigen radioprogramma.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 23.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
VBA voor Dummies / 5

VBA voor Dummies / 5
John Paul Mueller

Ben jij ook zon controlfreak en wil je graag dat je computer precies doet wat jij wilt? Dan is dit het boek voor jou! VBA voor Dummies legt je op een begrijpelijke en humoristische manier uit hoe je je computer nieuwe dingen laat doen. Leer hoe je werkt met de VBA-editor, snel een programmaatje schrijft, fouten opspoort,communiceert met de gebruiker en het allermooiste: programmeert voor Office 2007!

EPUB versie: ePub 2


Euro 23.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal