Verwachte titels

 | 

Zwangerschap en opvoeding

 | 

Zwangerschap en geboorteDe geboorte van een moeder

De geboorte van een moeder
Daphne Deckers

De geboorte van een moeder
Baby, dreumes, kleuter
15 jarige jubileumeditie van een zwangerschapsklassieker over zwanger zijn en moeder worden 
De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Geen enkele auteur wist de afgelopen jaren de gevoelens van de aanstaande moeder zo perfect te verwoorden. Honderd­duizenden vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtingen. 
Deze jubileumeditie is een bundeling van De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin waarin Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden beschrijft. De geboorte van een moeder is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen. Deckers bespreekt aan de hand van de talloze anekdotes de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter. Daarnaast bevat het veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd.
'Het is een persoonlijk, soms humoristisch verhaal waarin je tussendoor ook allerlei medische informatie krijgt.' Vriendin
Daphne Deckers is al jaren een van de meest gewaardeerde en bestverkopende auteurs van Nederland. Van haar boeken werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht.
Meer info op:
www.facebook.com/daphnedeckerswelkom
www.facebook.com/thehouseofbooks


EPUB versie: ePub 2


Euro 4.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Down's upside

Down's upside
Eva Snoijink

Eva Snoijink came into contact with Pien, a little girl with Down's syndrome. She realized that Pien was no different from all the other children she had photographed and that her own preconceived ideas about Down's Syndrome were actually baseless. She decided to do something about this, and thus the Down's Upside project was born. The 101 portraits in this book let everyone take a look at the world of Down's syndrome. A world far removed from the stereotypical image: pitiful children with a pudding-bowl haircut and trousers pulled up to their armpits. The children Eva met are fully involved and enjoying life to the full, as are their parents. Eva has managed to capture that lust for life in her portraits and the accompanying brief texts written by the parents. Beautiful, moving photos of wonderful children, with texts about shock and sorrow, adjusting expectations but mainly about indescribable pride, love and joy. Eva hopes that Down's Upside will not just be a pleasure to read and look at but that it will also help give people in our society a realistic impression of Down's syndrome - so that everyone who sees a child with Down's syndrome looks beyond the syndrome and learns to value the child behind the syndrome. 

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 19.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Duik in je weeen

Duik in je weeen
Carita Salomé

'Heb je het niet op papier?' is de vraag die telkens weer aan Carita Salomé wordt gesteld door haar cursisten zwangerschapsgymnastiek. Er bleek een behoefte te bestaan haar adviezen en oefeningen nog eens zwart op wit te hebben. Juliette de Wit kwam toen met haar eigen oplossing: om alles nog eens op een rijtje te zetten tekende zij een levensgroot stripverhaal over haar eigen aanstaande bevalling. Dit boek is het resultaat van de samenwerking tussen deze twee vrouwen. Het is bedoeld als zelfbewust voorbereiding op je eigen bevalling om vol zelfvertrouwen en zo ontspannen mogelijk in je weeën te duiken. Helder in woord en beeld gebracht, zodat iedere vrouw er zelfstandig mee kan werken. 

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 14.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Het borstvoedingsboek (E-boek - ePub-formaat)
Martine Boonen

Een eerlijk boek over borstvoeding Vol goede moed beginnen mama's met borstvoeding. Sommigen krijgen te maken met onverwachte moeilijkheden, zij verliezen de moed en haken af. Je goed informeren en voorbereid zijn is cruciaal voor het slagen van borstvoeding. Veel moeilijkheden zijn simpel te vermijden of gemakkelijk op te lossen. Dit boek wil moeders eerlijke en praktische informatie geven, zodat ze doordacht kunnen kiezen en een fijne borstvoedingsperiode tegemoet gaan. Hoe leg je je kindje het beste aan? Hoe weet je dat je baby drinkt? Hoe vermijd je tepelkloven en borstontstekingen? Wat doe je als je toch een borstontsteking krijgt? Hoe kolf je het beste moedermelk, en hoe kun je dat bewaren? Maar ook leuke recepten, fijne weetjes, grappige anekdotes en ontroerende verhalen.

EPUB versie: ePub 2
geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 13.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Mom in Balance
Esther van Diepen

Let op dit e-boek is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Mom in Balance – Fit en energiek tijdens de zwangerschap van Esther van Diepen helpt en stimuleert moeders tot een sportieve en gezonde zwangerschap. Sporten tijdens de zwangerschap is goed voor moeder en kind. Als aanstaande moeder blijf je fit en actief en voel je je fysiek en mentaal sterker. Dit praktische boek is ingedeeld per trimester en bevat work-outschema’s, gezonde voedingstips en lekkere recepten van de makers van het succesvolle Easy Peasy. Fit zijn tijdens de zwangerschap leidt niet alleen tot een gezonde zwangerschap en bevalling, maar stimuleert ook het herstel na de zwangerschap. Ook is afvallen na de bevalling makkelijker wanneer je ook tijdens de zwangerschap bent blijven sporten.

EPUB versie: ePub 3

Let op dit is een ePub3 e-book:
Dit e-book is alleen geschikt voor e-readers met geschikte software of Browser.
Uw e-reader of ander leesapparaat dient om te kunnen gaan met HTML5.

Lees hier meer over ePub3.
Indien u twijfelt of uw e-reader geschikt is voor ePub3 dan adviseren we om eerst een gratis ePub3 e-book te downloaden.
Een overzicht van enkele gratis ePub3 voorbeelden treft u hier aan.


geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 12.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal  
Upside van down

Upside van down
Eva Snoijink

Eva Snoijink kwam als fotograaf in contact met Pien, een kindje met het Downsyndroom. Het viel haar op dat Pien net zo was als ieder ander kind dat zij heeft gefotografeerd en dat haar vooroordeel over het Downsyndroom eigenlijk op niets gebaseerd was. Voor dit boek fotografeerde zij 101 kinderen met het syndroom van Down. Naast de foto's staan korte uitspraken van ouders over het leven met een kind van Down. 

geen inkijk exemplaar beschikbaarEuro 19.99


Voorraad: Binnenkort beschikbaar


Aantal