Verwachte titels

 | 

Literaire fictie

 | 

VerhalenbundelsHet houden van mannen
Myrthe van der Meer

Veel Nederlandse vrouwen hebben een man, of kennen iemand die er een heeft. Voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten, is er nu Het houden van mannen. Deze compacte en geïllustreerde veldgids is gebaseerd op 20 jaar onderzoek en geeft antwoord op
het hoe en waarom van de man in al zijn facetten: van voeding en verzorging tot training en voortplanting. Het houden van mannen was nog nooit zo eenvoudig!


EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 6.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Joyride en andere spannende verhalen
René Appel

In ‘Joyride’ zijn de allerbeste spannende verhalen van thrillerauteur René Appel samengebracht. Enkelen zijn in vertaling verschenen bij gerenommeerde Amerikaanse thrillermagazines. In deze bundel draait het om mensen die zich op een allesbepalend keerpunt bevinden: gaat het goed of gaat het fout? Bestsellerauteur René Appel laat zien dat hij de meester van het spannende genre is en toont zich ook ijzersterk op de korte baan. René Appel is de godfather van de Nederlandse literaire thriller, winnaar van De gouden strop en de oeuvreprijs De gouden vleermuis.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 9.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Vannacht is de wereld gek geworden

Vannacht is de wereld gek geworden
Karel Glastra van Loon

Karel Glastra van Loon was als journalist op het Plein van de Hemelse Vrede toen dat door het Chinese leger werd bestormd. Hij reisde door Armenië ten tijde van de oorlog met Azerbeidzjan, deed vrijwilligerswerk in het Nicaragua van de Sandinisten, was in Koeweit vlak na de bevrijding, bezocht Leningrad in de nadagen van de Sovjet-Unie en reisde door Borneo om de racistische denkbeelden van zijn grootvader te doorgronden. In Vannacht is de wereld gek geworden doet hij verslag van zijn bevindingen, niet als journalist maar als schrijver. 

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 7.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaarAantal