Verwachte titels

 | 

Kinderboeken

 | 

Speel- en leerboeken (< 12 jaar)Kidsweek feiten en fabels - dierenVermakelijke én inspirerende feiten en fabels

Een van de leukste rubrieken uit Kidsweek nu in boekvorm!

Dit nieuwe type Kidsweek-boek met zowel thematisch geordende fabels als feitjes uit de krant is een perfecte voortzetting van de succesvolle moppenboekenreeks. Kinderen vinden bizarre feitjes en gekke fabeltjes over dieren altijd leuk! Niet voor niets is dit sinds jaar en dag een van de populairste rubrieken in Kidsweek, al ruim 10 jaar dé weekkrant is voor kinderen vanaf 7 jaar.
  • In dezelfde vormgeving als de Kidsweek-moppenboekjes
  • Frisse uitvoering op broekzakformaat


EPUB versie: ePub 2


Euro 3.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Omdenken doe je zo
Berthold Gunster

Om te kunnen omdenken moet je zowel creatief zijn als logisch kunnen nadenken. Jonge kinderen lijken het creatieve deel intuïtief te beheersen. Ze maken ‘denkfouten’ die uiteindelijk tot nieuwe mogelijkheden kunnen leiden. Op een bepaalde leeftijd gaan ze zich echter beseffen dat er ‘foute’ antwoorden zijn en raken ze dat vermogen kwijt. Dit boek leert kinderen hun uitzonderlijke creativiteit te behouden en te combineren met volwassen logica.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Vos en Haas doeboek (E-boek - ePub-formaat)

Vos en Haas doeboek (E-boek - ePub-formaat)
Sylvia Vanden Heede

Leer samen met Vos en Haas spelen met letters en woorden Neem potloden en stiften en ga samen met Vos en Haas aan de slag in dit kleurrijke doeboek Op een vrolijke en speelse manier leren jonge kinderen nieuwe vaardigheden die hen voorbereiden op het eerste leerjaar. - Breng Vos door het doolhof bij de koek. - Teken strepen op het truitje van Rob en stippen op het truitje van Vos. - Teken 10 vlaggetjes aan de lijn en 6 kaarsjes op de taart. - Kleur alle voorwerpen die met de letter H beginnen. - Zoek de letters van het woord HAAS.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal