e-books

 | 

Regionalia

 | 

Regionale cultuurDoor en door Milaan

Door en door Milaan
Sarah Breimer

Door & door Milaan  Door & door Milaan voert je weg van de gebaande paden en neemt je mee naar het Milaan zoals het werkelijk is. Naar de kleurrijke binnenplaatsen, de werkplaatsen van operahuis La Scala, het mooiste designmuseum, het favoriete Madonnabeeld van de Milanezen en de ontspannen sfeer langs de oude kanalen.    De levendige verhalen van Sarah Breimer, die Milaan intensief verkende, en de schitterende foto s van reisfotografe Marina Goudsblom schetsen deze verrassende Italiaanse stad zoals je haar nog niet eerder zag.  Achter in het boek vind je een plattegrond en de Yellow Pages, een katern boordevol informatie en tips voor als je zelf op stap wilt gaan.   Sfeervolle verhalen, oogstrelende fotografie en insidertips. Een heerlijk bladerboek én reisgids voor wie het ware Milaan wil ontdekken.;

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Friese Schatkamers

Friese SchatkamersEr op uit door Friesland Een bezoek aan Friesland gepland deze zomer? Dan is deze gids onmisbaar op je iPhone of PDA. Bijna 120 musea en oudheidkamers staan in deze gids, die nu uitkomt in een handig eBook formaat. Friese Schatkamers is een must voor iedere kunst- en cultuurliefhebber. Eenvoudig ingedeeld op gemeente en plaats. Dus ben je in de buurt, plan dan een bezoek aan een van de schatkamers van Fryslân! Inclusief adres, openingstijden en entreeprijzen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 4.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Languedoc, Cevennen en Tarn

Languedoc, Cevennen en Tarn
Hans Pijnenburg

Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. De Languedoc heeft zoveel meer te bieden dan de Côte dAzur. Naast de kust met de brede stranden, wilde paarden en roze flamingos is ook de Tarn een must see. Verbaas je over de spectaculaire natuur van de Gorges du Tarn, de ruige Cevennen en de katharenkastelen. Vergeet ook het Canal du Midi, het grootste wijngebied ter wereld én het nieuwste wereldwonder niet: het immense viaduct van Milau. In deze gids neemt Hans Pijnenburg de lezer mee langs authentieke steden, prachtige natuurgebieden en een verrassend gevarieerd landschap. Door deze unieke combinatie van natuur, cultuur, historie en ontspanning is de Languedoc een ideaal gebied om (met het gezin) heen te gaan.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Normandië en Bretagne
Joke Radius

Talloze bezoekers zijn zo enthousiast over Normandië en Bretagne dat zij er telkens naar terugkeren, en terecht. De mooie natuur, zowel langs de schitterende kusten als landinwaarts, biedt naast allerlei vertier ook heerlijke rust. Het binnenland heeft geheimzinnige bossen, ruige heuveltoppen, golvende weilanden en ook meren en een uitgebreid net aan waterwegen waar de toerist naar hartenlust kan varen. Dan zijn er de prachtige kathedralen: die van Rouen is een van de hoogtepunten van de Franse gotiek. Ook de Bretonse calvaires mogen niet worden overgeslagen. Vergeet ten slotte de culinaire geneugten niet: de vis-, schaalen schelpdierschotels zijn wereldberoemd en de crêpes, de cider, de wijn en de kazen zijn evenmin te versmaden. Joke Radius was docente Frans en werkt nu als vertaler en reisjournalist. Zij reist graag en vaak naar Frankrijk en heeft het land zowel per auto als per fiets doorkruist.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Normandië en Bretagne
Joke Radius

Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Talloze bezoekers zijn zo enthousiast over Normandië en Bretagne dat zij er telkens weer naar terugkeren, en terecht. Veel schilders hebben de prachtige luchten boven zonovergoten landschappen vastgelegd. En bij donker weer zijn het de jagende wolken en de woeste zee die blijven boeien. De mooie natuur van Normandië en Bretagne, zowel langs de schitterende kusten als landinwaarts, biedt naast heerlijke rust ook allerlei vertier. Het binnenland heeft geheimzinnige bossen, ruige heuveltoppen, golvende weilanden, talloze appelboomgaarden, maar ook meren en een uitgebreid net van waterwegen waar de toerist naar hartenlust kan varen. Dan zijn er de prachtige kathedralen: die van Rouen is een van de hoogtepunten van de Franse gotiek. Al deze hoogtepunten zijn te vinden in de gids Normandië en Bretagne.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Slovenië

Slovenië
Guido Derksen

Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's Slovenië, gelegen aan de zonnige zuidzijde van de Alpen, mag zich de laatste jaren verheugen in de warme belangstelling van Nederlandse en Belgische vakantiegangers. Het land heeft zich na de onafhankelijkheid in 1991 in snel tempo ontwikkeld tot een welvarend Midden-Europees land. Sinds 2004 is Slovenië lid van de Europese Unie; de eerste helft van 2008 was dit land zelfs EU-voorzitter. Slovenië heeft de reiziger veel meer te bieden dan veel mensen denken. Zo kun je er de grillige pieken van de Julische Alpen tegenkomen, maar ook ongerepte bergketens als de Kocevski Rog en het Pohorjemassief. Als extraatje ligt onder de Julische Alpen het klassieke Karstgebied, waar je een veelheid aan bijzondere landschappelijke verschijnselen en mysterieuze grottenstelsels kunt ontdekken. Tussen bergketens en heuvelruggen door liggen uitgestrekte bossen, pastorale landbouwgebieden en verstilde meren, waaronder het befaamde meer van Bled. Het land is welhaast bezaaid met kastelen, kerken en kloosters en in het binnenland is een groot aantal kuuroorden te bezoeken. Slovenië kent ook interessante steden met mooie historische kernen, bijvoorbeeld langs de kuststrook. De hoofdstad van Slovenië is Ljubljana, nu een elegante cultuurstad, waarin tal van oude gebouwen en stadsdelen fraai zijn gerestaureerd.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal  
Normandië en Bretagne

Normandië en Bretagne
Joke Radius

Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's Talloze bezoekers zijn zo enthousiast over Normandië en Bretagne dat zij er telkens weer naar terugkeren, en terecht. Veel schilders hebben de prachtige luchten boven zonovergoten landschappen vastgelegd. En bij donker weer zijn het de jagende wolken en de woeste zee die blijven boeien. De mooie natuur, zowel langs de schitterende kusten als landinwaarts, biedt naast heerlijke rust ook allerlei vertier. Het binnenland heeft geheimzinnige bossen, ruige heuveltoppen, golvende weilanden, talloze appelboomgaarden, maar ook meren en een uitgebreid net van waterwegen waar de toerist naar hartenlust kan varen. Voor de fietser is er het netwerk van voies vertes, veelal over jaagpaden en voormalige spoorlijnen. Dan zijn er de prachtige kathedralen: die van Rouen is een van de hoogtepunten van de Franse gotiek. ook de Bretonse calvaires, met hun dikwijls ontroerende beeldengroepen, mogen niet worden overgeslagen. En vergeet ten slotte vooral niet de culinaire geneugten: de vis-, schaal- en schelpdierschotels zijn wereldberoemd en de crêpes, de cider, de wijn en de kazen zijn evenmin te versmaden. Kortom, in Normandië en Bretagne komt elk type vakantieganger aan zijn trekken.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Direct te downloadenAantal