Luisterboeken

 | 

Kinderboeken

 | 

Verhalen en sprookjesDe gelaarsde kat

De gelaarsde kat
Charles Perrault

De Franse schrijver Charles Perrault bewerkte een aantal oude verhalen uit de Franse en Italiaanse literatuur en publiceerde ze onder de titel Sprookjes van Moeder de Gans. In Perraults versie bleven ze wereldberoemd tot op de dag van vandaag. De zes bekendste zijn: Blauwbaard, De gelaarsde kat, Klein Duimpje, Assepoester, De feeën en De dwaze wensen. Ze worden op deze cd reuze spannend voorgelezen door dichteres Anne Vegter.
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
De rode schoentjes en vier andere sprookjes
H.C. Andersen

De rode schoentjes, Het meisje met de zwavelstokjes, De nieuwe kleren van de keizer, De wilde zwanen, De prinses op de erwt: wie kent ze niet, uit tekenfilms of navertellingen, deze vijf onvergetelijke sprookjes? Marjoleine de Vos leest de originele verhalen van de grote Deense schrijver Hans Christian Andersen. Zeker niet alleen voor kinderen ontroerend, wijs, en verrassend geestig...
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal  
Roodkapje en vijf andere sprookjes

Roodkapje en vijf andere sprookjes
Wilhelm Grimm

De beroemde gebroeders Grimm verzamelden meer dan tweehonderd sprookjes en volksverhalen. Op deze cd staan de bekendste zoals Roodkapje, De Bremer stadmuzikanten, Vrouw Holle, Doornroosje, De gouden gans en De stukgedanste schoentjes.
Euro 9.95


Voorraad: Direct te downloaden


Aantal